Benimde memelerim cok farkliydi cnmBen büyütme amaçli yaptirmadim toparlama içindi göğüs alti oldum asiri bir baski ve sürekli bir sizlsma seklinde agri var sanirim bu baski yerleştiği için dimi arkadaşlar
Gizlilik ayarlarini kontrol et tatlim.albumler bolumunden gorunuyor resimlerinYok canım yalan değildir fakat yumurta döllendiği anda kandaki Beta HCG oranı artar ve her gün iki katına çıkarak devam eder. Bahseden arkadaşın yazısını okudum bende ismini hatırlayamadım ama doğru da söylüyor olabilir. Bu durumda doktorun ihmali var ama. En azından gebe olabilir misiniz acaba gibi bir soru yöneltmek gerekir çünkü.
Aaa. Takip ettiklerim görüyor olması lazım canım. Teşekkür ederim bakayım hemen tekrar.Gizlilik ayarlarini kontrol et tatlim.albumler bolumunden gorunuyor resimlerin
Ben seni takip ediyorum ondan dolayı görebiliyorsun canımAaa. Takip ettiklerim görüyor olması lazım canım. Teşekkür ederim bakayım hemen tekrar.
kız ben bilmiodum ya senin meme ucundan olduğunuuuuu..çok huylanıorum ya ben de ordan olcam.ağrısı fln çok oluo mu?Ben meme ucu oldum 15 gün öncearzum77 De meme ucu ve ufacık iz bile yok göğüs altında iz oluyor biraz diyebiliyorum
ben deeeee ben deeeeeeeeeeeeInsallah artik sira sana gelsin @papatyam 40
Aaa oylemi
Canim senin belli zaten tarihin safak sayiyoruz hep beraberben deeeee ben deeeeeeeeeeee
İyi yaptın kuzum açıkta olabilirdi gerçekten. Zaten yapmadığım şey değil. İlk üye olduğum zaman yüzümle beraber koymuştum bide fotoğrafları hemen uyardılar senin gibi sağolsunlar da ayarlamıştım o zaman.Aaa oylemiben onu gormemisim canim.acik sandim uyariyim dedim hemen
Bendede olduydu ya acemilik iste oluyo ilk baslardaİyi yaptın kuzum açıkta olabilirdi gerçekten. Zaten yapmadığım şey değil. İlk üye olduğum zaman yüzümle beraber koymuştum bide fotoğrafları hemen uyardılar senin gibi sağolsunlar da ayarlamıştım o zaman.
solda en üst tarafta albümler var ordan bakabilirsinYeliz nerden bakicam fotolara bulamadim
daha önce dediğşm akşam yatmada olan yoğurt kürünü yap mutlaka..fena göbek eritiyobenim hiç bi yerimde bişey çok bacaklar incecik sadece göbek var arkadaşlarbugün doktoruma sordum mekik çekebilirmiyim diye kendini fazla yormadan yavaş yavaş yapabilirsin dedi. Varmı başka öneriniz?
işin zor..kimse olmadan çok zorlanırsın... istirahat dönemini iyi atlatman şartKızlar mayısta ameliyat olmak istiyorum, ama yanımda kalıcak kimse yok, 2 tanede küçük çocuk var ne yapıcam benim durumumda olanlarınız nasıl yaptı, en fazla eşim 4 gün yanımda olacak sonra yanlızım. Nasıl yapıcam bilmiyorum.
Kizlar ameliyatdan nezaman sonra araba kulanmaya basladinizzz ????
Hiç ağrı olmuyor cnm rahat ol bende huylanırım ama sıfır izkız ben bilmiodum ya senin meme ucundan olduğunuuuuu..çok huylanıorum ya ben de ordan olcam.ağrısı fln çok oluo mu?
Kaç gün yanımda biri olması gerekirki, olmadı kadınmı tutsam ne yapsamişin zor..kimse olmadan çok zorlanırsın... istirahat dönemini iyi atlatman şart
ayh eskiden ben de çok şekerli içerdim sonra esmere döndüm.zamanla esmeri de azalttım.nerdeyse 10 senedir şekersiz içiyorum.önceden şekerli su içiyomuşum diyorum.siz de öyle olcaksınız kızlarBende sabah kahvaltısında atmadımilk içerken tadı kötü geldi ama yinede içtim işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?