- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
İlkay hütütlü, çok sıcakanlı çok anlayışlı davrandı güven verdi, bende ona olayım dedim. Aslında burun estetiği de olucaktım ama yapay görünen burunlardan birde derimin kalın olmadından vazgeçtim, dünya kadar para ve burun küçülmüyor üstene kalın deride, yada çok az küçülebiliyor, ama meme estetiği için heycanlıyım bunda daha iyi sonuçlar alınabiliyorCanim ben doktorumun ismini arkadasimdan ogrendim o tavsiye etti arkadasimda nette yorumlardan cok etkilenmis ona meme amaliyati olmustu,o kadar cok sey anlattiki doktor hakkinda bende daha tanimadan tamam bu aradigim doktor dedim,sonra 3 aya yakin doktorum hakkinda nette yazilan yorumlari okudum etkilendim,Ankarada Volkan Tayfur,akademik gecmisi süpper,hasta psikolojisinden anliyo,bir arkadas bir dost gibi,her zaman yirgunda olsa yüzunde tebessum var,amaliyat bitsede seni arar konusur uzun uzun siracaklarini anlatirsin sabirla dinler,ben cok memnun kaldim canim birde sen ne yöntemi istiyosan yapmaya calisiyo,herkez buyuk silikon takmaz ama volkan hoca takabiliyo ben 400 istedimde kendilinden bana 420 lik cc denemissti sana bunlar gider diye...Cok iyi karar verip iyikide hocama yaptirmisim
Canim Volkan hoca koltuk alti yöntrminde inanilmaz tecrübeli,büyük silikonu rahatlikla endoskobik yöntemle yerlestiriyo,1.t saat surmus amaliyatim...
Senin doktorun kim bu arada
hahah evet canim haklisin.yok zaten sen anlamissindirHaha bencede sen bişey deme pasif üye olmayalım sonra
yan yatmak yasak mi hala ?Kizlar 10 gun gecti ameliyatimdan.ben hala dikeye yakin sekilde yatiyorum.tabi yatabildigim kadar.1 yastikta tam sirt ustu yatabilir miyim acaba.oyle agiriyor aslinda zorlasam mi.siz ne yspmistiniz.baby sen nasil yatiyon .hemem hemen ayniyiz
Evetttttttttyan yatmak yasak mi hala ?
Darısı ben ve diğer ameliyat olacakların başına inşallah :) herkesin ağrısız sızısız süreçleri olsun :))Ben diyorum zaten canim ilk iki uc gun kotuydum hatta pismanlik duymustumama hersey gectigi gibi buda gelip geciyo inanki hizla gunden gune iyilesiyosun. Bak simdi agrilarim yok sukur gecti gitti ufak tefek agrilarda birakalim olsun demi sonucta ameliyat geciriyoruz
Sen ne yaptın canım görüşmelerini hangi aşamadasinDarısı ben ve diğer ameliyat olacakların başına inşallah :) herkesin ağrısız sızısız süreçleri olsun :))
Sen ne yaptın canım gorusmeleri hangi aşamadasinDarısı ben ve diğer ameliyat olacakların başına inşallah :) herkesin ağrısız sızısız süreçleri olsun :))
Gitmedinmi görüşmelere bu haftaCanim ben regli dönemindeyim elim kolum bağlı bitmesini bekliyorum
sorun değil cnm regli döneminde olduğum için gitmek istemedim.Ayy kusura bakma canım anlamadım birsey yazıyorum gitmiyor sonrada 2 sini birden gondermis
Anladım canim Ne zaman hayırlı olacaksa Rabbim o zaman nasip etsinsorun değil cnm regli döneminde olduğum için gitmek istemedim.
Amin cnm hayırlısı olsun bakalım :)Anladım canim Ne zaman hayırlı olacaksa Rabbim o zaman nasip etsin
Canım çok sağol sen hep rahatlatıyorsun benim içimi :) inşallah yoktur terslik , şimdi elle dokunduğumda sorun olmayan göğüsteki silikonu hafifçe sıktığımda yumuşak hareket ediyor. Bu sert bir tabaka gibi üstü kapsül yspmamıştır inşallah bir ay çok erken yazıyor her yerde gerçi . Doktorla da konuştum ne olduğunu bilmek mümkün değil içerde herşey oluyor olabilir. Biz dışardan daha somut delillere bakıyoruz. Ates morluk şiddetli ağrı vb varmı bunlar yoksa bekleyip göreceğiz ne olduğunu diyorevet ona benziyor gibi.. 1 ayı bi kere bekle ..o zaman hafifleyeceksin.. ama sonrasında da devam ediyo. bak şimdi mesela şöyle bi derin nefes alıp şişirdim göğüs kafesimi evet bişi var orda hissediyom azcık.. yada memeli olmak böyle bişi belki.. bizde olmadığı için bizmi bilmiyoduk ..
Ben 4. Günü yan yattım canım 10 gün olmuş Rahat rahat sırt üstüde yat bişey olmazEvettttttttt
Sağa sola dört beş gün içinde yatabiliyorsun da ben yüz üstü uyuyabiliyorum çok özledim artık öyle uyumayı yaaaaBen 4. Günü yan yattım canım 10 gün olmuş Rahat rahat sırt üstüde yat bişey olmaz
Yaa evetttSağa sola dört beş gün içinde yatabiliyorsun da ben yüz üstü uyuyabiliyorum çok özledim artık öyle uyumayı yaaaa
Hadi hayırlı olsunKizlar okuldayim calismaya basladim.hadi hayirlusi.agrim azcik var ama idare ediyorum.yalniz şu kambur yürume ele verecek beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?