- 14 Haziran 2016
- 161
- 454
- 18
- Konu Sahibi madamemuzip
-
Bir annenin en masum hallerinden biri bebegini emzirmektir bu her yerde ve kosulda sizin hakkiniz sizi bebeginizi emzirerek beslediginiz icin tebrik ederim zira biberonla mama vermek disarida cok kolay kolaya kacmamissinizMerhaba kk üyeleri. Bugün eşim ve bebeğimle çarşıya çıkmıştık. Arabada bebeğim ağlıyordu onu sakinleştirmek için baya bir uğraştıktan sonra eşim arabayı bir yere park etti. Neyse bebeğim rahatlasın diye bir an önce çıktım arabadan. Sonra bebeği eşime verdim ve üstümü başımı düzeltiyordum. Ordaki mağaza girişinin önünde iki çalışan bayandan biri bana bakarak "memelere bak cık cık cık " dedi diğer çalışana. Eşim de duydu . Farkında değildim. Bir baktım göğüslerim sütyenden biraz taşmış. Giysimin altından bunu nasıl farketti bunu da anlayamadım ama çok bozuldum. Bir anneyim sonuçta. Emziriyorum, bebek ağlamasın diye arabanın içinde o küçücük alanda uğraşıyorum. Bunları bilmeden eşimin yanında ayıplamaları ağrıma gitti. Gözlerim doldu. Eşim sakin bir şekilde elimden tuttu "Gel aşkım" diyerek mağazaya soktu beni. Mağazanın sahibi beyefendiye "Bu iki çalışanınız eşimi rencide edecek şeyler söyledi. Uyarır mısınız " dedi. Kapıdaki kızlar geldi " Siz yanlış anlamışsınız dedi" Ben de "Ben emziren anneyim çok ayıp yaptığınız. "dedim. Mağaza sahibi özür diledi ve çıktık. En azından bundan sonra başka insanların dedikosunu yapıp kınayıcı bakışlar atmazlar
Gerekeni yapmışsınız tebriklerMerhaba kk üyeleri. Bugün eşim ve bebeğimle çarşıya çıkmıştık. Arabada bebeğim ağlıyordu onu sakinleştirmek için baya bir uğraştıktan sonra eşim arabayı bir yere park etti. Neyse bebeğim rahatlasın diye bir an önce çıktım arabadan. Sonra bebeği eşime verdim ve üstümü başımı düzeltiyordum. Ordaki mağaza girişinin önünde iki çalışan bayandan biri bana bakarak "memelere bak cık cık cık " dedi diğer çalışana. Eşim de duydu . Farkında değildim. Bir baktım göğüslerim sütyenden biraz taşmış. Giysimin altından bunu nasıl farketti bunu da anlayamadım ama çok bozuldum. Bir anneyim sonuçta. Emziriyorum, bebek ağlamasın diye arabanın içinde o küçücük alanda uğraşıyorum. Bunları bilmeden eşimin yanında ayıplamaları ağrıma gitti. Gözlerim doldu. Eşim sakin bir şekilde elimden tuttu "Gel aşkım" diyerek mağazaya soktu beni. Mağazanın sahibi beyefendiye "Bu iki çalışanınız eşimi rencide edecek şeyler söyledi. Uyarır mısınız " dedi. Kapıdaki kızlar geldi " Siz yanlış anlamışsınız dedi" Ben de "Ben emziren anneyim çok ayıp yaptığınız. "dedim. Mağaza sahibi özür diledi ve çıktık. En azından bundan sonra başka insanların dedikosunu yapıp kınayıcı bakışlar atmazlar
Eşinizin verdiği harika tepki için tebrikler ve alkışlar ona. Bir yavru doyuran memelerinizi konuşsun dursunlar kutsal o memeler!!Merhaba kk üyeleri. Bugün eşim ve bebeğimle çarşıya çıkmıştık. Arabada bebeğim ağlıyordu onu sakinleştirmek için baya bir uğraştıktan sonra eşim arabayı bir yere park etti. Neyse bebeğim rahatlasın diye bir an önce çıktım arabadan. Sonra bebeği eşime verdim ve üstümü başımı düzeltiyordum. Ordaki mağaza girişinin önünde iki çalışan bayandan biri bana bakarak "memelere bak cık cık cık " dedi diğer çalışana. Eşim de duydu . Farkında değildim. Bir baktım göğüslerim sütyenden biraz taşmış. Giysimin altından bunu nasıl farketti bunu da anlayamadım ama çok bozuldum. Bir anneyim sonuçta. Emziriyorum, bebek ağlamasın diye arabanın içinde o küçücük alanda uğraşıyorum. Bunları bilmeden eşimin yanında ayıplamaları ağrıma gitti. Gözlerim doldu. Eşim sakin bir şekilde elimden tuttu "Gel aşkım" diyerek mağazaya soktu beni. Mağazanın sahibi beyefendiye "Bu iki çalışanınız eşimi rencide edecek şeyler söyledi. Uyarır mısınız " dedi. Kapıdaki kızlar geldi " Siz yanlış anlamışsınız dedi" Ben de "Ben emziren anneyim çok ayıp yaptığınız. "dedim. Mağaza sahibi özür diledi ve çıktık. En azından bundan sonra başka insanların dedikosunu yapıp kınayıcı bakışlar atmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?