Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim dr.mentoru onerdi canim digeri hakkinda bi bilgim yok acikcasi senin dr. Aradaki farki soylemedimi peki ? Suan benimkiler bayagi sert pek bi yunusama yok.sekil yavas yavas oturuyor anca.protezler yukari dogruydu yavas yavas asagi iniyor

rippling geçer mi bir süre sonra. içime poşet doldurulmuş gibi elime geliyor buruşuk buruşuk.çok üzülüyorum. bir de izlere çok sinir oluyorum solmaya başlasalar ya artık.
Rippling nedir? Ben bilmiyorumda ins ne ise problem cabuk cozulur izler icin krem vermedimi dr.un ise cok yariyo diyolar kullanan arkadaslar

Çok teşekkür ederim evin içinde ufak yürüyüşler yapıyorum ama oturmakta ayrı bi acı veriyor

Hayırlı olsun canım acil şifalar diliyorum.geçmiş olsun.nasılsın.evet bol su ve yeşil çay içmelisin.kayısı incir kurusu üzüm kurusu ye hem kan yapsın hemde bağırsakların çalışsın.

Çook teşekkür ederimağrı baskı hepsi mevcut suan biraz karnım ödemde yaptı tavsiyelere uyucam biran önce iyi olmak istiyorum

Geçmiş olsun cnm Evet yeşil çay iç bol su iç hatta içine nane yaprağı ve elma dilimi koy sade nescafe de çok iyi ödem atıyor ağrın olmadan ağrı kesicini iç cnm bir süre sırt ve popo ağrısı oluyor ama gün geçtikçe rahatlıyorsun

geçmiş olsun.yeşil çayı doktoruna sorup öyle iç.kanamayı arttırabilir çünkü.suyu çoğaltman daha ii bence.

Sağol Sihirlii , insan mecbur olunca birazda ondan acıya dayanıklı olmak zorunda oluyor, dediğin gibi olur rahatlıkla atlatırım umarım

Benide takip edermisin benim drda 325cc dual plan iyi olur dedi. Ben 350 cc istedim 400cc kadar bakakıcam dedi, ben 400 cc büyük olur 350 cc en fazla 375 cc dedim bilemedim iyimi ettim, destekli sutyenlerden bıktım hep buyuk gögüslere bakmıştım senin boyun baya uzun merak ettim sende nasıl duruyor

Benide izlermisiniz 325 cc nasıl duruyor ben playboy kızı gibi değilde biraz büyük olsun isterim tabiy doğal, ama doğal deyip küçük olmasından korkuyorum

Gecmis olsun.aramuza hos geldin.gerisi daha kolay emin ol.zoru atlatmissin.dinlen derim.gun gectikce azaliyor agri merak etme.

toprakim merhaba senin boyun kılon omuz genişliğin nasıl banada seninle aynı cc olacak o yüzden merak ediyorum birde ameliyat oncesi göğüs ve göğüs altı çevrenin ölçüleri nasıldı çok sordum ama yazarsan sevinirim

Kızlarr ameliyat sonrası 11. Günümdeyim sağ göğsüm sol göğsümden daha şiş ve yukarıda düzelir mi ki böyle olan var mı hiç

Kızlarr ameliyat sonrası 11. Günümdeyim sağ göğsüm sol göğsümden daha şiş ve yukarıda düzelir mi ki böyle olan var mı hiç
Bendede sol goguste vardi biraz yukardaydi masaj yapa yapa duzeldi iki.meme farkli iyilesiyo sanirim maaja basladiginda yukardan asagiya ittiri erirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…