Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım ameliyat tan sonraki süreci de paylaşırsan sevinirim. peki senin plan ne şekilde. cc marka kas altı üstü gibi
Hayatım benim kas üstü 270 300 cc ye zorlayacak 300 cc kasmazsa 300 olacak bakalım .tabiki haberdar edicem burdan ameliyat sonrasi

hayırlı olsun canım ameliyat tan sonraki süreci de paylaşırsan sevinirim. peki senin plan ne şekilde. cc marka kas altı üstü gibi
benim dikleştirme ve büyütme olcak.cc ye henüz karar vermedik.ameliyat öncesi muayene olmadım henüz çünkü.onda kararlaştırırz sanırım.

Canım, boyum 176 kilom 60. Sıfır dokum vardı. Dümdüzdüm. Dual plan 325 cc yuvarlak high profil Bendeki hiç de büyük değil, bir avuç memem oldu seni izliyorum resimlerime bi bak. Sen de resim koy biz de görelim

Ben seni takip ediyorum ondan dolayı görebiliyorsun canım baby_27
merhaba yeni üyeyim bir çok soru işareti var kafamda.
Bu arada markası da natrelle sakın 300 den aşağı taktırma pişman olursun.
coookk cokk teşekkür ederim en azından bilgi sahibi oldum görsel olarakta haklısın 300 cc taktırmam doktorumun dediği gibi ideal olucak sanırımm.. ödem kaldımı 4 aydan sonraki son halimi cok güzel duruyorlar bu arada... ayrıca birşşey daha natrelle yumuşaklık olarak nasılll yani onu da merak ediyorum benim doktorum mentor ya da nutrelle kullanıyormuş mentor istiyrum dedim pişman mı olurum ki

Yasadiklarin cok normal canim.korku heyecan hepsi birbirine girmisti benimde. Yarin cok stres yaparsan soylede sana bi sakinlestirici yapsinlar.ayy dedim niye daha once yapmamislar bana diye baktilar ben iyice stres oldum yaptilar sakinlestirici gerisini hatirlamiyorumuyandigimda yatagimdaydim

Canım ben 9. Ayı tamamladım gayet diri ve yumuşaklar. Normal bir memeden daha sert tabi ama bu halini seviyorum. Mentor ve natrella arasında bi fark var mıdır bilmiyorum. Kimisi natrelle daha yumuşak diyor. Ama bunu kimse bilemez, benim mentor daha sert veya natrelle daha yumuşak diyebilmem için ikisini de denemiş olmam lazım. bu konuda Dr en doğruyu söyler

Hayirli olsun simdiden.dr. kas ustu dedigine gore muhakkak dokun var demekki.ama 300 cc inanki fazla durmuyor korkma.ameliyat icin endise duyman gayet normal.hepimiz asagi yukari ayni duygulari yasiyoruz canim. Eee her guzelligin bir bedeli var degilmiben suan 11. gunumdeyim 2 3 gun disini sıktıktan sonra gerisi cok kolaylasiyor endiselenme.senin birde kas ustu olursa daha da cabuk toparlarsin demektir

sana da geçmiş olsun umarım bizlerde sizn gibi atlatır ve endişelerimizden kurtuluruz... peki senin cc kas altı üstü protez markası gibi detayların nelerdir ve bu cc herkeste farklı mı duruyor acaba

arkadaşlar 170 boy 58 kiloyum omuzlarım geniş. ben cc konusunda cok kararsızım.. bedeni bana yaklaşık olçülerde olan ve 280 300 cc takılan arkadaşlar için izleme ve foto görme şansım var mı.. şimdiden cok teşekkür ederim benim için cok önemli snrasında pişman olmak diye birşey var cünkü ve korkuyorum mutluluk2015 bu konuda yardımcı oldu sağolsun

Kızlarrr!Dün saat 12.30 gibi ameliyatımı oldum Şuan agrım var kas altı yapıldıSırtım cok agrıyo ve bant cok sıkıyo,kollarımı oynatmak eziyet gibi özellikle sağ kaburgama ağrı saplanıyo2saat önce drenlerim alındı suan evdeyimGerçi daha çok yeni sabretcem artık birkaç gün.Sonucları sizinle paylaşıcam en kısa süredeAmeliyat sonrası için tavsiyeleriniz varmı ağrıyı azaltcak vs. Ödem için yeşilçay içmeliyim sanırım

sana da geçmiş olsun umarım bizlerde sizn gibi atlatır ve endişelerimizden kurtuluruz... peki senin cc kas altı üstü protez markası gibi detayların nelerdir ve bu cc herkeste farklı mı duruyor acaba
Benimkiler 320 cc ultra high profil canim mentor marka ve kas alti oldu.muhakkak herkeste farkli duruyor.hepimizin gogus formu genisligi farkli sonucta.bunda dr.un ve senin ne istedigin onemli.benim dr.um 290 320 arasi olabilir demisti.ben olabilecek en dolgununu istedim.320 takmis.tabi ona kalsa bi tik daha kucuk takarmis. Ilk basta gogsum olmadigi icin gozume buyuk geldi suan alistim ve hala cok fazla sislik odem var.inince cokda buyuk olmiyacak.hatta boyum olsa daha buyuk cc isterdim ben ama minyon yapiliyim

canım fotografın yok değil mi senin.. peki yumuşaklığı şu aşama için nasıl.. yani ben bugun markasına karar vericem ki sipariş vericekler. natrelle den memnun olanları duydum peki mentordan memnun olanlar ya da arasındaki fark yumuşaklık anlamında doktorlarınızdan aldığınız bilgiler vs var mı

Gecmis olsun bugunude atlatirsan daha iyi olacaksin ins.kollarini fazla zorlama derim cunku gogsune vuruyor agri sonra.birde bol bol yürü agrilarina iyi gelecektir.sirt agrisi zamanla azaliyor canim merak etme.tez zamanda iyilesirsin insallah yeni cicislerinle seni bekliyoruz

rippling geçer mi bir süre sonra. içime poşet doldurulmuş gibi elime geliyor buruşuk buruşuk.çok üzülüyorum. bir de izlere çok sinir oluyorum solmaya başlasalar ya artık.

Hayırlı olsun canım acil şifalar diliyorum.geçmiş olsun.nasılsın.evet bol su ve yeşil çay içmelisin.kayısı incir kurusu üzüm kurusu ye hem kan yapsın hemde bağırsakların çalışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…