- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
Benimkileride büyüteçle buluyoruz. Ne var yani ölelim mi? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman ya cupta farkediyosa 90-100 dede markalar farklilik gosterir.. herneyse bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip demislerKadınların %90 ı bu bilgiden habersiz ve bu konu burada en sade haliyle konuşuluyor.
Kalkıpta uzun uzadıya her markada ölçüm farklı pierre cardin kalıbı 75/B cup
Nbb kalıbı 80/B cup Lejardin diye bir markadada 70/B cup her sütyen markasının kalıbı tarzı farklıdır kimisi kopçalı bedeni saran yeri esnek likralı, kimisi spor esnek değil ee bu durumda o 75-80 ler farklılık gösteriyor, direkt B cup deseydim anlaşılmamayı düşündüm.
Her ne ise konumuz genelleme, her erkek büyük gögüslü kadından hoşlanıyor demen mantık dışı geldi bu sebeple yorum yaptım büyük gögüs seven erkek gibi küçük gögüs seveni de elbet var. Örnekle de açıkladım.
Onunda beyin nakline ihtiyaci var gibi..Hanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum
Ek bir soru : evlenince meme büyür mü ? (Çocuk vs cinsel yaşamla) ...ya da doğal yoldan bitkisel şeylerle büyüme durumu var mı ?
kimse için kendini değiştirme. O mükemmel mi? Bir yerlerini o da büyütsün o zaman
![]()
işte buuuuuu:) tam düşüncem bu!
Nisanlini hatali buldum. Memelerini gormedigi kadinla evlenmesi cok sacmaHanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum
Ek bir soru : evlenince meme büyür mü ? (Çocuk vs cinsel yaşamla) ...ya da doğal yoldan bitkisel şeylerle büyüme durumu var mı ?
Ciddi misinizNisanlini hatali buldum. Memelerini gormedigi kadinla evlenmesi cok sacma
Cok ciddiyimCiddi misiniz![]()
Ne bileyim esya alirken bile orasina burasina bakiyoruz vucudunu gormedigim adamla/kadinla evlenemem kimse kusura bakmasinŞey yani ciddi olabilirsiniz ben her düşünceye açığım da siz şimdi açıkça bu düşüncenizi burda ifade edince benim aklım başka yerlere gitti![]()
Hahaa ayy muzurlugum ustumde benim kusura bakmayın haddim olmayan yerlere gitti aklımNe bileyim esya alirken bile orasina burasina bakiyoruz vucudunu gormedigim adamla/kadinla evlenemem kimse kusura bakmasin![]()
Hmm sen gördün yani ?Nisanlini hatali buldum. Memelerini gormedigi kadinla evlenmesi cok sacma
Bir rivayete gore hatta kucuk goguslulerin sutu daha cok yararmis cocuga..Buna ben yazmazsam olmaz dedim. Benim gogsum hic buyumedi oyleki kocamla ayni boyut dusun. Evlenincede buyumedi hep oyle dediler bana ama olmadi valla. Ben nisanliyken doktora usutme icin gittigimde doktor beni gorunce kesinlikle bir endokrin bolumune gorunmelisin dedi bende korktum gittim. Hersey saglikli cikti ve bana ameliyat dediler slikon takilacak ve bir hastalik adi soyleyip parasinida devlet karsilayacakti. Nisanlima sordum normal gogsunun buyuklugu demisti bende ona o gordugun ekran koruyucu altta bisey yok demistim afallamisti. Oda eger sen kendin istiyorsan yaptir ben seni her halimle seviyorum dedi. Bende yaptirmadim cunku oyle bir takintim yoktu. Evlendik 7 yili devirdik. Baslarda kendimi cogu zaman yetersiz hisettim ama esim saolsun hic hissettirmedi bile. Sonra cocugum oldu o gogsumle sut dolup cocugumu emzirdim 6 ay. ( bebegim hasta oldugu icin emmeyi birakti yoksa hala emzirirdim ) ama sut bitince eski haline dondu. Bende artilarini yasiyorum mesela pisik derdim yok yazin, destekli sutyenle hic belli olmuyo bile, askisiz sutyen takarim ki bir cok kiyafette daha guzel duruyor bu durum yok aski gorundu yok omzumda iz yapti derdim yok. Kafam rahat. En onemlisi cocuktan sonra gogsum sarkti derdim yok. Ama bazen bana sorduklarinda diyorumki ikinci cocugu yapinca sizin icin taktirayim bir silikon rahatlayin...