Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Banada allergan natrelle oluyor sanırsam aynısından takıcak
Koltuk altından okadar büyük silikonu nasıl yapıldı hayret
Nasıl memnunmusunuz ve doktorunuz kimdi

direk o silikonu takmiyolar ki canim youtubeye yaz koltukalti kesisi ile meme buyutme diye

Benim bildiğim alt kısım yani 85 bedeniniz değil cup ölçünüz değişir 415 cc de de d cup olmanız gerekmezmi
Canim südyenden sudyene degisiyor mesela 85 d cup oluyo oturuyo,ama ben baska modelde 90 b cup modeli hosuma gitti :) yani dedigin gibi d cup olmam gerekiyosa 85 d oluyo,valla pek bilgiye sahip degilim bende daha yeni kavustum memisleredaha bu cup olayini amaliyattan sonra duydum eskiden memem yokken bakmazdim ki..."Ver abla surdan ennnnn dolguluuuuu,ennnnnn dubble,,,ennnnn....vs)derdim Buyuk beden de alsam nasil olsa eve gelince icine ne bulduysam dolduruyidum
Hatta bi gun amaliyat icin hani kalbi dinleme cihazi var ya onun icin siramda bekliyodum tabi hala gogus yok sudyen ici desteklilerle doldurmustun Sonra kadin sira aizde buyrun uzanin diyince aklima sudyen icindekiler geldi aman yarabbim Ne yapip edip cikarmam lazimdi,kadin arkasini döndugu anda saniyeler icinde elime gögsüme atip cektigim gibi hoooop cantaya ....Sonra rahar rahat gögsumu actim yoksa rezil olduydun yaa

Canim ben doktorumun ismini arkadasimdan ogrendim o tavsiye etti arkadasimda nette yorumlardan cok etkilenmis ona meme amaliyati olmustu,o kadar cok sey anlattiki doktor hakkinda bende daha tanimadan tamam bu aradigim doktor dedim,sonra 3 aya yakin doktorum hakkinda nette yazilan yorumlari okudum etkilendim,Ankarada Volkan Tayfur,akademik gecmisi süpper,hasta psikolojisinden anliyo,bir arkadas bir dost gibi,her zaman yirgunda olsa yüzunde tebessum var,amaliyat bitsede seni arar konusur uzun uzun siracaklarini anlatirsin sabirla dinler,ben cok memnun kaldim canim birde sen ne yöntemi istiyosan yapmaya calisiyo,herkez buyuk silikon takmaz ama volkan hoca takabiliyo ben 400 istedimde kendilinden bana 420 lik cc denemissti sana bunlar gider diye...Cok iyi karar verip iyikide hocama yaptirmisim

Canim Volkan hoca koltuk alti yöntrminde inanilmaz tecrübeli,büyük silikonu rahatlikla endoskobik yöntemle yerlestiriyo,1.t saat surmus amaliyatim...
Senin doktorun kim bu arada

Telli giyebilcegini sanmiyorum canim dr.unun ne dedigi onemli ama canini acitmazmiki bende simdi kiyafet deniyorum hepsinin yakasi acikmis benim kiyafetlerin.ameliyat sutyeni belli oluyor yaa

Doktoruma sordum his kaybı düzelirmi diye inşallah dedi... Pek umut verici değil sanırım cevap evet hem lolipop hemde meme altında ufak bir yatay kesi var.
Dr.un insallah demesi gibi birsey olamaz ki yaparken akli nerdeydi bu dr.un.zannetmiyorum oyle kalicagini meme ucu daha hassas bir yer sonucta.iyilesme sureci farkli olabilir.benim meme alti kesisi o yuzden meme basinda kesisi olanlar daha saglikli bilgi verirler eminim

Cnm bende memeucu köşesinden ameliyat oldum bugün 16. Günüm hiç his kaybım olmadı bu doktora bağlı birşeymiş doktor hatası diye geçiyormuş galiba ama sonradan his gelende oluyormuş

Doktoruma sordum his kaybı düzelirmi diye inşallah dedi... Pek umut verici değil sanırım cevap evet hem lolipop hemde meme altında ufak bir yatay kesi var.
Senin kesin ters T o Zaman.. O keside his kaybı olabilir. Doktor hatası diye bahsetmek yanlış olur aslında çünkü bu keside fazla deride alınıyor..
Şu an için erken,ödemlerden dolayı his kaybı olabilir. Ancak Zaman'la belli olur bu durum.

Senin gibi bilen birinin olması çok güzel yoksa çoğu şeyi yanlış bilmeye devam edicez

Evet canım hem meme ucu hem ters t var.çok araştırdım uzun vadede his kaybı düzelebilir diyorlar.umarım öyle olur

Herkes öyle diyor çevremde kimse şeker kullanmaz benden başka ama bende bırakacağım
Canım ben bi de vazo gibi kocaman kupalarda çay içerdim. Bir kupaya en az 5 küp şeker atıyordum. Okulda teneffüslerde, en az 4 kupa içiyordum. Evde de sabah içiyordum 1 kupa bi hesapladım at gibi şeker tüketiyormuşum ayda 600 küp en az.Çüşşşş dedim, kız napıyorsun sen dedim, at gibi kadın olman at gibi şeker tüketmen anlamına gelmez dedim, hadi otur da hergün 20 küp şekeri kıtır kıtır ye dedim.... Yiyemiyorsun di mi dedim Ama eriyince içiyorsun di miiiii dedim O an aydınlandım ve bıraktım. Hoş, şu anda çay da içemiyorum ama herkes 40 gün dayan diyor. Dayanıcam

Canım benim Dr um yüzüyorsan , masaja bile gerek yok demişti. Yüzme sporu meme için birebirmiş

Patlamazzzzzz icin rahat olsun 90 li yillarda kaldi o söyleentiler Gögsune 250 kiloluk yük bindirmeyecegine göre,kalmiski binilse kemikler kirilir
Dr bana 250 kg taşır bunlar demişti bakakalmıştım ucuna tren bağlayıp çekmicem herhalde aslında adam , rahat olun , korkmayın, eşiniz de korkmasın demek istemişti

Bende sabah kahvaltısında atmadım ilk içerken tadı kötü geldi ama yinede içtim işte....

7
Ha ha aynen canim gogus kol calismiycam sadece bacak calisirim aletlerle,zumba,plates,step yapcam haftada 4 gun,kociside ikna ettim cocuk bakarsan benim spora gittigim gun seni mükafatlandiririm didim Insallah tas olak tasssssss
Canım boyun kilon nasıl?? 6 kilo fazlam var diyorsun ya, resimlerde çok iyi duruyorsun

Allah yardimcin olsun.ilk 3gun birak cocugu kendine bile yetemiyosun canim.kac yaslarindalar ben 4.gunden sonra yalnizdim aksam ustu esim yada ablam geliyodu.benimki 21 aylik bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…