Memelerim hakkında konuşan bayan çalışanlar

Bir annenin en masum hallerinden biri bebegini emzirmektir bu her yerde ve kosulda sizin hakkiniz sizi bebeginizi emzirerek beslediginiz icin tebrik ederim zira biberonla mama vermek disarida cok kolay kolaya kacmamissiniz
Magaza calisanlarinada iyi bir ders vermissiniz akliniza agziniza saglik
Herkes isine baksin baskalarini rahat biraksin

Öyle saygısız insanlara hiç tahammül edemiyorum. Kimse kimsenin ne yaşadığını ne yaptığını bilmeden ne kadar kolay yargılıyorlar. Ayrıca kime ne senin nasıl göründüğünden. Öylelerinin söyledipinede hiç güzel canını sıkma. Zaten şikayet ederek en güzelini yapmışsınız

Ohh ben buradan rahatladım eşinizde harika insan en güzelini yapmışsınız

Kullanıcı adınız bir tuhaf.
Son zamanlarda o kadar çok sahte üye ve konu var ki, artık herkes şüpheli gözümde :)
Konulara yorum yapmaya üşeniyorum.

Gerekeni yapmışsınız tebrikler

Bazı konularda , ufak bir nezaket gösteren bir erkek görüldüğünde sanki dünyayı kurtarmış gözüyle bakılıyor.

Iyi, ahlaklı, sevgili erkek ne kadar azmış ki, bu algı oluşuyor bizlerde.

Yorumları okuyunca bu aklıma geldi, tuhaf geldi. Oysa yapması gerekeni yapmış.

Eşinizin verdiği harika tepki için tebrikler ve alkışlar ona. Bir yavru doyuran memelerinizi konuşsun dursunlar kutsal o memeler!!

Demek şu an benim memeleri görseler gözleri yerinden fırlar.çünkü kızımı sütten kestim 2 gündür pamela anderson halt etmiş yanımda

Onlar da bi doğursun da görsün memeyi üst baş dağılmasını.hiç takma sen

Resmen terbiyesizlik yapmislar emin ol ben senin yerinde olsam saçlarını başlarını yolarım sabırsızım be duyduğum an dalardim helal sana yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…