Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İlkay hütütlü, çok sıcakanlı çok anlayışlı davrandı güven verdi, bende ona olayım dedim. Aslında burun estetiği de olucaktım ama yapay görünen burunlardan birde derimin kalın olmadından vazgeçtim, dünya kadar para ve burun küçülmüyor üstene kalın deride, yada çok az küçülebiliyor, ama meme estetiği için heycanlıyım bunda daha iyi sonuçlar alınabiliyor

Kizlar 10 gun gecti ameliyatimdan.ben hala dikeye yakin sekilde yatiyorum.tabi yatabildigim kadar.1 yastikta tam sirt ustu yatabilir miyim acaba.oyle agiriyor aslinda zorlasam mi.siz ne yspmistiniz.baby sen nasil yatiyon .hemem hemen ayniyiz

Kizlar 10 gun gecti ameliyatimdan.ben hala dikeye yakin sekilde yatiyorum.tabi yatabildigim kadar.1 yastikta tam sirt ustu yatabilir miyim acaba.oyle agiriyor aslinda zorlasam mi.siz ne yspmistiniz.baby sen nasil yatiyon .hemem hemen ayniyiz
yan yatmak yasak mi hala ?

Darısı ben ve diğer ameliyat olacakların başına inşallah :) herkesin ağrısız sızısız süreçleri olsun :))

Canım çok sağol sen hep rahatlatıyorsun benim içimi :) inşallah yoktur terslik , şimdi elle dokunduğumda sorun olmayan göğüsteki silikonu hafifçe sıktığımda yumuşak hareket ediyor. Bu sert bir tabaka gibi üstü kapsül yspmamıştır inşallah bir ay çok erken yazıyor her yerde gerçi . Doktorla da konuştum ne olduğunu bilmek mümkün değil içerde herşey oluyor olabilir. Biz dışardan daha somut delillere bakıyoruz. Ates morluk şiddetli ağrı vb varmı bunlar yoksa bekleyip göreceğiz ne olduğunu diyor ortada bir cevap gene anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…