Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlarrr aciiiil bugun sporda.mekikte cektim karin kaslarim acidi hamlamiski sormayin Mekik cekilmez miydikii memeler oynqr mi yerinden bidaha cekmem amaaa biranda daldim plateste karin calistim gerci ihtiyacim yok ama iste oldu bi kereeee ayyyyyyy nasil yaptim bu hatayi yaaaa

Son düzenleme:
Canım sert spor yapmaaaaaaa !!! Daha çok yenisinin yürüyüş yap, yüz bacak , karın hareketleri yap. Ama üst bölgeyi zorlama .

Canım sert spor yapmaaaaaaa !!! Daha çok yenisinin yürüyüş yap, yüz bacak , karın hareketleri yap. Ama üst bölgeyi zorlama .
Kiz spor yapmiyacaktim hocalarada dedim kolumdan amaliyatliyim ,ama meme amaliyati oldugumu bilmiyolardi,danstan sonra platese gecip direk karin yapicaz dedi, bende bisey olmaz dedim inan daldirdim valla,sonra kol hareketlerinde beni cikarttilar aslinda sirf bacak calismaya gitmistimmm ayyy canim cok korktum yaaa ya firlasaydi doktora bisey demim.dimiii

Çoğumuza olduğuna eminim cnm bende kabus görmüştüm hatta vazgeçmeyi bile düşündüm ama hiç korktuğum gibi olmadı göğüslerim tam istediğim gibi.. korkma sakın ol cesur ol zaten hastahaneye gidince herşey çok hızlı ilerliyor ameliyatı olup çıkıyorsun bir uyanıyorsun odada yatakta memelisinnnn

Bence çok düşündüğün için bende uyuyamıyordum ama kötü rüya gördümmü hatırlamıyorum rahat ol canım benim 1 ay oldu şimdi hiç hissetmiyorum bile sanki memelerimle doğmuşum gibi sonuç çok güzel olucak Mutlu olucaksın onları düşün

Canım, bişey olmaz protezlere merak etme :) ama böyle bişey için de Dr U arama. zorlama kendini olur mu

Korkma hiç bişeycik olmaz

Aynen o duruma geldim sabah kötü uyandım umarım hersey yolunda gider.zaten bu kk olmasaydi sizlerin desteği olmasaydı çoktan vazgeçmistim ben çok teşekkür ederim gerçekten hepinize desteklerini için

İnşallah canım inşallah Allah in izniyle

Ben cumartesi sordum mekik çekebilirmiyim diye Çekebilirsin ama ellerini başının altına koyma fazla zorlamadan yap dedi Sihirlii

ayh hadi ol da rahatla canım yaaa.elimde bayrak sıramı bekliyorum şafak 7

merhaba tecrübeli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.. ben de 26 nisan için gün alanlardanım ve evet öncesinde herşey belirsiz ve korkulu bir süreç.. ameliyat olmaktan korktuğum kadar sonraki aşamadan da korkuyorum. hatta bundan daha fazla korkuyorum... ameliyat olmama günler kaldı fakat netleştiremediğim o kadar cok şey var ki mentor ya da natrelle kullanıyor doktor hangisini tercih etmeliyim gibi... 1 70 boy 58 kiloyum omuzlarım geniş ben 260 cc maks. 275 cc diyorum doktorum 300 diyor. ben 300 cc büyük olucakmış gibi hissediyorum.cünkü büyük gögüs atlatik görüntüyü bozucakmış gibi hissediyorum. kas üstü yapıcaktı spor yaptığım için ama onu da ben dual istediğim için ameliyat sırasında kas esnekliğime ve kas yapısına bakarak karar vericek... tek karar verdiğim yuvarlak olması sizcede işim cok zor değil mi sizler birbirinizi izliyorsunuz takibe alıyorsunuz fotograf fln görüyorsunuz ben tam olarak şuan üye oldum benii de yönlendirirmisiniz. benim durumumda olan tecrübeli arkadaşlarımın desteğine ihtiyacım var

kararın hayırlı olsun öncelikle.meme dokun hiç mi yok?çok büyük istemediğini ameliyata girmeden önce doktora bi daha söyle.büyük olduğunu düşünüp beğenmeyen de olabiliyo çünkü nadir de olsa.içine sinsin sonuç iyice konuş o yüzden.bu arada ben de 26 nisanda olcam ameliyat

Ahh canim o soru işaretleri hiç bir zaman gitmiyor bence ameliyat olana karar çünkü ilk defa oluyoruz ve bizi ne bekliyor bilmiyoruz mesela ben yarin ameliyat olacagim nasipse ama hala kafam karışık ameliyattan sonra rahatlarim umarim

meme dokum yok denilecek kadar az. ben büyük gögüs sevmiyorum yani tercih olarak doğal beni tatmin edecek büyüklükte olsun istiyorum.. bunları doktoruma defalarca söyledim fotograflar gösterdim vs ama tabi sonucunda da ya benim istediığim cok kücük olursa ve 2 tane portakal koymuş gibi olursa diyee çekiniyorum... offff cok zor bir süreç hepimize hayırlı olsun

hayırlı olsun canım ameliyat tan sonraki süreci de paylaşırsan sevinirim. peki senin plan ne şekilde. cc marka kas altı üstü gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…