Memelerim hakkında konuşan bayan çalışanlar

madamemuzip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
38
88
38
39
Merhaba kk üyeleri. Bugün eşim ve bebeğimle çarşıya çıkmıştık. Arabada bebeğim ağlıyordu onu sakinleştirmek için baya bir uğraştıktan sonra eşim arabayı bir yere park etti. Neyse bebeğim rahatlasın diye bir an önce çıktım arabadan. Sonra bebeği eşime verdim ve üstümü başımı düzeltiyordum. Ordaki mağaza girişinin önünde iki çalışan bayandan biri bana bakarak "memelere bak cık cık cık " dedi diğer çalışana. Eşim de duydu . Farkında değildim. Bir baktım göğüslerim sütyenden biraz taşmış. Giysimin altından bunu nasıl farketti bunu da anlayamadım ama çok bozuldum. Bir anneyim sonuçta. Emziriyorum, bebek ağlamasın diye arabanın içinde o küçücük alanda uğraşıyorum. Bunları bilmeden eşimin yanında ayıplamaları ağrıma gitti. Gözlerim doldu. Eşim sakin bir şekilde elimden tuttu "Gel aşkım" diyerek mağazaya soktu beni. Mağazanın sahibi beyefendiye "Bu iki çalışanınız eşimi rencide edecek şeyler söyledi. Uyarır mısınız " dedi. Kapıdaki kızlar geldi " Siz yanlış anlamışsınız dedi" Ben de "Ben emziren anneyim çok ayıp yaptığınız. "dedim. Mağaza sahibi özür diledi ve çıktık. En azından bundan sonra başka insanların dedikosunu yapıp kınayıcı bakışlar atmazlar

Zaten boyle seyleri hep kadinlar yapiyo. Bundan bir ay oncesinde ayni sey minibuste basima geldi iki kadin duymadigimi sanarak kilomdan bahsediyolardi -ki 60 kiloyum fazlaligim vardir elbet ama seviyorum halimi, ki sismanda olsam kime ne ama iste susamiyolar- bende inerken "dediklerinizin hepsini duydum ayip koca insanlarsiniz" dedim. Belki birazcik utanmislardir...

60 kiloya ne dediler
Ben oleyim o zaman

Eşinizin duyarlılığı takdire sayan...
Kadının kadına yaptığını başka kimse yapmıyor zaten. Halı hazirda bir şey olsa da ayiplasak diyorlar.
Ortada da ayiplanacak bir şey olmaması cabası..
İsterseniz açıp emzirirsinizde, herkes kendi memesine baksın bir zahmet.

Böyle tiplere uyuz oluyorum uyuz. Ister yanlışlıkla ister bilerek açar kadın sanane!
Geçen metrobüste gidiyorum, sevdiğim fakat kol altları geniş olan bir elbisem var onu giydim, sütyenimin bir kısmı görünüyordu yanlardan. Kadının biri ben kulaklıkla müzik dinlememe rağmen ısrarla dürterek çıkarttırıp "Iç çımışırın görünüyo canııığm!" dedi dövecek gibi bir ifadeyle. "Öfff, ya sabır!" deyip gözlerimi devirip kulakligi taktım geri. Şeytan dedi çıkar at orda sütyeni, şimdi görünüyor mu diye sor Çok meraklı bu millet birbirinin k*çına başına karışmaya

Ohh cok iyi yapmissiniz. Bazi insanlar niye böyle ya sanane elalemin memesinden?
Benimde gögüslerim de bazen tasar hangi sütyen giyersem giyim emzirmeden öncede oluyordu bu. Insanlik hali sonucta. Terbiyesiz kadinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…