Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben hala Bekliyorum kızlar önlügümü giydim tahlillerim yapıldı bir sonucu bekliyoruz birazdan girerim heralde.cok ağladım hastaneye geldiğimde gerildim cok. Yavrumu özledim onu bırakıp geldim 1 hafta goremiycem onun dugsullagida ayrı bir eklenince bayagi bir ağladım ama rahatladım aglayinca sakinleştirici almadım henüz suan iyiyim. Görüşmek üzere bende opuyorum sizleri...

şimdiden geçmiş olsun canım.bekliyoruz güzel haberlerini.

Geçmiş olsun şimdiden,güzel haberlerle memişli olarak aramızda ol

Güzel haberleini bekliyoruz

Geçmiş olsun
Sırt ağrıların için bol bol kısa yürüyüşler çok iyi geliyor ve yatarken dizlerini biraz yukarıya doğru çekersen rahat edersin

Ay nasil heyecanlandim.kendim geldi aklima.korkma sandigin kadar zor gecmeyecek emin ol.ben de cok aglamistim.sakinkestirici yapsinlar rahatlarsin.tez zamanda bitsin henencecik cik gel.dualarimiz seninle.

Gecmis olsun.aramuza hos geldin.gerisi daha kolay emin ol.zoru atlatmissin.dinlen derim.gun gectikce azaliyor agri merak etme.

Teşekkür ederimDüne göre biraz daha iyiyim, yarın banyo yapmamı söyledi dr. Ama nasıl yapcam bilmiyorum kollarımı tam oynatamıyorum ve dikişlerim ne durumda görmedimSütyende cok sıkı ve göğüsümün üstündeki bantta öyle, sizinde öylemiydi kaburgalarımda cok fena bir baskı var

Cok teşekkür ederimağrı kesiciyi 8saatte bir içiyorumsiz ne kadar sürede içiyordunuz?ayağa kalkarken en kötüsü çünkü göğsüme sancılar giriyotavsiyelere uyucam cok yararlı oluyor benim için

O bantı dr nekadar kullan dediyse kesinlikle kullan çok işe yarıyor ben gece uyurken bile çıkartmamıştım hemde 1.5 ay evet çok rahatsız ediyor ama protezlerin oturması ve aşağa inmesinde çok faydası oluyor
Baskı olması çok normal nefes bile zor alırsın ama hepsi geçicek ilaçlarını düzenli içersen ağrıların hafifler
Aramıza hoşgeldin

Al benden de okadar.benim sutyende cok sıki.rahstsiz ediyor.kaburgalarim kiriliacak.yukari alsam dikislere degiyor.off.size de gecmis olsin.zoru atlattiniz.

gecmis olsun sunny11 yeni memislerini gule gule kullan :) ben de drenlerden cok korkuyorum, aci hissettin mi cikarirlarken??

S simmer caniiımmmm naptin nasilsin uyandin miiiii ? ben daha yeni girdim nete ama biliyordum bugun ameliyatin olacagini duami ediyorduummm cok merak ediyorum nasilsin nolur hemen cevap yaz ya ... insallah iyi gecmistir ve cok iyisindir. aglamissin yavrun için ya içim burkuldu bende yavrumu memlekete gondercm Rabbim sifa versin biran once toparlanirsin

Canım sabahki karışımın miktarını da versene
kuzum yeni okuyorum, gecikme için özüüürrr

yarım limon, 1 tatlı kaşığına yakın bal daha az da olabilir, biraz tarçın ( isteğe göre ayarlayın herkes sevmez ) hepsini sıcak suyla karıştırın.. Yalnız kaynayan su olmasın balın ve limonun faydasını öldürüyor. Ben kaynattığım syu azcık normal ile karıştırıp hepsini sonra ekliyorum. 1 kocaman kupa içiyorum sabah uyandığımda , hazırlanırken. aç karnına yani

selam, hoşgeldin.. senin ölçülerin bana benziyor.. kızlar yazmıştır kendine foto albüm vs oluşturursan.izlemeye alırız.. Kusura bama bu anlamda sahte profil çok. meme delisi olmuş herkes. üstüne alınma
ben 170 im. 53 - 54 kiloyum.. 75 A cup kullanıyordum, 325 takıldı .büyük değil. normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…