Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim Can'ım iki oğlum var, çalışıyorum elinden her iş gelir, sevmem ondan bından yardım istemeyi. Mecbur kalınca insan herşeyi yapabiliyor kendi başına. İnsanlara gelince başkalarını eleştirip beğenmeyecek kadar temiz değil aslında kimse ama moral bozmaya karalamaya gelince herkes sütten çıkmış ak kaşık

Birde sol daha büyük sağa göre göğüslerim çok gergin ve aciyor özellikle soldaki sekil bozukluğu canimi çok sıkı Yor sizce geçici bir durummu silikonlar yerleşimi off bilen varsa anlatsin arkadaşlar

İlk beşinci gün kullandım allahım ne zorlandım anlatamam. Sonra sekizinci gün mecburen işe başladığım için kullandım kısa mesafe otomatik vites ama açıkcası zorlandım Ağrı'm oldu.
Benimde 2ci haftam ama sag kolumu zor kulaniorum
Yarin mecburen kulanicam otomatik vites allahran

Aynen bende herseyi cikarip onlarin verdigi steril shortu giydim yani iccamasiri yoktu
Bana hem slip şeklinde hemde şort şeklinde verdiler . Hasta bakıcı giydirdi beni hangisini giyeyim dedim istediğini giy dedi önce slip olanı giydim içime sinmedi üstüne şort olanı giydim şaka gibiydi ya

L

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben bir hafta oldu taktirali sag 375 sol350 cc yuvarlak taklidi ama sağ göğsümun üst kisminda kola doğru bir şişlik ve sertlik var
Benimde 1 hafta oldu ayni sag tarafim digerine gore daha sis.muhakkak dr.un kontrolde bilgi verecektir ama endiselenme ben sordugumda her iki gogsun iyilesme surecinin bile ayni olmadigini soylemisti

Canim evet 37 gun once oldum amaliyat Doktorum bir ay sonra yuzmeye baslayabilirsin dedi yuzmenin meme icin masaj etkisi yapacagini soyledi caaanim doktorum Ayrica spora basliyorum yarin bacak caliscam sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…