Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım boyun kilon nasıl?? 6 kilo fazlam var diyorsun ya, resimlerde çok iyi duruyorsun
Boy 1.67 kilo 65 canim gorunuste kilolu degilim herkez zayifsin diyo ama ben biliyorum bana fazla 6 kilo aslinda benim amacim sikilasmak daralmak,bqcak kismi biraz daha balik etli,bel kismi ince,su bacak bölumunu sipsiki yapmam gerek malum yaz geliyo bikini giycemmmm her sekilde tas olmaliyim hi hi

Evet canım hem meme ucu hem ters t var.çok araştırdım uzun vadede his kaybı düzelebilir diyorlar.umarım öyle olur
Birkaç kez küçültme ameliyatı olanlarda var. Hissizlik bazı bölümlerde kalıcı olabilir ama diğer önemli şeyde görüntü ve problem olmaması.
Umarım sorunsuz süreçlerin olur tatlım Üzme kendini,zamana bırakacaksın bazı şeyleri

Ya kusura bakma hatirlayamadim meme buyutme yapmismiydin.tam bilemedim sihirli.bazen sayfalar okumalar karisiyor.spor icin ne kadar gecmesi gerek veya yuzme icin .ondan sordum.benim de yazin yuzme hayalim var temmuzda aradaki zaman farki yeter mi acaba.3 ay oluyor.

Dayan canım dayan ben 10 senedir şekersiz içiyorum.bazen çayları karıştırıyorum eşimin çayını içiyorum.ıiyyyy onasıl bi tat öyle berbat geliyor....hem şekersiz çayın lezzetini alıyorsun.ama okulda şeker parası vermeye devam.

Ahaha çok iyiiii

Linda benide izlemeye alabilirisin

Kızlar hastane için yanımda neler goturmeliyim gerekli olan şeyler neler tecrübeli arkadaşlar yardimci olursa çok memnun olurum

Ben rahat tayt goturdum ve askili aklet ustune bol hirka veya panco
Veya fermuarli bisey al
Kollarini kaldirmiyacagin rahat bissy olsun
Tayt giymistim ben disariya da ayni halle cikabileyim diye degistirmeme gerek kalmasin diye
Ev terligide al yanina
Kolanya islak mendil kessinlikle pipet cunku oyle rahat rahat icebiliosun
Aklima baska bisey gelmedi arkadaslar da yazar zaten

Tesekkurlerr

arzum77 Merhaba sanırım senin kas zarı altiydi bana da ayni yöntem uygulanacak sakıncası yoksa resimlerini gorebilirmiyim izninle

L
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben bir hafta oldu taktirali sag 375 sol350 cc yuvarlak taklidi ama sağ göğsümun üst kisminda kola doğru bir şişlik ve sertlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…