Hayırlısı olsun cnm yok ya ele vermez millet silikon yaptırtacağını tahmin etmezKizlar okuldayim calismaya basladim.hadi hayirlusi.agrim azcik var ama idare ediyorum.yalniz şu kambur yürume ele verecek beni...
Ne kadar zamandan sonra yatabilicez acaba yaYaa evetttbende çokk özledim...
BilmiyorumkiNe kadar zamandan sonra yatabilicez acaba ya
Sağa sola dört beş gün içinde yatabiliyorsun da ben yüz üstü uyuyabiliyorum çok özledim artık öyle uyumayı yaaaa
Ben nerdeyse 15 gün 120 derecelik açıyla yattımHadi hayırlı olsunumarım rahat geçer
Benimde ikinci günüm biraz zorlansamda devammmmBilmiyorumkivücut kendini belli eder herhalde şekersiz 2. Günüm sen ne alemdesin canım
Ay bu gece bi denesem mi? :)))))Ben nerdeyse 15 gün 120 derecelik açıyla yattımburada önemli olan kendini dinlemen vücudun neye izin veriyorsa onu yap. Ben Dr a ne zaman yan yatabilirim ya da ne zaman yüZüstü yatabilirim diye sorduğumda, bana verdiği yanıt şu olmuştu " YATABİLDİĞİN ZAMAN"
Canım alışıcazBenimde ikinci günüm biraz zorlansamda devammmm
Bak benim nerdeyse 1 ay olacak şekeri bırakmam, gerçekten karın çevremde incilme var. Demek ki, şeker vücutta ödem gibi birşey de yapıyor.Benimde ikinci günüm biraz zorlansamda devammmm
Ah ah mecbur unutucaz şekeri hadi bir şekilde unutalımda Nutella nasıl unutulur kiCanım alışıcazşeker bağımlılığı gibi düşünelim bunu, yoksunluk belirtileri göstermemiz normal beynimiz şekeri unutmalı
Aaaa ciddimisin süper o zmn iyiki bırakmışımBak benim nerdeyse 1 ay olacak şekeri bırakmam, gerçekten karın çevremde incilme var. Demek ki, şeker vücutta ödem gibi birşey de yapıyor.
Ben de nutellayı çoook severim, daha doğrusu severdimAaaa ciddimisin süper o zmn iyiki bırakmışım
Canim ben 3 yastikla yatiyorum halaKizlar 10 gun gecti ameliyatimdan.ben hala dikeye yakin sekilde yatiyorum.tabi yatabildigim kadar.1 yastikta tam sirt ustu yatabilir miyim acaba.oyle agiriyor aslinda zorlasam mi.siz ne yspmistiniz.baby sen nasil yatiyon .hemem hemen ayniyiz
20 gün sonra otomatik olduğu haldeKizlar ameliyatdan nezaman sonra araba kulanmaya basladinizzz ????
Kiz nasil yattin sen ben put gibi kimildamadan yatiyorum halaBen 4. Günü yan yattım canım 10 gün olmuş Rahat rahat sırt üstüde yat bişey olmaz
Fazla zorlama kendini hayirli olsun canim.soran olursa belim agriyo de bariKizlar okuldayim calismaya basladim.hadi hayirlusi.agrim azcik var ama idare ediyorum.yalniz şu kambur yürume ele verecek beni...
Formda senin gibi tübüler memeli ameliyat olmuştu ama hatırlayamadım! hemde çok yeniAy gerçekten miii. Bana İstanbul'da Fatih Peker 275'e 300 dedi şok oldum. Üstelik ben tübüler memeyim. Ben de bi 350 olsun istiyorum ama bakalım, başka doktorlar da araştırıyorum şu an. Fatih Peker'i tanıyan bilen var mı aranızda kızlar???
Hahahaha darısı benim başıma bakalım ne kadar dayanıcam:)Ben de nutellayı çoook severim, daha doğrusu severdimonu da bıraktım sabah kendisiyle gözgöze geldik :KK70 küs müyüz dedi ben de " evet küstüm sana, götümü göbeğim yağlandı senin yüzünden " dedim o da " al kaşığı gel yanıma " dedi. Ben de " yooooo, kandıramazsın beni " dedim o da" gel kız, korkma, bi kereden bişey olmaz" dedi . Ben de" seni çakaaaaal " dedim. Ve ben kazandım, nefsime yenilmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?