- 17 Nisan 2025
- 245
- 149
- 18
- 30
- Konu Sahibi yerebakanyurekyakan
-
Siz expertiz misiniz meme müeccimi misiniz?Benim korsem de boyleydi. Ustu acik degil aslinda cok odemin var. 1 ay kadar sonra korse boyle durmycaktir. 25 cc lik fark kalmis anladigim kadariyla iki gogus arasinda. Bu farkin seni rahatsiz edicegini sanmiyorum. Benim iki gogus arasinda 20 cclik fark vardi ve dr farkli boyutlar tercih etmedi, bukadar kucuk bir fark icin farkli ebat kullanmanin baska bir asimetriye sebep olabilicegini ve gerek olmadigini soylemisti. Soyledigi gb beni hc rahatsiz etmiyor, anca olcmek gerek aradaki farki anlamak icin. Odemler tamamen gecmeden moralinizi hc bozmayin. Suan iki gogsun farkli olmasi cok normal.
3. Günümdeyim henüx dışarı çıkmadım evde yürüyüş yapıp ananas yiyip su içiyorum ödemim gitsin diye. Bugün daha iyiyim. Sizin süreciniz nasıldı. Hayat kaliteniz kaçınca haftada yükseldi? Benim şu an aşırı düşük teEskisi kadar acik olmaz rahat olunbu vucudun odem atma suresine bagli tabi herkeste farkli ama benim 2.ayim doldugunda asagi yukari belliydi nasil oldugu. Sonrasinda cok ufak tefek degisiklikler oldu. Biraz daha yayildi zamanla dogallasti yumusadi. 6 aya kalmiyor asil sekli gormek. Ust bedeninizi yormadan yuruyus yapin evde ve bol bol su icin.
İkisi de degilim yorumlarinizi okudumSiz expertiz misiniz meme müeccimi misiniz?çünkü benim gittiğim doktorların hepsi memelerim arasında 50 cc fark olduğunu söyledi. Doktorumun taktığı implantlar arasında ise 25 cc lik fark var yani memelerim arasında 25 cc fark yine kaldı. Nasıl lap diye anladınız şoklardayım şu an ödemli diye mi ne bilmiyorum çok gözüme batıyor. Ortasına baktığımda küçük olan yani sağ memem hafif sağa doğru ama büyük memem ortada tam. Umarım yumuşadıkça düzelir:) allah başka dert vermesin tabi
Hahahaha sesli güldüm. Çok dikkatlisiniz o haldeİkisi de degilim yorumlarinizi okudumfotograf paylasiyorum. Suan ustumdeki sporcu sutyeni. Biraz daha siksam tam birlesiyor. Normal hali ise bir tik daha ayrik. Oncesi ise baya baya ayrik. Bahsettiginiz hersey odemden. Bir gogsun ic kismi daha odemli digerinin ust kismi odemli vs olabilir. Suan hic takmayin cok ama cok degisicekler emin olun. Her gun fotograf cekerseniz uc gun sonraki farki bile gorebilirsiniz.
Ergonomix benim. Tesekkur ederim. Artik iyice yumusadilar nerdeyse 1 yil olucak. İlk zamanlar bunun iki kati hatta biri buyuk biri kucuk (kiyafet ile belli olucak derecede) gb bir cok fark vardi. Ne zaman odemden kurtuldum fistik gb oldular. Sabir istiyor isteHahahaha sesli güldüm. Çok dikkatlisiniz o haldeSizinki harika görünüyor bayıldım umarım benimki de böyle olur ya çok çok güzeller. Yuvarlak mı sizin implantlar da
B busesoylu busecim bak arsonun ergonomixleri 1 sene sonunda ne güzel görünüyor sen bence zamana bırakmalısın daha çok erken karar vermek için ben inanıyorum seninkiler de yumuşayınca istediğin gibi olucakErgonomix benim. Tesekkur ederim. Artik iyice yumusadilar nerdeyse 1 yil olucak. İlk zamanlar bunun iki kati hatta biri buyuk biri kucuk (kiyafet ile belli olucak derecede) gb bir cok fark vardi. Ne zaman odemden kurtuldum fistik gb oldular. Sabir istiyor iste
Benim yuvarlak şu an 2 adet topa sahibimErgonomix benim. Tesekkur ederim. Artik iyice yumusadilar nerdeyse 1 yil olucak. İlk zamanlar bunun iki kati hatta biri buyuk biri kucuk (kiyafet ile belli olucak derecede) gb bir cok fark vardi. Ne zaman odemden kurtuldum fistik gb oldular. Sabir istiyor iste
Tesekkur ederim. Siz de sorunsuz uzun yillar tadini cikarin umarimBenim yuvarlak şu an 2 adet topa sahibimdoktor yumuşayınca aşağı inecek ve daha doğal durucak dedi ben ergonomix çok çook istiyordum ama benim meme yapıma uygun görmedi doktorum . Güle güle kullanın memelerinizi arsocum
Hatırladım evet konuştuk artık millet benden sıkılmıştu naptırcaksan yaptır bi git kafasındaydılar sürekli aynı soruları sorduğum için sanırımTesekkur ederim. Siz de sorunsuz uzun yillar tadini cikarin umarimevet siz baya can cekistiniz operasyon oncesi sizin konu basligi altinda da konusmustuk evet kesinlikle cok dogallasiyor. Odem gidip kaslar kendini saldikca protezler cebe oturuyor, alt kisimda dogal meme hatti olusuyor, biraz daha yayvanlasiyor ve tombullasiyor.
Ben size ameliyat oncesi bunu anlatmaya calismistim. Ust lobu goruyor musunuz. Asla damla kadar sonuk durmuyor. Ama dr unuz gogus kafesinizin yapisi sebebiyle tam yuvarlak onerdiyse vardir bir bildigi. Bence dr unuzu dinleyerek cok iyi yaptiniz. Muhtemelen bi 2 ay sonra iyiki yapmisim dyceksinizHatırladım evet konuştuk artık millet benden sıkılmıştu naptırcaksan yaptır bi git kafasındaydılar sürekli aynı soruları sorduğum için sanırımallahtan yaptırdım da kurtuldular şu yumuşayıp tombullaşma safhasına gelene kadar da buralarda bir süre online olurum gibi gözüküyo
Ben ilk başta doğal istiyorum deyip sonra doktora azcık ta dolgun olsun ya deyince de zaten adam o zaman asla ergonomix yapmayalım dedi ilk başta da ergonomix senin yapına uygun değil diyodu ama uygun olsa. Yaptırırımdım özellikleri muhteşem ergonomixin. Evet değişim baya görünüyor bu fotodaBen size ameliyat oncesi bunu anlatmaya calismistim. Ust lobu goruyor musunuz. Asla damla kadar sonuk durmuyor. Ama dr unuz gogus kafesinizin yapisi sebebiyle tam yuvarlak onerdiyse vardir bir bildigi. Bence dr unuzu dinleyerek cok iyi yaptiniz. Muhtemelen bi 2 ay sonra iyiki yapmisim dyceksiniz
Dr um bana polytech ve motiva onermisti. Ben de aksine nolur buyuk olmasin anlasilmasin olabildigince dogal olsun demistim dr uma. Zaten ergonomix diye gtmistim en son ergonomix te karar kildik. Siz eminim mutlu olursunuz polytech ile. Dr um ikisini de seceresine kadar anlatip ikisinin de guvendigi ve hastalarinin memnun oldugu markalar oldugunu soylemisti. Gelmis gecmis olsun tekrar.Ben ilk başta doğal istiyorum deyip sonra doktora azcık ta dolgun olsun ya deyince de zaten adam o zaman asla ergonomix yapmayalım dedi ilk başta da ergonomix senin yapına uygun değil diyodu ama uygun olsa. Yaptırırımdım özellikleri muhteşem ergonomixin. Evet değişim baya görünüyor bu fotoda
Evet ben de çok araştırdım zaten ikisinden de memnun olan bir sürü insan var :) artık hayırlısı demek lazımDr um bana polytech ve motiva onermisti. Ben de aksine nolur buyuk olmasin anlasilmasin olabildigince dogal olsun demistim dr uma. Zaten ergonomix diye gtmistim en son ergonomix te karar kildik. Siz eminim mutlu olursunuz polytech ile. Dr um ikisini de seceresine kadar anlatip ikisinin de guvendigi ve hastalarinin memnun oldugu markalar oldugunu soylemisti. Gelmis gecmis olsun tekrar.
Ay evet çok mutlu oldum cok güzel gözüküyolar.
Evet ben de çok araştırdım zaten ikisinden de memnun olan bir sürü insan var :) artık hayırlısı demek lazımbu korsenin altlarına sargı bezleri koymama rağmen bazen çok sıkıyor . Gece özellikle çok rahatsız ediyor. Uyuduktan sonra sorun yok ta uyuyana kadar ömrümden ömür gidiyor. 3 yastık destekle yatıyorum. Sizin nasıldı baştaki süreç var mı bana tavsiyeleriniz ? Yakalamışken sorayım
[/QUOTEEvet ben de çok araştırdım zaten ikisinden de memnun olan bir sürü insan var :) artık hayırlısı demek lazımbu korsenin altlarına sargı bezleri koymama rağmen bazen çok sıkıyor . Gece özellikle çok rahatsız ediyor. Uyuduktan sonra sorun yok ta uyuyana kadar ömrümden ömür gidiyor. 3 yastık destekle yatıyorum. Sizin nasıldı baştaki süreç var mı bana tavsiyeleriniz ? Yakalamışken sorayım
335 cc benim. Benim cok az dokum vardi o da emzirme sonrasi deforme olmustu. Ust kisimda hc doku yoktu kemiktiAy evet çok mutlu oldum cok güzel gözüküyolar.arso size kaç cc takıldı acaba ve kendi dokunuz var mıydı. Benim yoktu ve 400 takıldı ergonomix ama üst kısmım hala çok boş o yüzden biraz mutsuzum
Ben de ayni durumdaydim. Korseden nefes alamiycak durumdaydim. Arada komple acip iki dkkaligina rahatlatio tekrar takiyordum. Sonralari okadar rahat ettimki o korseyle sislikler inince.. bazen dikis bolgesine cok baski yaptiginda o cengelleri ustten siki tutup ortadan itibaren bi tik gevsetiyordum o da rahatlatiyordu beni. Hic keske yaptirmasaydin demedim ama o ilk bir hafta hissediceklerimi bilseydim tekrar bi dusunebilirdimEvet ben de çok araştırdım zaten ikisinden de memnun olan bir sürü insan var :) artık hayırlısı demek lazımbu korsenin altlarına sargı bezleri koymama rağmen bazen çok sıkıyor . Gece özellikle çok rahatsız ediyor. Uyuduktan sonra sorun yok ta uyuyana kadar ömrümden ömür gidiyor. 3 yastık destekle yatıyorum. Sizin nasıldı baştaki süreç var mı bana tavsiyeleriniz ? Yakalamışken sorayım
Ben şimdiden bir korse daha istedim aynı bedenden çünkü banyo yaptıktan sonra aynı korseyi takmak istemiyorum. Evet arada ben de elimle korseyi rahatlatıyorum baya bi rahatlıyorum öyle. Hem ğstten hem alttan elimle esnetince dünya varmış diyorumBen de ayni durumdaydim. Korseden nefes alamiycak durumdaydim. Arada komple acip iki dkkaligina rahatlatio tekrar takiyordum. Sonralari okadar rahat ettimki o korseyle sislikler inince.. bazen dikis bolgesine cok baski yaptiginda o cengelleri ustten siki tutup ortadan itibaren bi tik gevsetiyordum o da rahatlatiyordu beni. Hic keske yaptirmasaydin demedim ama o ilk bir hafta hissediceklerimi bilseydim tekrar bi dusunebilirdimhic gecmiycek gb gelio ama cok cabuk toparlio vucut. İlk zaman sikan acitan korse sonra cok rahat gelmeye basladi. Operasyonum yaza denk geldigi icin dr umdan bir korse daha edinmek istedim. Onu bir beden kucuk verdi hatta tam oldu.
Ben de anlamadım hiç dekolte vermiyo üstü boş kaldı335 cc benim. Benim cok az dokum vardi o da emzirme sonrasi deforme olmustu. Ust kisimda hc doku yoktu kemiktisizin 400 cc bir de nasil bos kaldi ki ust kisim
Ne kadar sure takmanizi onerdi dr? Ben 6 ay kullandim. Ustune 6 ay doldugunda areola kucultme islemi yaptirdim bi de oyuzden 1 ay extra kullandim. Butunlesmistim artik korselerimle. Ayni korsenin krem rengi olani var. Onumuz yaz. Daha siparis etmedilerse soyleyin bence krem alin onu da. Ben oyle yaptim acik renk kiyafetlerde rahatlikla kullandim.Ben şimdiden bir korse daha istedim aynı bedenden çünkü banyo yaptıktan sonra aynı korseyi takmak istemiyorum. Evet arada ben de elimle korseyi rahatlatıyorum baya bi rahatlıyorum öyle. Hem ğstten hem alttan elimle esnetince dünya varmış diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?