Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlaaar bugun koltuk alti icin agdaya gitcem de, ordaki kiz koltuk altindaki izleri sorar sormadan ben uyaririm zaten ,ne yalan atsam ki....yag bezesi mi vardi desem yoksaaaa kis mi

Canim iki meme de farkli iyilesebilir,yuvarlak pritez de damlada duruau farkli kolunda nasil bir agri var ki.....doktorunu aradinmi

Csnım ilk haftalar, asimetrik durabilir. Ters damla gibi üstler dolu altlar boş durabilir. Koltukaltına doğru durabilir. Köprücük kemiklerine kadar çıkmış gibi durabilir. 2,3 ay içinde normalleşiyorlar. Benim 8 ay oldu, hala değişiyorlar, güzelleşiyorlar

Ahh işte o pijamayi ben kimseye cektirememm kendim çekmem lazimm çok utangaç biriyim ben bu konuda ne yazikki ama başa gelen çekilir ne yapalım
Ben herşeyimi kendim yaptım evde yalnızdım sadece birvarjadaşım beni götürdü akşam evime getirdi, ilk gün dahil yalnız kaldım yemeğimi vs herşeyimi tek başıma hsllettim. Korkma yaparsın

Evet boynuma ve koltuk altına doğru yamuk yumuk duruyor bunu çok dert ettim kendime bir hafta oldu digeri de cok buyuk o biraz daha sekilli acaba inermi kolumda sürekli hafif bir agri var doktoruma sormadim henüz

ya kizlar afedersiniz hayvan gibi yiyom ya ben bu yemeyi nasil azalticam ya gobek aldi başını gidiyoooo ne yapabilirim ?

Evet boynuma ve koltuk altına doğru yamuk yumuk duruyor bunu çok dert ettim kendime bir hafta oldu digeri de cok buyuk o biraz daha sekilli acaba inermi kolumda sürekli hafif bir agri var doktoruma sormadim henüz
Benim 3 hafta olucak yarin
Ama sag kolumda hala agrilar oluroyr senin daha cok erken
Benim memelerde henuz tam esitlenmedi
Ama zamalar esitlenirler dedi doktor

Ben büyütme amaçli yaptirmadim toparlama içindi göğüs alti oldum asiri bir baski ve sürekli bir sizlsma seklinde agri var sanirim bu baski yerleştiği için dimi arkadaşlar

Geçmiş olsun. şişlik olması çok normal ödemlerden kaynaklanıyor.ameliyat öncesinde iki meme boyutun farklımıydı? kolundaki ağrının nedenini bilemiyorum benim ağrım yoktu.aslında resim yüklesen daha çok yardımı oluruz

Oylemi inşaallah moralin çok bozuldu o kadar acidan sonra birde istediğim gibi olmazsa doktorum bir daha yapabilirim falan demişti ameliyattan sonra bune deneme tahtasi gibi dimu

Ayni beni anlatmissin canim ya

Resim koy istersen daha iyi anlasilir.benim bi 4.gun resmim var yamuk yumuk meme 1haftalikta bile bayagi fark var cunku

bilmiyorumki bende şok olmuştum. . belki daha cok yeniyse kandada çıkmaz belki ameliyattan sonra ogrenmistir hamile oldugunu. bilemiyorum eger okuyorsa mesaji cevap yazar sanırım
1 günlük bile olsa kan tahlilinde farkediyor canım. Doktor artışı dikkate almadan ameliyatı erteleme kararı almamış demek ki. Yoksa hamilelik şüphem var gibi bir durum söylense anlarlar kan tahlilinde hemen.

1 günlük bile olsa kan tahlilinde farkediyor canım. Doktor artışı dikkate almadan ameliyatı erteleme kararı almamış demek ki. Yoksa hamilelik şüphem var gibi bir durum söylense anlarlar kan tahlilinde hemen.
bilemiyorum canim o arkadas burda öyle yazmisti. hamile oldugumu bilmeden ameliyat oldum diye. binlerce sayfa var yoksa arar bulurdum mesaji. yada yalandir yani bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…