Teşekkür ederim Can'ım iki oğlum var, çalışıyorum elinden her iş gelir, sevmem ondan bından yardım istemeyi. Mecbur kalınca insan herşeyi yapabiliyor kendi başına. İnsanlara gelince başkalarını eleştirip beğenmeyecek kadar temiz değil aslında kimse ama moral bozmaya karalamaya gelince herkes sütten çıkmış ak kaşıkBasin sagolsun canim ya.Allahim sana varsa cocuklarina uzun omurler versin insallah. Annem elalemin agzi torba degilki büzesin derdi hep.agzi olan konusuyor bilip bilmeden. Seni anlamayacak ve yargilacak insanlarin senin hayatinda isi yok zaten.ne guzelki kendini mutlu edecek birsey yapmissin. Guclu bir kadin oldugun belli canim
Teşekkür ederim
Whatsapp grubu mu kurduk ?? Kaçırmışım ben
Bende istiyorummmmmmmmWhatsapp grubu mu kurduk ?? Kaçırmışım ben
Aa soymuyorlar mi yani alt çamaşırınla girebiliyormusun öyleyse supermissCanim burdan okumustum bende tamamen ciplak girmiyosun ya ameliyata.boxer tarzi ic camasirlarindan al cok rahatti ondan giy.ben oyle yapmistim
İlk beşinci gün kullandım allahım ne zorlandım anlatamam. Sonra sekizinci gün mecburen işe başladığım için kullandım kısa mesafe otomatik vites ama açıkcası zorlandım Ağrı'm oldu.Kizlar ameliyatdan nezaman sonra araba kulanmaya basladinizzz ????
Benimde 2ci haftam ama sag kolumu zor kulaniorumİlk beşinci gün kullandım allahım ne zorlandım anlatamam. Sonra sekizinci gün mecburen işe başladığım için kullandım kısa mesafe otomatik vites ama açıkcası zorlandım Ağrı'm oldu.
Canım bol askılı atlet, ince bir ceket, çorap terlik, ıslak mendil ,Ben bol ince bir alt giymiştim,Kızlar hastane için yanımda neler goturmeliyim gerekli olan şeyler neler tecrübeli arkadaşlar yardimci olursa çok memnun olurum
Bana steril iç çamaşırı giydirdiler hastaneden verdilerAa soymuyorlar mi yani alt çamaşırınla girebiliyormusun öyleyse supermiss
Aynen bende herseyi cikarip onlarin verdigi steril shortu giydim yani iccamasiri yoktuBana steril iç çamaşırı giydirdiler hastaneden verdiler
Yok canim soymuyorlar.valla rahat oluyo oram buram acildimi yatirirken kaldirirken derdin olmuyorAa soymuyorlar mi yani alt çamaşırınla girebiliyormusun öyleyse supermiss
Bana hem slip şeklinde hemde şort şeklinde verdiler . Hasta bakıcı giydirdi beni hangisini giyeyim dedim istediğini giy dedi önce slip olanı giydim içime sinmedi üstüne şort olanı giydim şaka gibiydi yaAynen bende herseyi cikarip onlarin verdigi steril shortu giydim yani iccamasiri yoktu
Benimde 1 hafta oldu ayni sag tarafim digerine gore daha sis.muhakkak dr.un kontrolde bilgi verecektir ama endiselenme ben sordugumda her iki gogsun iyilesme surecinin bile ayni olmadigini soylemistiL
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben bir hafta oldu taktirali sag 375 sol350 cc yuvarlak taklidi ama sağ göğsümun üst kisminda kola doğru bir şişlik ve sertlik var
Garantiye almissin iste tatlim ne guzelBana hem slip şeklinde hemde şort şeklinde verdiler . Hasta bakıcı giydirdi beni hangisini giyeyim dedim istediğini giy dedi önce slip olanı giydim içime sinmedi üstüne şort olanı giydim şaka gibiydi ya
Birde sonda falan takılıyor mu ve ameliyattan sonra wc durumunu nasıl hallediyorsunuzCanim burdan okumustum bende tamamen ciplak girmiyosun ya ameliyata.boxer tarzi ic camasirlarindan al cok rahatti ondan giy.ben oyle yapmistim
Canim evet 37 gun once oldum amaliyatYa kusura bakma hatirlayamadim meme buyutme yapmismiydin.tam bilemedim sihirli.bazen sayfalar okumalar karisiyor.spor icin ne kadar gecmesi gerek veya yuzme icin .ondan sordum.benim de yazin yuzme hayalim var temmuzda aradaki zaman farki yeter mi acaba.3 ay oluyor.
ayyyy insallah oyle bisey yapilmiyodur ya ben aninda vazgecerim ameliyattanBirde sonda falan takılıyor mu ve ameliyattan sonra wc durumunu nasıl hallediyorsunuz
Beni de izler misin.foton varsaCanim evet 37 gun once oldum amaliyatDoktorum bir ay sonra yuzmeye baslayabilirsin dedi yuzmenin meme icin masaj etkisi yapacagini soyledi caaanim doktorum Ayrica spora basliyorum yarin bacak caliscam sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?