Yok hayatım sezeryanNormal dogummu canim
Ayy sen beni meme muayenesi olurken gorseydin ezildim büzüldüm falan.ablam bile oyle gormemistir beni.ama canin aciyinca valla gozun hicbirsey gormuyor canimAhh işte o pijamayi ben kimseye cektirememm kendim çekmem lazimm çok utangaç biriyim ben bu konuda ne yazikki ama başa gelen çekilir ne yapalım
Yani böyle durumlarda rahat olabilmeyi isterdim ama yapı meselesi elimde değil kibence utangac olmak cok güzel canim niye ne yazikki diyosun
Benimde epidural canim agri yerleri farkli sonucta dogumda sen kendin gidemiyosun lavobaya falan.bunda ufak tefek yardimlara ihtiyacin var.aci kiyaslamasina gelirsek ben memede daha zorlandim malesefYok hayatım sezeryan
Doğru diyorsun ben hamileyken hep düşünürdüm annelerin yanında nasıl emzirecem diye iste wc ye girerken annem oramı burami görecek diye o derece bir manyaktim yani.ama doğum yaptığım gün dediğin gibi insanın gözü hicbirsey gormuyormus.simdi bu ameliyat daha olmadığı için buna taktım kahretsin ufak detaylara çok takiliyorumAyy sen beni meme muayenesi olurken gorseydin ezildim büzüldüm falan.ablam bile oyle gormemistir beni.ama canin aciyinca valla gozun hicbirsey gormuyor canim
Bana da dogumdan kolay geldi cocuk oyuncagi gibi,ya ne bileyim cok istedigim birseydi ondan midir acaba,gulerek girdim gulerek ciktim ayaga kalkarken zirlabdigimda bile tuzumde tebessum vardi agzim kulaklarima variyodu,ne demek yeniden dogmustum amaliyatta adeta,rabbim herkese istedigi seyi nasip etsin,ben ilk gun belimden destek alaraj tek basima kalkmak istedim kalktim biraz basim dondu esimin koluna girdim yurudum wc ihtiyacimi kendim karsiladim.yardim almadan sadece direnler zorluyo nereye koyacagimi sasirmistimbence dogumdan cok daha zor bi ameliyat
Yaa benimde epidural sezeryandı. Demek bu daha agrılı herkes farklı birsey söylüyor bakalım benim için durum ne olacak.Ama benimki kas alti değil ya agrılı olmaz heralde okuduklarmaı goreBenimde epidural canim agri yerleri farkli sonucta dogumda sen kendin gidemiyosun lavobaya falan.bunda ufak tefek yardimlara ihtiyacin var.aci kiyaslamasina gelirsek ben memede daha zorlandim malesef
Aaa çok güzel geçmiş inşallah bende öyle olurummBana da dogumdan kolay geldi cocuk oyuncagi gibi,ya ne bileyim cok istedigim birseydi ondan midir acaba,gulerek girdim gulerek ciktim ayaga kalkarken zirlabdigimda bile tuzumde tebessum vardi agzim kulaklarima variyodu,ne demek yeniden dogmustum amaliyatta adeta,rabbim herkese istedigi seyi nasip etsin,ben ilk gun belimden destek alaraj tek basima kalkmak istedim kalktim biraz basim dondu esimin koluna girdim yurudum wc ihtiyacimi kendim karsiladim.yardim almadan sadece direnler zorluyo nereye koyacagimi sasirmistim
Evet bendede senin gibi takintilar vardi.ama sen bunlari dusunme.istedigin hayal ettigin memelerini dusunDoğru diyorsun ben hamileyken hep düşünürdüm annelerin yanında nasıl emzirecem diye iste wc ye girerken annem oramı burami görecek diye o derece bir manyaktim yani.ama doğum yaptığım gün dediğin gibi insanın gözü hicbirsey gormuyormus.simdi bu ameliyat daha olmadığı için buna taktım kahretsin ufak detaylara çok takiliyorum
Aci esiginle alakali canim.herkese gore degisiyor inanki.kas ustuyse ne guzel daha cabuk toparlanirsinYaa benimde epidural sezeryandı. Demek bu daha agrılı herkes farklı birsey söylüyor bakalım benim için durum ne olacak.Ama benimki kas alti değil ya agrılı olmaz heralde okuduklarmaı gore
Haha bencede sen bişey deme pasif üye olmayalım sonrahahahaha kiz simmer simdi bisi derdim ama uygun kacmaz burdahahah
Öyle canım şurda 2 günüm kalmış zatenn gelsin cicilerrrrEvet bendede senin gibi takintilar vardi.ama sen bunlari dusunme.istedigin hayal ettigin memelerini dusun
Alışırsın canım.sonra şekerli çayı nasıl içiyormuşum ki dersinCanım, alışır mıyım ki !!!
Insallah seninde guzel gecer guzel dusunki guzel hecsin pozitif ol.Aaa çok güzel geçmiş inşallah bende öyle olurumm
Ayyy demi ne kalmis surdaÖyle canım şurda 2 günüm kalmış zatenn gelsin cicilerrrr
Bana kas alti yapmıyorlar bana kalsa meme dokum cok değil dr lara göre yeterli o yüzden kas üstü olacak aslında altı olsa inan ağrıyı hicbirzaman düşünen bir insan olmadım.ama böyle uygun gördüler. Bişey diyemiyorsun dr sonuçtaInsallah seninde guzel gecer guzel dusunki guzel hecsin pozitif ol.
Ben arastirma yaparken kas altinin inanilmaz zor oldugu söyleniyodu valla tirsmistim nasil bi aci diye ..
Inan kas altinda aci hissetmedim sadece baski hissi memen geriliyo bu kadar yani
Senin masallahin varmis yaaBana da dogumdan kolay geldi cocuk oyuncagi gibi,ya ne bileyim cok istedigim birseydi ondan midir acaba,gulerek girdim gulerek ciktim ayaga kalkarken zirlabdigimda bile tuzumde tebessum vardi agzim kulaklarima variyodu,ne demek yeniden dogmustum amaliyatta adeta,rabbim herkese istedigi seyi nasip etsin,ben ilk gun belimden destek alaraj tek basima kalkmak istedim kalktim biraz basim dondu esimin koluna girdim yurudum wc ihtiyacimi kendim karsiladim.yardim almadan sadece direnler zorluyo nereye koyacagimi sasirmistim
Ama sende pek şikayet etmiyorsun ya dayanmaya çalışıyorsun ya da dayanabikiyorsun iyisin yani benceSenin masallahin varmis yaapozitif oldugun icin hersey daha guzel gecmis.ben aglaya aglaya gittim uyandigimda hala agliyodum acidan degil ama korkudan sanirim
Ben diyorum zaten canim ilk iki uc gun kotuydum hatta pismanlik duymustumAma sende pek şikayet etmiyorsun ya dayanmaya çalışıyorsun ya da dayanabikiyorsun iyisin yani bence
Aynen öyle canım aman daha iyi ol inşallah bundan sonrası sorunsuz olsunBen diyorum zaten canim ilk iki uc gun kotuydum hatta pismanlik duymustumama hersey gectigi gibi buda gelip geciyo inanki hizla gunden gune iyilesiyosun. Bak simdi agrilarim yok sukur gecti gitti ufak tefek agrilarda birakalim olsun demi sonucta ameliyat geciriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?