- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi madamemuzip
-
60 kiloya ne dediler
Ben oleyim o zaman
İyi de hamileymişsiniz göbeğiniz ondan yani.Ne salak insanlar var kıskanmışlar büyük ihtimalle.Bu lafları söyleyenleri merak ettim doğrusu kendileri özgüvensiz olur ve kendilerini çirkin bulurlar ama dışarıya belli etmez böyleleri!"Gobege bak ya sisko bu ne ozguven" tarzi bisey dediler.
Boyumda 1.70 ayrica. Gobegim zaten biraz vardi simdide yavas yavas belli oluyo ama dedigim gibi cok kiloluda olsam bunun boyle cocukca bi tavirla konusuluyo olmasi cok sacma. Issizler.
"Gobege bak ya sisko bu ne ozguven" tarzi bisey dediler.
Boyumda 1.70 ayrica. Gobegim zaten biraz vardi simdide yavas yavas belli oluyo ama dedigim gibi cok kiloluda olsam bunun boyle cocukca bi tavirla konusuluyo olmasi cok sacma. Issizler.
Bence onlar kendilerine baksın.Ay ben de sinirlendim bir size bir de G Gunesinkalbi ne yazıp duruyorumBenim gobegim koseyi benden once donuyo
Demekki beni gorseler kufredip taslayacaklar
kadınların kadınlara olan bu nefretini anlayamıyorum. Erkeğin laf atmasıyla eşdeğer bir taciz resmen Cevap vermeseydiniz içinizde kalırdı . Çok iyi yapmışsınızZaten boyle seyleri hep kadinlar yapiyo. Bundan bir ay oncesinde ayni sey minibuste basima geldi iki kadin duymadigimi sanarak kilomdan bahsediyolardi -ki 60 kiloyum fazlaligim vardir elbet ama seviyorum halimi, ki sismanda olsam kime ne ama iste susamiyolar- bende inerken "dediklerinizin hepsini duydum ayip koca insanlarsiniz" dedim. Belki birazcik utanmislardir...
Sinirlenmemek aldırmamak elde değil bunlara. İyi sabretmişsiniz.Böyle tiplere uyuz oluyorum uyuz. Ister yanlışlıkla ister bilerek açar kadın sanane!
Geçen metrobüste gidiyorum, sevdiğim fakat kol altları geniş olan bir elbisem var onu giydim, sütyenimin bir kısmı görünüyordu yanlardan. Kadının biri ben kulaklıkla müzik dinlememe rağmen ısrarla dürterek çıkarttırıp "Iç çımışırın görünüyo canııığm!" dedi dövecek gibi bir ifadeyle. "Öfff, ya sabır!" deyip gözlerimi devirip kulakligi taktım geri. Şeytan dedi çıkar at orda sütyeni, şimdi görünüyor mu diye sorÇok meraklı bu millet birbirinin k*çına başına karışmaya
Bebişler sağlıklı beslensin de gerisi önemli değil gerçekten. Ben emziriyorum ama süt çok gelmiyor .Bebeği rahatlatmak için uyutmak için. Ona alışkanlık oldu emzik gibi bir nevi. O yüzden göğüs numarak 85 . Düşünün giysimin altında görmeyi başarabildi :)Afferin eşinize
Bu arada meme konusu açılınca bi tuhaf oluyorum. Ablam beni küçükken hep korkuturdu "senin memeler büyüyünce ahan da komşu kadının devasa memeleri gibi olacak diye..
2 aylık hamileyim 34 beden de 90 lık duran göğüslerim 100 ü geçti gibi, sığmıyor, bidon büyüklüğünde resmen9 ayın sonunda nolcak, sonrasında nolcak bilemiyorum. Süt dolsun içi, olsun tabi de
Keşke sizin gibi olmayı becerebilsem. Sevgiler...Bana abartmışsınız gibi geldi.yada ben insanların söylediklerini aşırı umursamazım ondan heralde.dedilerse nolmuş,ben olsam az daha indirirdim tshrtümü gözlerine baka baka :) hayatı ve insanları bukadar ciddiye almayın lütfen değmez
Onlar çok azimliymiş kendilerine malzeme bulma konusunda. Öyle olağanüstü dikkatli insanlar var tehlikeliBebişler sağlıklı beslensin de gerisi önemli değil gerçekten. Ben emziriyorum ama süt çok gelmiyor .Bebeği rahatlatmak için uyutmak için. Ona alışkanlık oldu emzik gibi bir nevi. O yüzden göğüs numarak 85 . Düşünün giysimin altında görmeyi başarabildi :)
valla sütte yok memelerimde . Olsa gam yemem. Rahatlatmak için emzik niyetine alıyor mememi . Ona şaşırdım 85 numara göğüslerimi giysinin altından farkettiMemeleri yoksa kıskanmışlardır :)
Üzülme sen süt var onların içinde taşarda fışkırırda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?