Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kaç gün yanımda biri olması gerekirki, olmadı kadınmı tutsam ne yapsam
kesilerin nerde olduğu çok önemli ama fazla uğraşmaman lazım. çocuk falan kaldırma kucaklama. ben hala yatakğı bile kaldırıp bazadan bişi almıyorum 2 ay 2 hafta oldu. zorlamıyorum mümkün olmadıkça. ctesi ilk kez süpürdüm kollarım koptu.

Kaç gün yanımda biri olması gerekirki, olmadı kadınmı tutsam ne yapsam
Bana annem bakti 1 hafta kesssin biri yarsim etmesi lazim hele yataktan kalkarken biri arkandan destek vermesi gerekio
Ilk 3 gun annem tualete kadar gelip picamami filan indiriodu ve sifonu annem cekiodu ayiltir soylemesi
Sonra azar azar yapiosun zaten

Kizlar tubuler meme ameliyati olan ya da olmayi dusunen, doktorunu bulmus olan ya da doktor tavsiye edebilecek olan tubuler memeciler beni bulabilir mi acebaaa :)

ay banada söyle o yoğurt kürünü nedir nasil uygulanir canim bende fena durumdayim

varsa diyet yoğurtla yapılması tavsiye edilir. gece yatmadan yarım yada 1 limon suyu , 1 tatlı kaşığına yakın kırmızı biber pul bber yano. karıştır ye. midene dokunuyosa miktarını ayarla kendine göre..

sabahta sıcak su limon bal tarçın karıştır iç aç karnına.

uyanıncada yatakta 30 mekik ( başlangıç olarak )

ay banada söyle o yoğurt kürünü nedir nasil uygulanir canim bende fena durumdayim
Canım sanırım 4,5 kaşık yoğurda yarım limon ve 1 tatlı kaşığı acı pul biber koyuluyor. Yatmadan önce tüketiliyor . Eğer mideniz hassassa pul biber yerine zerdeçal veya zencefil koyuluyormuş. Dur ben de yapiiiim bu akşam başlayalım

Canım sabahki karışımın miktarını da versene

başlangıç olarak ne kadarda AZ'mış yaw
tamam canim cok tesekkur ederim hemen bu aksam baslicam

hadi başlayalım kim once eritcek gobişi

yap canım 2 hafta ara vermeden yapılınca çok faydalı ..genelde benim arada kaynıyo bazı gecele.r unutuyorum geç gelince

Kızlar ben normal doğum yaptım ozamanda yanlızdım, normal doğumdan dahamı zor bu, baya dikişlerimde vardı

Kızlar ben normal doğum yaptım ozamanda yanlızdım, normal doğumdan dahamı zor bu, baya dikişlerimde vardı
Canım ben de 2 normal doğum yaptım. Hiç birşey normal doğumdan daha zor olamaz. bu ameliyattan sonra en az 3 gün çok ciddi baskı ve gerginlik hissedeceksin o kadar yine ilk 3 gün yardımla yatıp kalkacaksın.

Canım ben de 2 normal doğum yaptım. Hiç birşey normal doğumdan daha zor olamaz. bu ameliyattan sonra en az 3 gün çok ciddi baskı ve gerginlik hissedeceksin o kadar yine ilk 3 gün yardımla yatıp kalkacaksın.
Bende öyle diyorum doğumdan zor olmaz inşallah,
Ozamanda ilk andan itibaren oturdum kalktım, lavoboda falan kimseden yardım istemedim, kimse yoktu çünkü yardım edecek, 4 gün eşim olacak sonra oda yok

Canim kisiden kisiye degisiyo sanirim gercekten iki sezeryan amaliyat oldum cok aci cektim karnimdaki kesikten dolayi,ama inan meme amaliyatinda uyandigimda aci yoktu gogsunun sistigini dusun ve gerildigini,kas alti zor agrili denir hic kasimin acisini duymadim bile ilk gun kalkarken destek aliyosun,esim yanimda 4 gun kaldi sonra tek basima yavrularimla kalakaldim hic üzmediler aksine bana yardimci oldular atlatirsin.merak etme kimse olmasada yaparsin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…