- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
Banada allergan natrelle oluyor sanırsam aynısından takıcakYok canim doktorum soyle söyluyor"250 kiloluk agirlik binsin patlamaz,kazada delici bi durum olmadigi takdirde...90 li yillarda bu gibi dedikodularin magazinlerde sikca gectigini,ancak suan bu durumun asilsiz oldugunu söyledi,bana konulan nutrrlla marka ici silikon dolu implantmis,koltuk altindan endoskopik yöntemle yerlestiriyo,ben cok memnun kaldim valla
Benim bildiğim alt kısım yani 85 bedeniniz değil cup ölçünüz değişir 415 cc de de d cup olmanız gerekmezmiBu arada bugun ki aldigim sudyen bedeni 90 b cup rahat oldu,85 b cup biraz oturdu artik cuplara bakar oldum
direk o silikonu takmiyolar ki canim youtubeye yaz koltukalti kesisi ile meme buyutme diyeBanada allergan natrelle oluyor sanırsam aynısından takıcak
Koltuk altından okadar büyük silikonu nasıl yapıldı hayret
Nasıl memnunmusunuz ve doktorunuz kimdi
Canim südyenden sudyene degisiyor mesela 85 d cup oluyo oturuyo,ama ben baska modelde 90 b cup modeli hosuma gitti :) yani dedigin gibi d cup olmam gerekiyosa 85 d oluyo,valla pek bilgiye sahip degilim bende daha yeni kavustum memislereBenim bildiğim alt kısım yani 85 bedeniniz değil cup ölçünüz değişir 415 cc de de d cup olmanız gerekmezmi
Canim ben doktorumun ismini arkadasimdan ogrendim o tavsiye etti arkadasimda nette yorumlardan cok etkilenmis ona meme amaliyati olmustu,o kadar cok sey anlattiki doktor hakkinda bende daha tanimadan tamam bu aradigim doktor dedim,sonra 3 aya yakin doktorum hakkinda nette yazilan yorumlari okudum etkilendim,Ankarada Volkan Tayfur,akademik gecmisi süpper,hasta psikolojisinden anliyo,bir arkadas bir dost gibi,her zaman yirgunda olsa yüzunde tebessum var,amaliyat bitsede seni arar konusur uzun uzun siracaklarini anlatirsin sabirla dinler,ben cok memnun kaldim canim birde sen ne yöntemi istiyosan yapmaya calisiyo,herkez buyuk silikon takmaz ama volkan hoca takabiliyo ben 400 istedimde kendilinden bana 420 lik cc denemissti sana bunlar gider diye...Cok iyi karar verip iyikide hocama yaptirmisimBanada allergan natrelle oluyor sanırsam aynısından takıcak
Koltuk altından okadar büyük silikonu nasıl yapıldı hayret
Nasıl memnunmusunuz ve doktorunuz kimdi
Telli giyebilcegini sanmiyorum canimCanim
yaa bende südyen almaya gittim ama ne alicagimi sasirdim toplatici amaliyat sudyenine benzerler vardi hic seksi degildiSonra dantelli beyaz,desteksiz südyen aldim ama butun sütyenlerde altinda tel var zarari olmaz insallah telaiz yoktu gittigim yerde
Dr.un insallah demesi gibi birsey olamaz kiDoktoruma sordum his kaybı düzelirmi diye inşallah dedi... Pek umut verici değil sanırım cevap evet hem lolipop hemde meme altında ufak bir yatay kesi var.
Cnm bende memeucu köşesinden ameliyat oldum bugün 16. Günüm hiç his kaybım olmadı bu doktora bağlı birşeymiş doktor hatası diye geçiyormuş galiba ama sonradan his gelende oluyormuşDr.un insallah demesi gibi birsey olamaz kiyaparken akli nerdeydi bu dr.un.zannetmiyorum oyle kalicagini meme ucu daha hassas bir yer sonucta.iyilesme sureci farkli olabilir.benim meme alti kesisi o yuzden meme basinda kesisi olanlar daha saglikli bilgi verirler eminim
Senin kesin ters T o Zaman.. O keside his kaybı olabilir. Doktor hatası diye bahsetmek yanlış olur aslında çünkü bu keside fazla deride alınıyor..Doktoruma sordum his kaybı düzelirmi diye inşallah dedi... Pek umut verici değil sanırım cevap evet hem lolipop hemde meme altında ufak bir yatay kesi var.
Senin gibi bilen birinin olması çok güzel yoksa çoğu şeyi yanlış bilmeye devam edicezSenin kesin ters T o Zaman.. O keside his kaybı olabilir. Doktor hatası diye bahsetmek yanlış olur aslında çünkü bu keside fazla deride alınıyor..
Şu an için erken,ödemlerden dolayı his kaybı olabilir. Ancak Zaman'la belli olur bu durum.
Evet canım hem meme ucu hem ters t var.çok araştırdım uzun vadede his kaybı düzelebilir diyorlar.umarım öyle olurSenin kesin ters T o Zaman.. O keside his kaybı olabilir. Doktor hatası diye bahsetmek yanlış olur aslında çünkü bu keside fazla deride alınıyor..
Şu an için erken,ödemlerden dolayı his kaybı olabilir. Ancak Zaman'la belli olur bu durum.
Canım ben bi de vazo gibi kocaman kupalarda çay içerdim. Bir kupaya en az 5 küp şeker atıyordum. Okulda teneffüslerde, en az 4 kupa içiyordum. Evde de sabah içiyordum 1 kupaHerkes öyle diyor çevremde kimse şeker kullanmaz benden başka ama bende bırakacağım
Canım benim Dr um yüzüyorsan , masaja bile gerek yok demişti. Yüzme sporu meme için birebirmişKesinlikle tatli..makarna ve pilavdan uzak dur derim ben. Bi sure yagsiz sut..yagsiz yogurt aslinda denemedoysen dukan 3 icin bile harika sonuclar veriyor bizim gibi cok kilosu olmayan insanlarda birde yuruyus super bence. Yuzme bana tehlikeli geldi bide silikon doner falan...allah korusun
Dr bana 250 kg taşır bunlar demiştiPatlamazzzzzz icin rahat olsun 90 li yillarda kaldi o söyleentilerGögsune 250 kiloluk yük bindirmeyecegine göre,kalmiski binilse kemikler kirilir
Bende sabah kahvaltısında atmadımCanım ben bi de vazo gibi kocaman kupalarda çay içerdim. Bir kupaya en az 5 küp şeker atıyordum. Okulda teneffüslerde, en az 4 kupa içiyordum. Evde de sabah içiyordum 1 kupabi hesapladım at gibi şeker tüketiyormuşum ayda 600 küp en az.Çüşşşş dedim, kız napıyorsun sen dedim, at gibi kadın olman at gibi şeker tüketmen anlamına gelmez dedim, hadi otur da hergün 20 küp şekeri kıtır kıtır ye dedim.... Yiyemiyorsun di mi dedim Ama eriyince içiyorsun di miiiii dedim O an aydınlandım ve bıraktım. Hoş, şu anda çay da içemiyorum ama herkes 40 gün dayan diyor. Dayanıcam
Birbirimize destek olalımBende sabah kahvaltısında atmadımilk içerken tadı kötü geldi ama yinede içtim işte....
Canım boyun kilon nasıl?? 6 kilo fazlam var diyorsun ya, resimlerde çok iyi duruyorsun7
Ha ha aynen canim gogus kol calismiycam sadece bacak calisirim aletlerle,zumba,plates,step yapcam haftada 4 gun,kociside ikna ettim cocuk bakarsan benim spora gittigim gun seni mükafatlandiririm didim Insallah tas olak tasssssss
Evet olalım bugünden itibaren yokBirbirimize destek olalımARTIK ŞEKER YOOKKKKK
Allah yardimcin olsun.ilk 3gun birak cocugu kendine bile yetemiyosun canim.kac yaslarindalar ben 4.gunden sonra yalnizdim aksam ustu esim yada ablam geliyodu.benimki 21 aylik bu arada.Kızlar mayısta ameliyat olmak istiyorum, ama yanımda kalıcak kimse yok, 2 tanede küçük çocuk var ne yapıcam benim durumumda olanlarınız nasıl yaptı, en fazla eşim 4 gün yanımda olacak sonra yanlızım. Nasıl yapıcam bilmiyorum.
Ay sizin sayenizde bende bugün şekersiz çaya başladımmmm hahahahaBirbirimize destek olalımARTIK ŞEKER YOOKKKKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?