Benim dr.mentoru onerdi canim digeri hakkinda bi bilgim yok acikcasicanım fotografın yok değil mi senin.. peki yumuşaklığı şu aşama için nasıl.. yani ben bugun markasına karar vericem ki sipariş vericekler. natrelle den memnun olanları duydum peki mentordan memnun olanlar ya da arasındaki fark yumuşaklık anlamında doktorlarınızdan aldığınız bilgiler vs var mı
Burdaki destek insana iyi geliyor cnm dediğim gibi herşey masal gibi olup bitecekAynen o duruma geldim sabah kötü uyandım umarım hersey yolunda gider.zaten bu kk olmasaydi sizlerin desteği olmasaydı çoktan vazgeçmistim ben çok teşekkür ederim gerçekten hepinize desteklerini için
Rippling nedir? Ben bilmiyorumdarippling geçer mi bir süre sonra. içime poşet doldurulmuş gibi elime geliyor buruşuk buruşuk.çok üzülüyorum. bir de izlere çok sinir oluyorum solmaya başlasalar ya artık.
Gecmis olsunbugunude atlatirsan daha iyi olacaksin ins.kollarini fazla zorlama derim cunku gogsune vuruyor agri sonra.birde bol bol yürü agrilarina iyi gelecektir.sirt agrisi zamanla azaliyor canim merak etme.tez zamanda iyilesirsin insallah yeni cicislerinle seni bekliyoruz
Olur olur cnm merak etme içini ferah tut:)ayh benim de öyle olur inşallah ya
Oturunca daha cok agri yapiyor o yuzden ufak ufak yuru dedimÇok teşekkür ederimevin içinde ufak yürüyüşler yapıyorum ama oturmakta ayrı bi acı veriyor
Hayırlı olsun canım acil şifalar diliyorum.geçmiş olsun.nasılsın.evet bol su ve yeşil çay içmelisin.kayısı incir kurusu üzüm kurusu ye hem kan yapsın hemde bağırsakların çalışsın.
İnşallahOturunca daha cok agri yapiyor o yuzden ufak ufak yuru dedimcogu gitti azi kaldi diyelim gecicek insallah
Geçmiş olsun cnm Evet yeşil çay iç bol su iç hatta içine nane yaprağı ve elma dilimi koy sade nescafe de çok iyi ödem atıyor ağrın olmadan ağrı kesicini iç cnm bir süre sırt ve popo ağrısı oluyor ama gün geçtikçe rahatlıyorsunKızlarrr!Dün saat 12.30 gibi ameliyatımı oldum Şuan agrım var kas altı yapıldıSırtım cok agrıyo ve bant cok sıkıyo,kollarımı oynatmak eziyet gibi özellikle sağ kaburgama ağrı saplanıyo 2saat önce drenlerim alındı suan evdeyim Gerçi daha çok yeni sabretcem artık birkaç gün.Sonucları sizinle paylaşıcam en kısa sürede Ameliyat sonrası için tavsiyeleriniz varmı ağrıyı azaltcak vs. Ödem için yeşilçay içmeliyim sanırım
geçmiş olsun.yeşil çayı doktoruna sorup öyle iç.kanamayı arttırabilir çünkü.suyu çoğaltman daha ii bence.Kızlarrr!Dün saat 12.30 gibi ameliyatımı oldum Şuan agrım var kas altı yapıldıSırtım cok agrıyo ve bant cok sıkıyo,kollarımı oynatmak eziyet gibi özellikle sağ kaburgama ağrı saplanıyo 2saat önce drenlerim alındı suan evdeyim Gerçi daha çok yeni sabretcem artık birkaç gün.Sonucları sizinle paylaşıcam en kısa sürede Ameliyat sonrası için tavsiyeleriniz varmı ağrıyı azaltcak vs. Ödem için yeşilçay içmeliyim sanırım
Heves tavan yapmus durumdaİnşallahdün bir bugün iki oturdum bikini bakıyorum ama daha memelerime bakamıyorum içim bi tuhaf oluyor
SağolCanim kisiden kisiye degisiyo sanirim gercekten iki sezeryan amaliyat oldum cok aci cektim karnimdaki kesikten dolayi,ama inan meme amaliyatinda uyandigimda aci yoktu gogsunun sistigini dusun ve gerildigini,kas alti zor agrili denir hic kasimin acisini duymadim bile ilk gun kalkarken destek aliyosun,esim yanimda 4 gun kaldi sonra tek basima yavrularimla kalakaldim hic üzmediler aksine bana yardimci oldular atlatirsin.merak etme kimse olmasada yaparsin,
Benide takip edermisin benim drda 325cc dual plan iyi olur dedi. Ben 350 cc istedim 400cc kadar bakakıcam dedi, ben 400 cc büyük olur 350 cc en fazla 375 cc dedim bilemedim iyimi ettim, destekli sutyenlerden bıktım hep buyuk gögüslere bakmıştım senin boyun baya uzun merak ettim sende nasıl duruyorCanım, boyum 176 kilom 60. Sıfır dokum vardı. Dümdüzdüm. Dual plan 325 cc yuvarlak high profil Bendekihiç de büyük değil, bir avuç memem oldu seni izliyorum resimlerime bi bak. Sen de resim koy biz de görelim
Benide izlermisiniz 325 cc nasıl duruyor ben playboy kızı gibi değilde biraz büyük olsun isterim tabiy doğal, ama doğal deyip küçük olmasından korkuyorumsanmıyorum , zaten o yüzden benimki 325 te bıraktı ..
playboy kapak sayfalarından fırlamış gibi olmak istemem.. geçen gün benimki diyo üçgen bikini için.. o memeler ne öyle , sen anne olucan öyle inek memesi gibi olmaz .üçgenle fena duruyo tabi.. ikizkenar küçük üçgen seçmemek lazım :)
Gecmis olsun.aramuza hos geldin.gerisi daha kolay emin ol.zoru atlatmissin.dinlen derim.gun gectikce azaliyor agri merak etme.Kızlarrr!Dün saat 12.30 gibi ameliyatımı oldum Şuan agrım var kas altı yapıldıSırtım cok agrıyo ve bant cok sıkıyo,kollarımı oynatmak eziyet gibi özellikle sağ kaburgama ağrı saplanıyo 2saat önce drenlerim alındı suan evdeyim Gerçi daha çok yeni sabretcem artık birkaç gün.Sonucları sizinle paylaşıcam en kısa sürede Ameliyat sonrası için tavsiyeleriniz varmı ağrıyı azaltcak vs. Ödem için yeşilçay içmeliyim sanırım
Bendede sol goguste vardi biraz yukardaydi masaj yapa yapa duzeldi iki.meme farkli iyilesiyo sanirim maaja basladiginda yukardan asagiya ittiri erirsinKızlarr ameliyat sonrası 11. Günümdeyim sağ göğsüm sol göğsümden daha şiş ve yukarıda düzelir mi ki böyle olan var mı hiç
Canim kac cc yuvarlak mi seninki,Kacıncı günde başlıyoruz masaja doktorum hiç masaj diye birşey söylemedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?