Hayatım benim kas üstü 270 300 cc ye zorlayacak 300 cc kasmazsa 300 olacak bakalım .tabiki haberdar edicem burdan ameliyat sonrasihayırlı olsun canım ameliyat tan sonraki süreci de paylaşırsan sevinirim. peki senin plan ne şekilde. cc marka kas altı üstü gibi
Daha doğrusu kas zarı alti olacakHayatım benim kas üstü 270 300 cc ye zorlayacak 300 cc kasmazsa 300 olacak bakalım .tabiki haberdar edicem burdan ameliyat sonrasi
benim dikleştirme ve büyütme olcak.cc ye henüz karar vermedik.ameliyat öncesi muayene olmadım henüz çünkü.onda kararlaştırırz sanırım.hayırlı olsun canım ameliyat tan sonraki süreci de paylaşırsan sevinirim. peki senin plan ne şekilde. cc marka kas altı üstü gibi
Canım, boyum 176 kilom 60. Sıfır dokum vardı. Dümdüzdüm. Dual plan 325 cc yuvarlak high profil Bendekimerhabatecrübeli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.. ben de 26 nisan için gün alanlardanım ve evet öncesinde herşey belirsiz ve korkulu bir süreç.. ameliyat olmaktan korktuğum kadar sonraki aşamadan da korkuyorum. hatta bundan daha fazla korkuyorum... ameliyat olmama günler kaldı fakat netleştiremediğim o kadar cok şey var ki mentor ya da natrelle kullanıyor doktor hangisini tercih etmeliyim gibi... 1 70 boy 58 kiloyum omuzlarım geniş ben 260 cc maks. 275 cc diyorum doktorum 300 diyor. ben 300 cc büyük olucakmış gibi hissediyorum.cünkü büyük gögüs atlatik görüntüyü bozucakmış gibi hissediyorum. kas üstü yapıcaktı spor yaptığım için ama onu da ben dual istediğim için ameliyat sırasında kas esnekliğime ve kas yapısına bakarak karar vericek... tek karar verdiğim yuvarlak olması sizcede işim cok zor değil mi sizler birbirinizi izliyorsunuz takibe alıyorsunuz fotograf fln görüyorsunuz ben tam olarak şuan üye oldum benii de yönlendirirmisiniz. benim durumumda olan tecrübeli arkadaşlarımın desteğine ihtiyacım var
Bu arada markası da natrellehayırlı olsun canım ameliyat tan sonraki süreci de paylaşırsan sevinirim. peki senin plan ne şekilde. cc marka kas altı üstü gibi
merhaba yeni üyeyim bir çok soru işareti var kafamda.
coookk cokk teşekkür ederim en azından bilgi sahibi oldum görsel olarakta haklısın 300 cc taktırmam doktorumun dediği gibi ideal olucak sanırımm.. ödem kaldımı 4 aydan sonraki son halimi cok güzel duruyorlar bu arada... ayrıca birşşey daha natrelle yumuşaklık olarak nasılll yani onu da merak ediyorum benim doktorum mentor ya da nutrelle kullanıyormuş mentor istiyrum dedim pişman mı olurum kiBu arada markası da natrellesakın 300 den aşağı taktırma pişman olursun.
Yasadiklarin cok normal canim.korku heyecan hepsi birbirine girmisti benimde. Yarin cok stres yaparsan soylede sana bi sakinlestirici yapsinlar.ayy dedim niye daha once yapmamislar bana diyeGünaydın kızlar uyku uyuyamiyorum heyecandan uyusamda rüya görerek uyanıyorum kötü rüyalar görüyorum Hayır olsun.Siz de böyle şeyler yaşadınız mi yoksa benmi abartiyorum yada bilinç altı midir anlamadım psikolojim alt ust bu arada şafak:1
Canım ben 9. Ayı tamamladımmerhaba yeni üyeyim bir çok soru işareti var kafamda.
coookk cokk teşekkür ederim en azından bilgi sahibi oldum görsel olarakta haklısın 300 cc taktırmam doktorumun dediği gibi ideal olucak sanırımm.. ödem kaldımı 4 aydan sonraki son halimi cok güzel duruyorlar bu arada... ayrıca birşşey daha natrelle yumuşaklık olarak nasılll yani onu da merak ediyorum benim doktorum mentor ya da nutrelle kullanıyormuş mentor istiyrum dedim pişman mı olurum ki
Hayirli olsun simdiden.dr. kas ustu dedigine gore muhakkak dokun var demekki.ama 300 cc inanki fazla durmuyor korkma.ameliyat icin endise duyman gayet normal.hepimiz asagi yukari ayni duygulari yasiyoruz canim. Eee her guzelligin bir bedeli var degilmimerhabatecrübeli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.. ben de 26 nisan için gün alanlardanım ve evet öncesinde herşey belirsiz ve korkulu bir süreç.. ameliyat olmaktan korktuğum kadar sonraki aşamadan da korkuyorum. hatta bundan daha fazla korkuyorum... ameliyat olmama günler kaldı fakat netleştiremediğim o kadar cok şey var ki mentor ya da natrelle kullanıyor doktor hangisini tercih etmeliyim gibi... 1 70 boy 58 kiloyum omuzlarım geniş ben 260 cc maks. 275 cc diyorum doktorum 300 diyor. ben 300 cc büyük olucakmış gibi hissediyorum.cünkü büyük gögüs atlatik görüntüyü bozucakmış gibi hissediyorum. kas üstü yapıcaktı spor yaptığım için ama onu da ben dual istediğim için ameliyat sırasında kas esnekliğime ve kas yapısına bakarak karar vericek... tek karar verdiğim yuvarlak olması sizcede işim cok zor değil mi sizler birbirinizi izliyorsunuz takibe alıyorsunuz fotograf fln görüyorsunuz ben tam olarak şuan üye oldum benii de yönlendirirmisiniz. benim durumumda olan tecrübeli arkadaşlarımın desteğine ihtiyacım var
sana da geçmiş olsun umarım bizlerde sizn gibi atlatır ve endişelerimizden kurtuluruz... peki senin cc kas altı üstü protez markası gibi detayların nelerdir ve bu cc herkeste farklı mı duruyor acabaHayirli olsun simdiden.dr. kas ustu dedigine gore muhakkak dokun var demekki.ama 300 cc inanki fazla durmuyor korkma.ameliyat icin endise duyman gayet normal.hepimiz asagi yukari ayni duygulari yasiyoruz canim. Eee her guzelligin bir bedeli var degilmiben suan 11. gunumdeyim 2 3 gun disini sıktıktan sonra gerisi cok kolaylasiyor endiselenme.senin birde kas ustu olursa daha da cabuk toparlarsin demektir
Tamam canim sagol ben basimin altina koydum hata yaptim resmen amaliyatimi unuttumBen cumartesi sordum mekik çekebilirmiyim diye Çekebilirsin ama ellerini başının altına koyma fazla zorlamadan yap dediSihirlii
Ayy tamam canim icim rahatladi eve gelince hemen masaj yaptim bandajladim spordan sonra onlari oksadimCanım, bişey olmaz protezlere merak etme :) ama böyle bişey için de Dr U arama.zorlama kendini olur mu
Benimkiler 320 cc ultra high profil canim mentor marka ve kas alti oldu.muhakkak herkeste farkli duruyor.hepimizin gogus formu genisligi farkli sonucta.bunda dr.un ve senin ne istedigin onemli.benim dr.um 290 320 arasi olabilir demisti.ben olabilecek en dolgununu istedim.320 takmis.tabi ona kalsa bi tik daha kucuk takarmis. Ilk basta gogsum olmadigi icin gozume buyuk geldi suan alistim ve hala cok fazla sislik odem var.inince cokda buyuk olmiyacak.hatta boyum olsa daha buyuk cc isterdim ben ama minyon yapiliyimsana da geçmiş olsun umarım bizlerde sizn gibi atlatır ve endişelerimizden kurtuluruz... peki senin cc kas altı üstü protez markası gibi detayların nelerdir ve bu cc herkeste farklı mı duruyor acaba
canım fotografın yok değil mi senin.. peki yumuşaklığı şu aşama için nasıl.. yani ben bugun markasına karar vericem ki sipariş vericekler. natrelle den memnun olanları duydum peki mentordan memnun olanlar ya da arasındaki fark yumuşaklık anlamında doktorlarınızdan aldığınız bilgiler vs var mıBenimkiler 320 cc ultra high profil canim mentor marka ve kas alti oldu.muhakkak herkeste farkli duruyor.hepimizin gogus formu genisligi farkli sonucta.bunda dr.un ve senin ne istedigin onemli.benim dr.um 290 320 arasi olabilir demisti.ben olabilecek en dolgununu istedim.320 takmis.tabi ona kalsa bi tik daha kucuk takarmis. Ilk basta gogsum olmadigi icin gozume buyuk geldi suan alistim ve hala cok fazla sislik odem var.inince cokda buyuk olmiyacak.hatta boyum olsa daha buyuk cc isterdim ben ama minyon yapiliyim
Gecmis olsunKızlarrr!Dün saat 12.30 gibi ameliyatımı oldum Şuan agrım var kas altı yapıldıSırtım cok agrıyo ve bant cok sıkıyo,kollarımı oynatmak eziyet gibi özellikle sağ kaburgama ağrı saplanıyo 2saat önce drenlerim alındı suan evdeyim Gerçi daha çok yeni sabretcem artık birkaç gün.Sonucları sizinle paylaşıcam en kısa sürede Ameliyat sonrası için tavsiyeleriniz varmı ağrıyı azaltcak vs. Ödem için yeşilçay içmeliyim sanırım
Hayırlı olsun canım acil şifalar diliyorum.geçmiş olsun.nasılsın.evet bol su ve yeşil çay içmelisin.kayısı incir kurusu üzüm kurusu ye hem kan yapsın hemde bağırsakların çalışsın.Kızlarrr!Dün saat 12.30 gibi ameliyatımı oldum Şuan agrım var kas altı yapıldıSırtım cok agrıyo ve bant cok sıkıyo,kollarımı oynatmak eziyet gibi özellikle sağ kaburgama ağrı saplanıyo 2saat önce drenlerim alındı suan evdeyim Gerçi daha çok yeni sabretcem artık birkaç gün.Sonucları sizinle paylaşıcam en kısa sürede Ameliyat sonrası için tavsiyeleriniz varmı ağrıyı azaltcak vs. Ödem için yeşilçay içmeliyim sanırım
Canım yaa geçmiş olsun.doktor ne diyor bu durumunarippling geçer mi bir süre sonra. içime poşet doldurulmuş gibi elime geliyor buruşuk buruşuk.çok üzülüyorum. bir de izlere çok sinir oluyorum solmaya başlasalar ya artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?