Canim iki meme de farkli iyilesebilir,yuvarlak pritez de damlada duruau farkli kolunda nasil bir agri var ki.....doktorunu aradinmiArkadaşlar benim sorunum başka Sizinkiler esitmiydi benim ikisinde farklı duruyor biri büyük biri küçük ve sarkik sağ gogsumun üst tarafında şişlik var bu silikon normalde göğüsün neresinde duruyor benim üstteki şişlik nedir sol kolumda bir agri var bu neden oluyor aksamda yazdim cevap bulamadum
Canım et benlerim alındı deKizlaaar bugun koltuk alti icin agdaya gitcem de, ordaki kiz koltuk altindaki izleri sorar sormadan ben uyaririm zaten ,ne yalan atsam ki....yag bezesi mi vardi desem yoksaaaa kis mi
Csnım ilk haftalar, asimetrik durabilir. Ters damla gibi üstler dolu altlar boş durabilir. Koltukaltına doğru durabilir. Köprücük kemiklerine kadar çıkmış gibi durabilir. 2,3 ay içinde normalleşiyorlar. Benim 8 ay oldu, hala değişiyorlar, güzelleşiyorlarArkadaşlar benim sorunum başka Sizinkiler esitmiydi benim ikisinde farklı duruyor biri büyük biri küçük ve sarkik sağ gogsumun üst tarafında şişlik var bu silikon normalde göğüsün neresinde duruyor benim üstteki şişlik nedir sol kolumda bir agri var bu neden oluyor aksamda yazdim cevap bulamadum
Ben herşeyimi kendim yaptım evde yalnızdım sadece birvarjadaşım beni götürdü akşam evime getirdi, ilk gün dahil yalnız kaldım yemeğimi vs herşeyimi tek başıma hsllettim. Korkma yaparsınAhh işte o pijamayi ben kimseye cektirememm kendim çekmem lazimm çok utangaç biriyim ben bu konuda ne yazikki ama başa gelen çekilir ne yapalım
Tamam canimCanım et benlerim alındı dedikkatli olsun
bence izlerin siliklesene kadar bilmedigin bi yere git yani tanimayan bi yere. çünkü mitlaka anlasilacaktir sonucta uzaniyosun yataga ve goguslerin dimdik duruyor kolaltindan once goguslerin dikkat cekecek zaten :)Tamam canim
Canım resim koy bakalım hepimiz en önemlisiLütfen biri cevaplasin sinirlerin çok bozuk o kadar aci çektim sonucu bumu ya
Benim 3 hafta olucak yarinEvet boynuma ve koltuk altına doğru yamuk yumuk duruyor bunu çok dert ettim kendime bir hafta oldu digeri de cok buyuk o biraz daha sekilli acaba inermi kolumda sürekli hafif bir agri var doktoruma sormadim henüz
Geçmiş olsun. şişlik olması çok normal ödemlerden kaynaklanıyor.ameliyat öncesinde iki meme boyutun farklımıydı? kolundaki ağrının nedenini bilemiyorum benim ağrım yoktu.aslında resim yüklesen daha çok yardımı oluruzArkadaşlar benim sorunum başka Sizinkiler esitmiydi benim ikisinde farklı duruyor biri büyük biri küçük ve sarkik sağ gogsumun üst tarafında şişlik var bu silikon normalde göğüsün neresinde duruyor benim üstteki şişlik nedir sol kolumda bir agri var bu neden oluyor aksamda yazdim cevap bulamadum
Gözle görünür fark varsa cc leride farklı kullanması gerekiyorduEvet biri büyük biri küçüktü nasil atayim kiyafetin uzerinden elli olurmuki
Ayni beni anlatmissin canim yaCsnım ilk haftalar, asimetrik durabilir. Ters damla gibi üstler dolu altlar boş durabilir. Koltukaltına doğru durabilir. Köprücük kemiklerine kadar çıkmış gibi durabilir. 2,3 ay içinde normalleşiyorlar. Benim 8 ay oldu, hala değişiyorlar, güzelleşiyorlar
Resim koy istersen daha iyi anlasilir.benim bi 4.gun resmim var yamuk yumuk meme 1haftalikta bile bayagi fark var cunkuEvet boynuma ve koltuk altına doğru yamuk yumuk duruyor bunu çok dert ettim kendime bir hafta oldu digeri de cok buyuk o biraz daha sekilli acaba inermi kolumda sürekli hafif bir agri var doktoruma sormadim henüz
1 günlük bile olsa kan tahlilinde farkediyor canım. Doktor artışı dikkate almadan ameliyatı erteleme kararı almamış demek ki. Yoksa hamilelik şüphem var gibi bir durum söylense anlarlar kan tahlilinde hemen.bilmiyorumki bende şok olmuştum. . belki daha cok yeniyse kandada çıkmaz belki ameliyattan sonra ogrenmistir hamile oldugunu. bilemiyorum eger okuyorsa mesaji cevap yazar sanırım
bilemiyorum canim o arkadas burda öyle yazmisti. hamile oldugumu bilmeden ameliyat oldum diye. binlerce sayfa var yoksa arar bulurdum mesaji. yada yalandir yani bilmiyorum1 günlük bile olsa kan tahlilinde farkediyor canım. Doktor artışı dikkate almadan ameliyatı erteleme kararı almamış demek ki. Yoksa hamilelik şüphem var gibi bir durum söylense anlarlar kan tahlilinde hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?