şimdiden geçmiş olsun canım.bekliyoruz güzel haberlerini.Ben hala Bekliyorum kızlar önlügümü giydim tahlillerim yapıldı bir sonucu bekliyoruz birazdan girerim heralde.cok ağladım hastaneye geldiğimde gerildim cok. Yavrumu özledim onu bırakıp geldim 1 hafta goremiycem onun dugsullagida ayrı bir eklenince bayagi bir ağladım ama rahatladım aglayinca sakinleştirici almadım henüz suan iyiyim. Görüşmek üzere bende opuyorum sizleri...
Geçmiş olsun şimdiden,güzel haberlerle memişli olarak aramızda olBen hala Bekliyorum kızlar önlügümü giydim tahlillerim yapıldı bir sonucu bekliyoruz birazdan girerim heralde.cok ağladım hastaneye geldiğimde gerildim cok. Yavrumu özledim onu bırakıp geldim 1 hafta goremiycem onun dugsullagida ayrı bir eklenince bayagi bir ağladım ama rahatladım aglayinca sakinleştirici almadım henüz suan iyiyim. Görüşmek üzere bende opuyorum sizleri...
Güzel haberleini bekliyoruzBen hala Bekliyorum kızlar önlügümü giydim tahlillerim yapıldı bir sonucu bekliyoruz birazdan girerim heralde.cok ağladım hastaneye geldiğimde gerildim cok. Yavrumu özledim onu bırakıp geldim 1 hafta goremiycem onun dugsullagida ayrı bir eklenince bayagi bir ağladım ama rahatladım aglayinca sakinleştirici almadım henüz suan iyiyim. Görüşmek üzere bende opuyorum sizleri...
Geçmiş olsunKızlarrr!Dün saat 12.30 gibi ameliyatımı oldum Şuan agrım var kas altı yapıldıSırtım cok agrıyo ve bant cok sıkıyo,kollarımı oynatmak eziyet gibi özellikle sağ kaburgama ağrı saplanıyo 2saat önce drenlerim alındı suan evdeyim Gerçi daha çok yeni sabretcem artık birkaç gün.Sonucları sizinle paylaşıcam en kısa sürede Ameliyat sonrası için tavsiyeleriniz varmı ağrıyı azaltcak vs. Ödem için yeşilçay içmeliyim sanırım
Ay nasil heyecanlandim.kendim geldi aklima.korkma sandigin kadar zor gecmeyecek emin ol.ben de cok aglamistim.sakinkestirici yapsinlar rahatlarsin.tez zamanda bitsin henencecik cik gel.dualarimiz seninle.Ben hala Bekliyorum kızlar önlügümü giydim tahlillerim yapıldı bir sonucu bekliyoruz birazdan girerim heralde.cok ağladım hastaneye geldiğimde gerildim cok. Yavrumu özledim onu bırakıp geldim 1 hafta goremiycem onun dugsullagida ayrı bir eklenince bayagi bir ağladım ama rahatladım aglayinca sakinleştirici almadım henüz suan iyiyim. Görüşmek üzere bende opuyorum sizleri...
Gecmis olsun.aramuza hos geldin.gerisi daha kolay emin ol.zoru atlatmissin.dinlen derim.gun gectikce azaliyor agri merak etme.
Geçmiş olsun cnm Evet yeşil çay iç bol su iç hatta içine nane yaprağı ve elma dilimi koy sade nescafe de çok iyi ödem atıyor ağrın olmadan ağrı kesicini iç cnm bir süre sırt ve popo ağrısı oluyor ama gün geçtikçe rahatlıyorsun
O bantı dr nekadar kullan dediyse kesinlikle kullan çok işe yarıyor ben gece uyurken bile çıkartmamıştım hemde 1.5 ay evet çok rahatsız ediyor ama protezlerin oturması ve aşağa inmesinde çok faydası oluyorTeşekkür ederimDüne göre biraz daha iyiyim, yarın banyo yapmamı söyledi dr. Ama nasıl yapcam bilmiyorum kollarımı tam oynatamıyorum ve dikişlerim ne durumda görmedim Sütyende cok sıkı ve göğüsümün üstündeki bantta öyle, sizinde öylemiydi kaburgalarımda cok fena bir baskı var
Al benden de okadar.benim sutyende cok sıki.rahstsiz ediyor.kaburgalarim kiriliacak.yukari alsam dikislere degiyor.off.size de gecmis olsin.zoru atlattiniz.Teşekkür ederimDüne göre biraz daha iyiyim, yarın banyo yapmamı söyledi dr. Ama nasıl yapcam bilmiyorum kollarımı tam oynatamıyorum ve dikişlerim ne durumda görmedim Sütyende cok sıkı ve göğüsümün üstündeki bantta öyle, sizinde öylemiydi kaburgalarımda cok fena bir baskı var
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun biran önce atlatırız inşallahAl benden de okadar.benim sutyende cok sıki.rahstsiz ediyor.kaburgalarim kiriliacak.yukari alsam dikislere degiyor.off.size de gecmis olsin.zoru atlattiniz.
Süper o zamanBenimde ameliyat sütyenimde 85 b yazıyordu . Yani 75C olmuşsun Canım yada hafta sonu sütyen denedim oradan biliyorum 85 B olmuşsundur
Canımm inşallah sorunsuz ağrısız mükemmel bir ameliyat olurTamam canım Teşekkürler. Bu arada ameliyata gidiyorum umarım benim içinde dua eden birileri olur hoscakalinnnn...
Süpeeeeeer gözün aydın canımkızlaaaaaar doktorun sekreteri aradı nihayettttyarın kan vermeye gidicem,ctesi muayene salı da ameliyat inş.
kuzum yeni okuyorum, gecikme için özüüürrrCanım sabahki karışımın miktarını da versene
merhabatecrübeli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.. ben de 26 nisan için gün alanlardanım ve evet öncesinde herşey belirsiz ve korkulu bir süreç.. ameliyat olmaktan korktuğum kadar sonraki aşamadan da korkuyorum. hatta bundan daha fazla korkuyorum... ameliyat olmama günler kaldı fakat netleştiremediğim o kadar cok şey var ki mentor ya da natrelle kullanıyor doktor hangisini tercih etmeliyim gibi... 1 70 boy 58 kiloyum omuzlarım geniş ben 260 cc maks. 275 cc diyorum doktorum 300 diyor. ben 300 cc büyük olucakmış gibi hissediyorum.cünkü büyük gögüs atlatik görüntüyü bozucakmış gibi hissediyorum. kas üstü yapıcaktı spor yaptığım için ama onu da ben dual istediğim için ameliyat sırasında kas esnekliğime ve kas yapısına bakarak karar vericek... tek karar verdiğim yuvarlak olması sizcede işim cok zor değil mi sizler birbirinizi izliyorsunuz takibe alıyorsunuz fotograf fln görüyorsunuz ben tam olarak şuan üye oldum benii de yönlendirirmisiniz. benim durumumda olan tecrübeli arkadaşlarımın desteğine ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?