Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Birde sonda falan takılıyor mu ve ameliyattan sonra wc durumunu nasıl hallediyorsunuz
Yok canim takilmiyor.yardimla kalkiyorsun anca ilkinde birazcik basim dondu benim o kadar tabi bi kac kere gidisinde birinin yardimina ihtiyacin olabilir. Ben pijamami falan cekememistim

Okadar ağır bi amaliyat değil canım narkozdan ayıdıktan bi kaç saat sonra herşeyini yapabilirsin kalkıp gezersen ve wc ye gidersen daha çabuk atlatırsın
Ben dayanıklı biriyimdir zaten ama bilmiyorum ya şimdi o yüzden merak ediyorum. Doğum yaptığım gece yürüyüş rekorunu ben kirmistim hastanede kalkiliyorsa ben hayli hayli kalkarimda o zamansa iyimişşş sevindimm

bence dogumdan cok daha zor bi ameliyat

Yok canim takilmiyor.yardimla kalkiyorsun anca ilkinde birazcik basim dondu benim o kadar tabi bi kac kere gidisinde birinin yardimina ihtiyacin olabilir. Ben pijamami falan cekememistim
Ahh işte o pijamayi ben kimseye cektirememm kendim çekmem lazimm çok utangaç biriyim ben bu konuda ne yazikki ama başa gelen çekilir ne yapalım

Ayy niyee bende wc ihtiyacima esim yardım edecekse sonda ya raziyim çok kötü bir durum wc de eşimin yanımda olmasi
Yok canım sen eğilemiyorsun kollarını kullanamıyorsun o yüzden yardımcı olur sadece çamaşırını indirir dışarı çıkar sonra yine girer bişey olmaz yani zaten aç olduğun için bişey yapamazsın sadece norkozun etkileri ve serum çıkar oda seni rahatlatır:)

Normal dogummu canim

Ahh işte o pijamayi ben kimseye cektirememm kendim çekmem lazimm çok utangaç biriyim ben bu konuda ne yazikki ama başa gelen çekilir ne yapalım
bence utangac olmak cok güzel canim niye ne yazikki diyosun

Ayy nolcak o senin esin en azindan kapida bekler seni ilk sefer kalktiginda basin falan doner belki diye
Mecbur kalırsam öyle olacak tabi.Dogum yaptigimda annem kalmıştı yanımda esimi istememistim sırf bu yüzden. Öyle wc de görmesini istemiyordum.tabi doğum farklı oluyor klozete tek başına oturamiyorsun ilk gün destek gerekiyor.o anlarıma tanık olmasını istemem

Kizlar ameliyatdan nezaman sonra araba kulanmaya basladinizzz ????
Canim ben bir hafta sonra surdum ama zir oluyo otomatik vites degil düz vites,arabaya bindim carsiya amaliyatli halimle esime hediye bakmaya gitmistim inanin vites degistirmek icin gucum yoktu vitesi iki elimle degistirdim kollarim aciyodu güc veremiyodum parkederken zorlenmistim millet bana bakiyodu park ederken iki elimle destek aldigim icin Halbuki usta soförum yani erkeklere tas cikartirim hizli soför benim adim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…