Ayaklı ansiklopedi gerçekten amberveyasemen :)) Belki protez abana uyum sağlayabilir ama ben proteze uyum sağlayamayabilirim:)) o yüzden uzak duruyorum, güvenemiyorum vereceğim tepkiye. Doktora da aynı şekilde proteze karşı temkinli olduğumu ve ölçümden memnun olduğumu söyleyince ikiletmedi hiç. Hatta "önce dikleştirme yapalım, eğer memnun kalmazsanız protez sonra da konur. Takılıp, geri çıkarması daha zor olur" dedi. O yüzden kötü niyet sezinlemedim ama doku çıkarma muhabbeti bana da başka yerler ile görüşme seçeneğini doğurdu. Lakin çalışmalarını pek beğeniyorum:)) Neyse, attıklarınızı inceleyeceğim, tekrar teşekkürler:))

:))) teşekkür ederim utandım şimdi :))) rica ediyorum hayırlısı olsun sizin için de :)

Merhaba benim meme basindan diklestirme yapilmadi. Meme alti kesisiyle iceriden nasil bir diklestirme yapildi bilmiyorum tabiki detaylarini. Fakat dr umun ameliyat oncesi soyledigi suydu, "iz birakmadan iceriden diklestirme yapmaya calisicam fakat bu diklestirme yeterli olmazsa ters t seklinde dikis iziniz olabilir" dedi ve bunun icin benden onay istedi. Operasyondan sonra gozumu actigimda dr um basimdaydi ve merak etmeyin cok guzel oldu iz birakmadik dedi. Ve cok mutlu olmustum. Benim emzirme sonrasi goguslerim sarkmisti fakat gogus ucum asagiya bakmiyordu. Bu tip sarkmaya yalanci sarkma deniyormus. Sarkma bu sekilde olmasaydi mutlaka tam bir diklestirme yapilmak zorunda kalicakti. Operasyondan 6 ay gectikten sonra areola kucultme islemi yaptrdim belki oyuzden iki konu birbirine karismistir

Bu konu ile ilgili benim kafamdaki sorunun önemli bir kısmına yanıt oldunuz. Ben doktorunuzu da seçeneklerim arasına dahil ediyorum. Zaten aklımda tek bir isim vardı. Hala da yayınladığı görseller ile ilk sırada ama amberveyasemen in sürecini ve paylaşımlarını görünce seçenek ikiye çıktı, sizin açıkladığınız yöntem ile de üç:) Profilinizde gezindim doktorunuzu bulmak için; Cenk Bey yanılmıyorsam. Teşekkür ediyorum cevap için:)

Rica ederim. Evet Cenk Demirdover dr um. Ne kadar cok gorus alirsaniz okadar iyi. Gorustugunuz dr larin arasindan arada biri oyle bir parliyorki, yaklasimi, bilgisi veya gercekciligiyle, tamam diyorsunuz. Umarim gonlunuzce olur

Rica ederim. Evet Cenk Demirdover dr um. Ne kadar cok gorus alirsaniz okadar iyi. Gorustugunuz dr larin arasindan arada biri oyle bir parliyorki, yaklasimi, bilgisi veya gercekciligiyle, tamam diyorsunuz. Umarim gonlunuzce olur
Diliyorum. Her ne karar alıyor ve hangi yollarda ilerliyorsak; hayırlısı olsun hepimiz için:)

Bu arada dr larin yaptigi paylasimlara cok guvenmeyin lutfen. Ayni operasyonu geciren arkadaslarimdan bir tanesi inst sayfasinda cok guzel sonuclar alinmis pek cok oncesi sonrasi fotografi bulunan bir dr a opere oldu. Ve sonuc tam bir husran. Basina gelmedik kalmadi. Kapsul kontraktoru, dalgalanma, asimetri.. ve isin en kotu tarafi da dr un hastasinin ve yaptigi isin arkasinda durmamasi. Farkli bir dr a gidene kadar kapsul kontraktoru yasadiginin farkinda bile degildi. Cunku 1 yil boyunca kendi dr u tarafindan oyalanmis ve gecistirilmisti. Sonunda o da iyi bir dr a revizyon oldu ve suan sorunu kalmadi. Benim dr umun tek bir fotografi yok mesela. Gittigim cogu dr un sayfasinda gorsellere ulasmistim halbuki. Fakat buna ragmen Cenk Beyi tercih ettim. Arkadasimin dr unun onun oncesi sonrasi gorselini sayfasina koydugunu hic zannetmiyorum mesela, yapamaz cunku kendi ipini cekmis olur.. tabiki arastirin dr gorusmelerinden once olabildigince bilgi sahibi olun fakat gorusme sirasindaki guven duygunuzu esas alin. Bazi dr larin ucreti aldiktan sonra hastasiyla isi bitiyor malesef..

Çok doğru söylüyorsunuz. amberveyasemen in doktorunun da sunduğu bir öncesi ve sonrası fotoğrafı yokmuş örneğin. Ancak amberveyasemen in paylaşımlarına bakınca bugüne kadar gördüğüm en iyi protezli dikleştirme ameliyat görsellerinden diye düşündüm. Erken bir dönem olmasına rağmen çok düzgün duruyor ve ödemler, yaralar indikçe, iyileştikçe doğal bir hal de almaya başlayacaktır. Gerçekten başarılı, toplu bir şekilde Maşallah'ımızı iletelim derim:)

Benim görüştüğüm doktor mesela çok sıcakkanlı değildi işin aslı ama gerçekçiydi. Fotoğraflar dışında cazip gelen nedir diye soracak olursanız cevabım bu olur. Örneğin meme estetiği dışında bir istekte daha bulunmuştum, direkt söylediği cümle "hiç gerek yok, sporla halledilebilir bir durum bu." Frenledi beni yani. Ya da dediğim gibi ilk etapta önce dikleştirme yanında protez önerdi ama "proteze karşı çekimserim" dediğimde hiç ikna etmeye çalışmadı. "Eğer boyuttan memnun kalmazsanız, protez sonraki aşama olsun" deyip, sadece kendisi ameliyat ederse ne ile karşılaşacağım ile ilgili gerçekçi bilgiler verdi. İzsiz olabilir demedi, meme boyutu aynı kalacak demedi, onun elinden ne çıkar; onları aktardı. Bir de Hatay depreminin olduğu zamanlar 1-2 ay boyunca kliniği kapatıp, "bu aşamada bile botoks için ulaşmaya çalışanlar var, acil ameliyat dışında gelmeyin arkadaşım" diye bir tavır sergiledi sayfasında, bu hoşuma gitti açıkçası:)). Konu ile alakasız görünebilir belki ama bir insanın özel hayatındaki duruşu, mesleğindeki etik anlayışına da etki eder diye düşünüyorum. Ama, evet, tek bir görüşme ile sınırlı kalmamak gerek sanırım. Hangi doktora bakarsam bakayım, benimki de dahil, diğerleri de olumlu yorum da var olumsuz da. Dediğiniz gibi görüşme sırasındaki güven çok önemli.

Son düzenleme:
Benim doktorumun da sayfasında hiç görsel yok ben de bir arkadaşımın göğüslerini beğendim doktorunu sordum sonra yorumları da araştırıp olumsuz nadir yorum olunca görüşmeye gittim görselleri orada bilgisayarda inceledim kötü olanlar da vardı ama kişiye göre değişen bir durum olduğu için ben arkadaşımınki iyi olmuş diye gözümü kararttım . Çok şükür ben de memnun kaldım. Ama ilgi alaka dersen maalesef o yok

Kızlar benimle aynı tarihte olan arkadaşlarım peki bu Memişler ne zaman birleşecek 1 ay oldu ve en ufak birleşme yok , birleştiremiyorum hafif yumuşama var ödemler gitti sizde durumlar nedir bir de ne zaman birleşirler

Valla benim de ayrık duruyor ama 1,5 aydan itibaren kavuşturabilmeye başladım en azından elimle birleştirebiliyorum önceden o da olmuyordu :)))

Bugün 5. Günüm ve yan yatabildim ağrım acım olmadan. Acaba kısa süreli de olsa yan yatmanın bir sakıncası olur mu diye merak ediyorum sadece. Harici bir endişem kalmadı sayenizde de
Canım arkana yastık koyup destek al sırtını daya yan yatinca.. anlatabildim mi bilemedim ama doktor bana öyle demişti.. yükümü öne vermiyordum..

Bugün 5. Günüm ve yan yatabildim ağrım acım olmadan. Acaba kısa süreli de olsa yan yatmanın bir sakıncası olur mu diye merak ediyorum sadece. Harici bir endişem kalmadı sayenizde de
Canım arkana yastık koyup destek al sırtını daya yan yatinca.. anlatabildim mi bilemedim ama doktor bana öyle demişti.. yükümü öne vermiyordum..
Cok guzel gorunuyor zeytin protezler iyice yerlesince gogus uclari biraZ daha yukariya dogru hizalanir, cok daha guzel gorunur gule gule kullan
Teşekkür ederimm şu halleri bile öncekine göre çok iyi.. sorunsuz güzel günlerde kullanalım her birimiz zahmetli bir süreç değsin herkesinki

Aminn simdi 1.ay gorselime baktim. Okadar benziyorki, benim extra bir de morluklarin varmis bir gogsumun ic kisminda muhtemeln senin iyilesmis hali de benim suanki durusuna benziycek. Suan cok guzeller cok daha guzel olucak emin ol. Alt kisim biraz daha tombullasicak ve gogus uclarin karsiya bakicak. Benim ilk donem moralimi bozan tek sey gogus uclariydi. Hatta ikisi ayni hizada da degildi. Suan ikisi de ayni hizada ve tam karsiya bakiyor. Eski halini bilemiyorum ama sonuc cok guzel olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…