Kizlaaar bugun koltuk alti icin agdaya gitcem de, ordaki kiz koltuk altindaki izleri sorar sormadan ben uyaririm zaten ,ne yalan atsam ki....yag bezesi mi vardi desem yoksaaaa kis mi
kesilerin nerde olduğu çok önemli ama fazla uğraşmaman lazım. çocuk falan kaldırma kucaklama. ben hala yatakğı bile kaldırıp bazadan bişi almıyorum 2 ay 2 hafta oldu. zorlamıyorum mümkün olmadıkça. ctesi ilk kez süpürdüm kollarım koptu.Kaç gün yanımda biri olması gerekirki, olmadı kadınmı tutsam ne yapsam
Bana annem bakti 1 hafta kesssin biri yarsim etmesi lazim hele yataktan kalkarken biri arkandan destek vermesi gerekioKaç gün yanımda biri olması gerekirki, olmadı kadınmı tutsam ne yapsam
en çok da histen korkuyom ya giderse dieHiç ağrı olmuyor cnm rahat ol bende huylanırım ama sıfır iz
ay banada söyle o yoğurt kürünü nedir nasil uygulanir canim bende fena durumdayimdaha önce dediğşm akşam yatmada olan yoğurt kürünü yap mutlaka..fena göbek eritiyo
ay banada söyle o yoğurt kürünü nedir nasil uygulanir canim bende fena durumdayim
Canım sanırım 4,5 kaşık yoğurda yarım limon ve 1 tatlı kaşığı acı pul biber koyuluyor. Yatmadan önce tüketiliyor . Eğer mideniz hassassa pul biber yerine zerdeçal veya zencefil koyuluyormuş. Dur ben de yapiiiim bu akşam başlayalımay banada söyle o yoğurt kürünü nedir nasil uygulanir canim bende fena durumdayim
Canım sabahki karışımın miktarını da versenevarsa diyet yoğurtla yapılması tavsiye edilir. gece yatmadan yarım yada 1 limon suyu , 1 tatlı kaşığına yakın kırmızı biber pul bber yano. karıştır ye. midene dokunuyosa miktarını ayarla kendine göre..
sabahta sıcak su limon bal tarçın karıştır iç aç karnına.
uyanıncada yatakta 30 mekik ( başlangıç olarak )
başlangıç olarak ne kadarda AZ'mış yawvarsa diyet yoğurtla yapılması tavsiye edilir. gece yatmadan yarım yada 1 limon suyu , 1 tatlı kaşığına yakın kırmızı biber pul bber yano. karıştır ye. midene dokunuyosa miktarını ayarla kendine göre..
sabahta sıcak su limon bal tarçın karıştır iç aç karnına.
uyanıncada yatakta 30 mekik ( başlangıç olarak )
hadi başlayalım kim once eritcek gobişiCanım sanırım 4,5 kaşık yoğurda yarım limon ve 1 tatlı kaşığı acı pul biber koyuluyor. Yatmadan önce tüketiliyor . Eğer mideniz hassassa pul biber yerine zerdeçal veya zencefil koyuluyormuş. Dur ben de yapiiiim bu akşam başlayalım
yap canım 2 hafta ara vermeden yapılınca çok faydalı ..genelde benim arada kaynıyo bazı gecele.r unutuyorum geç gelinceCanım sanırım 4,5 kaşık yoğurda yarım limon ve 1 tatlı kaşığı acı pul biber koyuluyor. Yatmadan önce tüketiliyor . Eğer mideniz hassassa pul biber yerine zerdeçal veya zencefil koyuluyormuş. Dur ben de yapiiiim bu akşam başlayalım
Tatile gideceğim Zaman yapmıştım gerçekten gidiyor ama sonra bıraktım devamlı yapmak lazım ...daha önce dediğşm akşam yatmada olan yoğurt kürünü yap mutlaka..fena göbek eritiyo
Canım ben de 2 normal doğum yaptım. Hiç birşey normal doğumdan daha zor olamaz.Kızlar ben normal doğum yaptım ozamanda yanlızdım, normal doğumdan dahamı zor bu, baya dikişlerimde vardı
Bende öyle diyorum doğumdan zor olmaz inşallah,Canım ben de 2 normal doğum yaptım. Hiç birşey normal doğumdan daha zor olamaz.bu ameliyattan sonra en az 3 gün çok ciddi baskı ve gerginlik hissedeceksin o kadar yine ilk 3 gün yardımla yatıp kalkacaksın.
Yok cnm sıfır his kaybı merak etme olmuyoren çok da histen korkuyom ya giderse die
Kizlar tubuler meme ameliyati olan ya da olmayi dusunen, doktorunu bulmus olan ya da doktor tavsiye edebilecek olan tubuler memeciler beni bulabilir mi acebaaa :)
Kesinlikle ankarada Volkan tayfur :)Kizlar tubuler meme ameliyati olan ya da olmayi dusunen, doktorunu bulmus olan ya da doktor tavsiye edebilecek olan tubuler memeciler beni bulabilir mi acebaaa :)
Canim kisiden kisiye degisiyo sanirim gercekten iki sezeryan amaliyat oldum cok aci cektim karnimdaki kesikten dolayi,ama inan meme amaliyatinda uyandigimda aci yoktu gogsunun sistigini dusun ve gerildigini,kas alti zor agrili denir hic kasimin acisini duymadim bile ilk gun kalkarken destek aliyosun,esim yanimda 4 gun kaldi sonra tek basima yavrularimla kalakaldim hic üzmediler aksine bana yardimci oldular atlatirsin.merak etme kimse olmasada yaparsin,Kızlar ben normal doğum yaptım ozamanda yanlızdım, normal doğumdan dahamı zor bu, baya dikişlerimde vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?