Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sağa sola dört beş gün içinde yatabiliyorsun da ben yüz üstü uyuyabiliyorum çok özledim artık öyle uyumayı yaaaa
Hadi hayırlı olsun umarım rahat geçer
Ben nerdeyse 15 gün 120 derecelik açıyla yattım burada önemli olan kendini dinlemen vücudun neye izin veriyorsa onu yap. Ben Dr a ne zaman yan yatabilirim ya da ne zaman yüZüstü yatabilirim diye sorduğumda, bana verdiği yanıt şu olmuştu " YATABİLDİĞİN ZAMAN"

Ay bu gece bi denesem mi? :)))))

Aaaa ciddimisin süper o zmn iyiki bırakmışım
Ben de nutellayı çoook severim, daha doğrusu severdim onu da bıraktım sabah kendisiyle gözgöze geldik :KK70 küs müyüz dedi ben de " evet küstüm sana, götümü göbeğim yağlandı senin yüzünden " dedim o da " al kaşığı gel yanıma " dedi. Ben de " yooooo, kandıramazsın beni " dedim o da" gel kız, korkma, bi kereden bişey olmaz" dedi . Ben de" seni çakaaaaal " dedim. Ve ben kazandım, nefsime yenilmedim.

Kizlar 10 gun gecti ameliyatimdan.ben hala dikeye yakin sekilde yatiyorum.tabi yatabildigim kadar.1 yastikta tam sirt ustu yatabilir miyim acaba.oyle agiriyor aslinda zorlasam mi.siz ne yspmistiniz.baby sen nasil yatiyon .hemem hemen ayniyiz
Canim ben 3 yastikla yatiyorum halahatta koltukta yatiyordum 2 gün oldu geceli yatagimayari oturur pozisyonda ama gece bakmisim kaymisim agri yapiyor tabi kalkamiyorum sabah kalktigimda zaten gogsume biri oturmus gibi hissediyorum butun gece sanirim daha zaman var

Formda senin gibi tübüler memeli ameliyat olmuştu ama hatırlayamadım! hemde çok yeni

Hahahaha darısı benim başıma bakalım ne kadar dayanıcam:)

Arkadaşlar benim sorunum başka Sizinkiler esitmiydi benim ikisinde farklı duruyor biri büyük biri küçük ve sarkik sağ gogsumun üst tarafında şişlik var bu silikon normalde göğüsün neresinde duruyor benim üstteki şişlik nedir sol kolumda bir agri var bu neden oluyor aksamda yazdim cevap bulamadum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…