- 19 Kasım 2015
- 218
- 317
- 103
- 48
Okadar ağır bi amaliyat değil canım narkozdan ayıdıktan bi kaç saat sonra herşeyini yapabilirsin kalkıp gezersen ve wc ye gidersen daha çabuk atlatırsınBirde sonda falan takılıyor mu ve ameliyattan sonra wc durumunu nasıl hallediyorsunuz
Ayy niyee bende wc ihtiyacima esim yardım edecekse sonda ya raziyim çok kötü bir durum wc de eşimin yanımda olmasiayyyy insallah oyle bisey yapilmiyodur ya ben aninda vazgecerim ameliyattan
Takilmiyor sonda.zaten ameliyattan 3 ,4 saat sonra kaldirip yurutuyorlarayyyy insallah oyle bisey yapilmiyodur ya ben aninda vazgecerim ameliyattan
Yok canim takilmiyor.yardimla kalkiyorsun ancaBirde sonda falan takılıyor mu ve ameliyattan sonra wc durumunu nasıl hallediyorsunuz
çok şükür yaaTakilmiyor sonda.zaten ameliyattan 3 ,4 saat sonra kaldirip yurutuyorlar
Ben dayanıklı biriyimdir zaten ama bilmiyorum ya şimdi o yüzden merak ediyorum. Doğum yaptığım gece yürüyüş rekorunu ben kirmistim hastanedeOkadar ağır bi amaliyat değil canım narkozdan ayıdıktan bi kaç saat sonra herşeyini yapabilirsin kalkıp gezersen ve wc ye gidersen daha çabuk atlatırsın
ufff cok zor yaaaYok canim takilmiyor.yardimla kalkiyorsun ancailkinde birazcik basim dondu benim o kadar tabi bi kac kere gidisinde birinin yardimina ihtiyacin olabilir. Ben pijamami falan cekememistim
bence dogumdan cok daha zor bi ameliyatBen dayanıklı biriyimdir zaten ama bilmiyorum ya şimdi o yüzden merak ediyorum. Doğum yaptığım gece yürüyüş rekorunu ben kirmistim hastanedekalkiliyorsa ben hayli hayli kalkarimda o zamansa iyimişşş sevindimm
Kis kocani ikna etmisken vazgecilirmi hicayyyy insallah oyle bisey yapilmiyodur ya ben aninda vazgecerim ameliyattan
hahahaha kiz simmer simdi bisi derdim ama uygun kacmaz burdaAyy niyee bende wc ihtiyacima esim yardım edecekse sonda ya raziyim çok kötü bir durum wc de eşimin yanımda olmasi
dimiKis kocani ikna etmisken vazgecilirmi hicyok korkma takilmiyo
Ayy nolcak o senin esin en azindan kapida bekler seni ilk sefer kalktiginda basin falan doner belki diyeAyy niyee bende wc ihtiyacima esim yardım edecekse sonda ya raziyim çok kötü bir durum wc de eşimin yanımda olmasi
Evet aicinde bisey oluyo bana yesil renk amaliyat kilodu vermislerdi gicik biseydi :) ama hic olmamasindan iyidir dimiAa soymuyorlar mi yani alt çamaşırınla girebiliyormusun öyleyse supermiss
Ahh işte o pijamayi ben kimseye cektirememm kendim çekmem lazimm çok utangaç biriyim ben bu konuda ne yazikki ama başa gelen çekilir ne yapalımYok canim takilmiyor.yardimla kalkiyorsun ancailkinde birazcik basim dondu benim o kadar tabi bi kac kere gidisinde birinin yardimina ihtiyacin olabilir. Ben pijamami falan cekememistim
Yok canım sen eğilemiyorsun kollarını kullanamıyorsun o yüzden yardımcı olur sadece çamaşırını indirir dışarı çıkar sonra yine girer bişey olmaz yani zaten aç olduğun için bişey yapamazsın sadece norkozun etkileri ve serum çıkar oda seni rahatlatır:)Ayy niyee bende wc ihtiyacima esim yardım edecekse sonda ya raziyim çok kötü bir durum wc de eşimin yanımda olmasi
Normal dogummu canimBen dayanıklı biriyimdir zaten ama bilmiyorum ya şimdi o yüzden merak ediyorum. Doğum yaptığım gece yürüyüş rekorunu ben kirmistim hastanedekalkiliyorsa ben hayli hayli kalkarimda o zamansa iyimişşş sevindimm
bence utangac olmak cok güzel canim niye ne yazikki diyosunAhh işte o pijamayi ben kimseye cektirememm kendim çekmem lazimm çok utangaç biriyim ben bu konuda ne yazikki ama başa gelen çekilir ne yapalım
Mecbur kalırsam öyle olacak tabi.Dogum yaptigimda annem kalmıştı yanımda esimi istememistim sırf bu yüzden. Öyle wc de görmesini istemiyordum.tabi doğum farklı oluyor klozete tek başına oturamiyorsun ilk gün destek gerekiyor.o anlarıma tanık olmasını istememAyy nolcak o senin esin en azindan kapida bekler seni ilk sefer kalktiginda basin falan doner belki diye
Canim ben bir hafta sonra surdum ama zir oluyo otomatik vites degil düz vites,arabaya bindim carsiya amaliyatli halimle esime hediye bakmaya gitmistim inanin vites degistirmek icin gucum yoktu vitesi iki elimle degistirdimKizlar ameliyatdan nezaman sonra araba kulanmaya basladinizzz ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?