Kaç yaşındasınız? Evlilik gibi bir planınız var mı?
Bu işin doğrusu yanlışı yok, iki türlüsünün de kendine göre artıları eksileri var.
İki yıl yalnız yaşadım, o günleri hiçbir şeye değişmem.
hem maddi, hemde iş yönünden kazancınız olacak...ailenin ne zararı oluyorda, millet kaçıyor bilmiyorum. aileden kaç, kaynanadan kaç, yalnız bir toplum olduk...Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim. 31 yaşında ve bekarım.memleketime 3 saatlik uzaklıkta bir yerde memurluk yapıyorum.. işimde nöbet sistemi var. az memur olduğumuz için 5. gün nöbet geliyor. tabi hamile kalanlar nöbetten çıkıyor. memur sayımız da çok az. diğer şehirlerde de memur dolu. şu an 3 yılım dolduğundan memleketimin bir ilçesine tayinim olabiliyor. tayin olacağım yer ailemin evinden 60 km uzaklıkta, dün gidip gördüm ve beğendim. çalışma koşulları çok rahat .yazın nöbet yok. ailemin evinin önünden servis geçiyor tabi sabah 06.15 - akşam 18.30 da evde olacak şekilde. . biz şimdi arkadaşlarla resmen işkence çekiyormuşuz onu gördüm. ama şöyle bir durum var şu an kaldığım şehiri çok seviyorum kendime ait baya bir masraf yaptığım sıcacık huzurlu bir evim var.borçlarım yeni bitti. aklım memleketteki yeri seç diyor 1000 lira havaya gisdiyor çünkü.gelirsem masrafım sadece servis ücreti 400 tl olacak. kalbim otur oturduğun yerde diyor. cebinden gitsin .iş yerinde yorul ama önemli olan evine geldiğinde huzurlu ve mutlu , komşularını seviyor olman... karar vermem lazım. pişman olmak istemiyorum. tecrübesi olan olamayan bana bi yardımcı olun lütfen.
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim. 31 yaşında ve bekarım.memleketime 3 saatlik uzaklıkta bir yerde memurluk yapıyorum.. işimde nöbet sistemi var. az memur olduğumuz için 5. gün nöbet geliyor. tabi hamile kalanlar nöbetten çıkıyor. memur sayımız da çok az. diğer şehirlerde de memur dolu. şu an 3 yılım dolduğundan memleketimin bir ilçesine tayinim olabiliyor. tayin olacağım yer ailemin evinden 60 km uzaklıkta, dün gidip gördüm ve beğendim. çalışma koşulları çok rahat .yazın nöbet yok. ailemin evinin önünden servis geçiyor tabi sabah 06.15 - akşam 18.30 da evde olacak şekilde. . biz şimdi arkadaşlarla resmen işkence çekiyormuşuz onu gördüm. ama şöyle bir durum var şu an kaldığım şehiri çok seviyorum kendime ait baya bir masraf yaptığım sıcacık huzurlu bir evim var.borçlarım yeni bitti. aklım memleketteki yeri seç diyor 1000 lira havaya gisdiyor çünkü.gelirsem masrafım sadece servis ücreti 400 tl olacak. kalbim otur oturduğun yerde diyor. cebinden gitsin .iş yerinde yorul ama önemli olan evine geldiğinde huzurlu ve mutlu , komşularını seviyor olman... karar vermem lazım. pişman olmak istemiyorum. tecrübesi olan olamayan bana bi yardımcı olun lütfen.
Olduğunuz evde keyfiniz yerinde gibi baba evinde de aynı olacak mı onu iyi ölçmek lazim. Sonrasinda size zaman olarak kaybı da önemli yaz gunu neyse de kış günü yağmur camur o yol bildiginiz eziyet olur
31 yaş aileleyle yaşamak için büyük bir yaş, kendi düzeninize alışmışsınızdır zor olur adapte olması.31 yaşındayım. evlilik gibi bir planım yok . ama önceki konularımı okursanız üniversitede hoşlandığım çocuğun memleketine atandım. hatta şu an herkesin hayalini yaşıyorum. aynı mahalledeyiz. ama ben onunla konuşamıyorum. karşılaştık gözümün içine baktı ama ben yine suratımı çevirip konuşamadım. sanırım birazda bundan kaçmak için gitmek istiyorum. birazda maddi olarak. memlekete dönünce para biriktiririm diye düşünüyorum.
belli bi yaştan sonra aile yanı çekilmiyor ne kadar iyi olurlarsa olsunlar
insanın kendi düzeni olmalı
bende ailemden 1 saat uzak mesafede yaşıyorum istesem onlarla yaşar servisle gider gelirim
ama yok illaki kendi evim ekstradan kira yakıt hiç gözüme batmıyor
her gün 60 km gidip 60 km dönecek misiniz?
kalan parayla geçinebiliyor musunuz peki
Olduğunuz evde keyfiniz yerinde gibi baba evinde de aynı olacak mı onu iyi ölçmek lazim. Sonrasinda size zaman olarak kaybı da önemli yaz gunu neyse de kış günü yağmur camur o yol bildiginiz eziyet olur
Ikisi de avantaj.31 yaşındayım. evlilik gibi bir planım yok . ama önceki konularımı okursanız üniversitede hoşlandığım çocuğun memleketine atandım. hatta şu an herkesin hayalini yaşıyorum. aynı mahalledeyiz. ama ben onunla konuşamıyorum. karşılaştık gözümün içine baktı ama ben yine suratımı çevirip konuşamadım. sanırım birazda bundan kaçmak için gitmek istiyorum. birazda maddi olarak. memlekete dönünce para biriktiririm diye düşünüyorum.
işte servis evin önünden alıp iş yerime bırakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?