- 19 Kasım 2015
- 218
- 317
- 103
- 48
Çok kötü dimiAy sizin sayenizde bende bugün şekersiz çaya başladımmmm hahahaha
Boy 1.67 kilo 65 canim gorunuste kilolu degilim herkez zayifsin diyo ama ben biliyorum bana fazla 6 kilo aslinda benim amacim sikilasmak daralmak,bqcak kismi biraz daha balik etli,bel kismi ince,su bacak bölumunu sipsiki yapmam gerek malum yaz geliyo bikini giycemmmm her sekilde tas olmaliyim hi hiCanım boyun kilon nasıl?? 6 kilo fazlam var diyorsun ya, resimlerde çok iyi duruyorsun
Evet kötü ama mecbur alışıcaz biz meme için ameliyata girmiş hatunların şekersiz çay vızz gelir hahahahÇok kötü dimialışıcaz artık birlikten kuvvet doğrarmış
Senin gibi bilen birinin olması çok güzel yoksa çoğu şeyi yanlış bilmeye devam edicez
Birkaç kez küçültme ameliyatı olanlarda var. Hissizlik bazı bölümlerde kalıcı olabilir ama diğer önemli şeyde görüntü ve problem olmaması.Evet canım hem meme ucu hem ters t var.çok araştırdım uzun vadede his kaybı düzelebilir diyorlar.umarım öyle olur
Ya kusura bakma hatirlayamadim meme buyutme yapmismiydin.tam bilemedim sihirli.bazen sayfalar okumalar karisiyor.spor icin ne kadar gecmesi gerek veya yuzme icin .ondan sordum.benim de yazin yuzme hayalim var temmuzda aradaki zaman farki yeter mi acaba.3 ay oluyor.Boy 1.67 kilo 65 canim gorunuste kilolu degilim herkez zayifsin diyo ama ben biliyorum bana fazla 6 kilo aslinda benim amacim sikilasmak daralmak,bqcak kismi biraz daha balik etli,bel kismi ince,su bacak bölumunu sipsiki yapmam gerek malum yaz geliyo bikini giycemmmm her sekilde tas olmaliyim hi hi
Ay sizin sayenizde bende bugün şekersiz çaya başladımmmm hahahaha
Şeker yokÇok kötü dimialışıcaz artık birlikten kuvvet doğrarmış
Baktım kuzum.değişim çok belli.hemde iyi yönde.hiç endişen olmasın.ameliyatın daha yeni sayılır.zamanla dahada güzelleşecekler emin olKizlar foto ekledim bakin
Dayan canım dayan ben 10 senedir şekersiz içiyorum.bazen çayları karıştırıyorum eşimin çayını içiyorum.ıiyyyy onasıl bi tat öyle berbat geliyor....hem şekersiz çayın lezzetini alıyorsun.ama okulda şeker parası vermeye devam.Canım ben bi de vazo gibi kocaman kupalarda çay içerdim. Bir kupaya en az 5 küp şeker atıyordum. Okulda teneffüslerde, en az 4 kupa içiyordum. Evde de sabah içiyordum 1 kupabi hesapladım at gibi şeker tüketiyormuşum ayda 600 küp en az.Çüşşşş dedim, kız napıyorsun sen dedim, at gibi kadın olman at gibi şeker tüketmen anlamına gelmez dedim, hadi otur da hergün 20 küp şekeri kıtır kıtır ye dedim.... Yiyemiyorsun di mi dedim Ama eriyince içiyorsun di miiiii dedim O an aydınlandım ve bıraktım. Hoş, şu anda çay da içemiyorum ama herkes 40 gün dayan diyor. Dayanıcam
Ahaha çok iyiiiiCanim südyenden sudyene degisiyor mesela 85 d cup oluyo oturuyo,ama ben baska modelde 90 b cup modeli hosuma gitti :) yani dedigin gibi d cup olmam gerekiyosa 85 d oluyo,valla pek bilgiye sahip degilim bende daha yeni kavustum memisleredaha bu cup olayini amaliyattan sonra duydum eskiden memem yokken bakmazdim ki..."Ver abla surdan ennnnn dolguluuuuu,ennnnnn dubble,,,ennnnn....vs)derdim Buyuk beden de alsam nasil olsa eve gelince icine ne bulduysam dolduruyidum
Hatta bi gun amaliyat icin hani kalbi dinleme cihazi var ya onun icin siramda bekliyodum tabi hala gogus yok sudyen ici desteklilerle doldurmustunSonra kadin sira aizde buyrun uzanin diyince aklima sudyen icindekiler geldi aman yarabbim Ne yapip edip cikarmam lazimdi,kadin arkasini döndugu anda saniyeler icinde elime gögsüme atip cektigim gibi hoooop cantaya .... Sonra rahar rahat gögsumu actim yoksa rezil olduydun yaa
Linda benide izlemeye alabilirisinYa kusura bakma hatirlayamadim meme buyutme yapmismiydin.tam bilemedim sihirli.bazen sayfalar okumalar karisiyor.spor icin ne kadar gecmesi gerek veya yuzme icin .ondan sordum.benim de yazin yuzme hayalim var temmuzda aradaki zaman farki yeter mi acaba.3 ay oluyor.
Canım, alışır mıyım ki !!!Dayan canım dayan ben 10 senedir şekersiz içiyorum.bazen çayları karıştırıyorum eşimin çayını içiyorum.ıiyyyy onasıl bi tat öyle berbat geliyor....hem şekersiz çayın lezzetini alıyorsun.ama okulda şeker parası vermeye devam.
Kızlar hastane için yanımda neler goturmeliyim gerekli olan şeyler neler tecrübeli arkadaşlar yardimci olursa çok memnun olurum
TesekkurlerrBen rahat tayt goturdum ve askili aklet ustune bol hirka veya panco
Veya fermuarli bisey al
Kollarini kaldirmiyacagin rahat bissy olsun
Tayt giymistim ben disariya da ayni halle cikabileyim diye degistirmeme gerek kalmasin diye
Ev terligide al yanina
Kolanya islak mendil kessinlikle pipet cunku oyle rahat rahat icebiliosun
Aklima baska bisey gelmedi arkadaslar da yazar zaten
Canim burdan okumustum bende tamamen ciplak girmiyosun ya ameliyata.boxer tarzi ic camasirlarindan al cok rahatti ondan giy.ben oyle yapmistimKızlar hastane için yanımda neler goturmeliyim gerekli olan şeyler neler tecrübeli arkadaşlar yardimci olursa çok memnun olurum
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben bir hafta oldu taktirali sag 375 sol350 cc yuvarlak taklidi ama sağ göğsümun üst kisminda kola doğru bir şişlik ve sertlik varEvet canim benimkindual plan kas alti yandan durusu top gibi degil damla gibi....
Bana yuvarlak 415 cc takildi koltuk alti yönteemi ile,
Valla benim ufaklik2.5 yasinda asiri afacan ama yinede beni uzmedi kucagima gelmedi pek...7 yasindaki yavrumda masallah lavobo yikadi,kardrsini yikadi,beni yikadiyataklari topladi,kiz anasi olmak baska yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?