- 15 Aralık 2015
- 408
- 292
- 18
- 35
Herkezde farkli cnm bagilarina hemen oneriorlar ama benim 3cu haftamKacıncı günde başlıyoruz masaja doktorum hiç masaj diye birşey söylemedi bana
275cc yuvarlak sol göğsüm baya düzeldi ama sağda bi anormallik varCanim kac cc yuvarlak mi seninki,
Bana doktorum amaliyattan 2 hafta sonra basla demisti sis olduklari icin masajla yumusuyolar kivama geliyolar
Anladm canm ameliyat sonrası farklılık oldu mu peki sende Bana vermicek heralde hiç bahsetmedi bile burada okuduğumda gördüm bendeHerkezde farkli cnm bagilarina hemen oneriorlar ama benim 3cu haftam
Ve haftaya baslicam yani 1 ay dedi doktorum
Bazilarina ise masaj vermiyorlar
Hayirli olsunKızlarr ameliyat sonrası 11. Günümdeyim sağ göğsüm sol göğsümden daha şiş ve yukarıda düzelir mi ki böyle olan var mı hiç
Benim memelerim zaten cok farkliydiAnladm canm ameliyat sonrası farklılık oldu mu peki sende Bana vermicek heralde hiç bahsetmedi bile burada okuduğumda gördüm bende
Tesekür ederm sanada hayırlı olsun bende hematom yada bu kapsül olusumu diyorlar ya onların olmasından korktuğum için endişeliyim yoksa sag tarafımda sisliğim var sadece düzelir insallahHayirli olsunbende 11.gunumdeyim sag gogsum benimde yukariya dogru biraz daha sis. Ilk basta bende cok endiselendim ama dr.um iki memenin bile iyilesme surecinin farkli olabilcegini soyledi.hakikatende gun gectikce ilk gunku gibi kalmiyor
Benim fotografım yok ameliyat sonrası ilk 4 gün göğüs uclarım saga sola dönüktü simdi düzeldi bayagı ödemlerimde cok azaldıBenim memelerim zaten cok farkliydi
Sag 350cc sol 250cc konuldu
Ameliyatdan sonra baya odem vardi simdi git gide iyi oluyorlar ama tam esitlenmeddiler malesef
Bi meme ucum asagiya digeri yukariya bakio insallah ayni ollurlar zamanla
Ve sag kolum hala agrio nedense
Sende foto varmi??
Beni izle bende izliyim gorursun fotolarimi
Benim dr.umda uyarmisti ama kapsul bu kadar kisa surede olusmazmis suan daha cok yeni sislikler inecektir elbet.bende sabirsizlikla bekliyorumTesekür ederm sanada hayırlı olsun bende hematom yada bu kapsül olusumu diyorlar ya onların olmasından korktuğum için endişeliyim yoksa sag tarafımda sisliğim var sadece düzelir insallah
İnsallah hep iyi düşünelim iyi olsun güzel olsunlarBenim dr.umda uyarmisti ama kapsul bu kadar kisa surede olusmazmis suan daha cok yeni sislikler inecektir elbet.bende sabirsizlikla bekliyorum
Canım kusura bakma yeni gördüm daha S simmer boyum 168 ,kilom 52-54 arası gidip geliyor, omuzlarım dar. Ameliyat öncesi ölçülerimi bilmiyorum ama KOM un 75A sütyenini kullanıyordum full dolgulularda 80B takıyordum. Şu an ne durumdalar kaç beden oldum bilmiyorum üzerimde ameliyat sütyeni var 85B yazıyor. Umarım cevaplar tatmin edici olmuştur.toprakim merhaba senin boyun kılon omuz genişliğin nasıl banada seninle aynı cc olacak o yüzden merak ediyorum birde ameliyat oncesi göğüs ve göğüs altı çevrenin ölçüleri nasıldı çok sordum ama yazarsan sevinirim
Benimde ameliyat sütyenimde 85 b yazıyordu . Yani 75C olmuşsun Canım yada hafta sonu sütyen denedim oradan biliyorum 85 B olmuşsundurCanım kusura bakma yeni gördüm daha S simmer boyum 168 ,kilom 52-54 arası gidip geliyor, omuzlarım dar. Ameliyat öncesi ölçülerimi bilmiyorum ama KOM un 75A sütyenini kullanıyordum full dolgulularda 80B takıyordum. Şu an ne durumdalar kaç beden oldum bilmiyorum üzerimde ameliyat sütyeni var 85B yazıyor. Umarım cevaplar tatmin edici olmuştur.
Tamam canım Teşekkürler. Bu arada ameliyata gidiyorum umarım benim içinde dua eden birileri olur hoscakalinnnn...Canım kusura bakma yeni gördüm daha S simmer boyum 168 ,kilom 52-54 arası gidip geliyor, omuzlarım dar. Ameliyat öncesi ölçülerimi bilmiyorum ama KOM un 75A sütyenini kullanıyordum full dolgulularda 80B takıyordum. Şu an ne durumdalar kaç beden oldum bilmiyorum üzerimde ameliyat sütyeni var 85B yazıyor. Umarım cevaplar tatmin edici olmuştur.
Hayırlısıyla girip çık cnm iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle.......Tamam canım Teşekkürler. Bu arada ameliyata gidiyorum umarım benim içinde dua eden birileri olur hoscakalinnnn...
Canim hayirlisiyla gir ameliyatina.tez zamanda iyilesirsin insallahTamam canım Teşekkürler. Bu arada ameliyata gidiyorum umarım benim içinde dua eden birileri olur hoscakalinnnn...
Sağol canım teşekkür ederimHayırlısıyla girip çık cnm iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle.......
Canim hayirlisiyla gir ameliyatina.tez zamanda iyilesirsin insallah
Dua etmez olurmuyuz.Allahım yardımcın olsun.şimdiden acil şifalar diliyorum.çok öpüyorum.geçmiş olsun.Tamam canım Teşekkürler. Bu arada ameliyata gidiyorum umarım benim içinde dua eden birileri olur hoscakalinnnn...
Bildiğin bütün duaları oku.rahatlarsın.Allahım yardımcın olsunTeşekkürler baby bekliyorum damar yolum açıldı kanım alındı garip duygular içindeyim hayırlısı
Stresliysen fazla dunde dedim sakinlestirici yapsinlar.cok rahatliycaksin. Dualarimiz seninle canimTeşekkürler baby bekliyorum damar yolum açıldı kanım alındı garip duygular içindeyim hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?