- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
mecbur. ama iş koşulları çok iyi. memurlar resmen oturuyor.onları öyle görünce arkadaşlarla çektiğimiz işkenceye üzüldüm. benim de böyle bir imkanım varken nedne olmasın diye düşündüm. işten kaçmak gibi görünüyor ilk bakışta ama ben çalışkan bir insanım . ama ömür boyu bunu neden çekeyim diyorum ki elimde fırsat varken. yanlış mı düşünüyorum
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim. 31 yaşında ve bekarım.memleketime 3 saatlik uzaklıkta bir yerde memurluk yapıyorum.. işimde nöbet sistemi var. az memur olduğumuz için 5. gün nöbet geliyor. tabi hamile kalanlar nöbetten çıkıyor. memur sayımız da çok az. diğer şehirlerde de memur dolu. şu an 3 yılım dolduğundan memleketimin bir ilçesine tayinim olabiliyor. tayin olacağım yer ailemin evinden 60 km uzaklıkta, dün gidip gördüm ve beğendim. çalışma koşulları çok rahat .yazın nöbet yok. ailemin evinin önünden servis geçiyor tabi sabah 06.15 - akşam 18.30 da evde olacak şekilde. . biz şimdi arkadaşlarla resmen işkence çekiyormuşuz onu gördüm. ama şöyle bir durum var şu an kaldığım şehiri çok seviyorum kendime ait baya bir masraf yaptığım sıcacık huzurlu bir evim var.borçlarım yeni bitti. aklım memleketteki yeri seç diyor 1000 lira havaya gisdiyor çünkü.gelirsem masrafım sadece servis ücreti 400 tl olacak. kalbim otur oturduğun yerde diyor. cebinden gitsin .iş yerinde yorul ama önemli olan evine geldiğinde huzurlu ve mutlu , komşularını seviyor olman... karar vermem lazım. pişman olmak istemiyorum. tecrübesi olan olamayan bana bi yardımcı olun lütfen.
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim. 31 yaşında ve bekarım.memleketime 3 saatlik uzaklıkta bir yerde memurluk yapıyorum.. işimde nöbet sistemi var. az memur olduğumuz için 5. gün nöbet geliyor. tabi hamile kalanlar nöbetten çıkıyor. memur sayımız da çok az. diğer şehirlerde de memur dolu. şu an 3 yılım dolduğundan memleketimin bir ilçesine tayinim olabiliyor. tayin olacağım yer ailemin evinden 60 km uzaklıkta, dün gidip gördüm ve beğendim. çalışma koşulları çok rahat .yazın nöbet yok. ailemin evinin önünden servis geçiyor tabi sabah 06.15 - akşam 18.30 da evde olacak şekilde. . biz şimdi arkadaşlarla resmen işkence çekiyormuşuz onu gördüm. ama şöyle bir durum var şu an kaldığım şehiri çok seviyorum kendime ait baya bir masraf yaptığım sıcacık huzurlu bir evim var.borçlarım yeni bitti. aklım memleketteki yeri seç diyor 1000 lira havaya gisdiyor çünkü.gelirsem masrafım sadece servis ücreti 400 tl olacak. kalbim otur oturduğun yerde diyor. cebinden gitsin .iş yerinde yorul ama önemli olan evine geldiğinde huzurlu ve mutlu , komşularını seviyor olman... karar vermem lazım. pişman olmak istemiyorum. tecrübesi olan olamayan bana bi yardımcı olun lütfen.
aynen arkadaşım boşver bozma düzenini yarın öbür biri çıkar evlenirsin daaha başka gelişir hersey riske atmaya gerek yokİşimdeki bütün sıkıntıya rağmen mutlu ve huzurlu olduğum için yerimde kalacam sanırım. Çünkü maddiyat için geliypruö ama zaten mutlaka burda da eve katkıda bulunmam gerekecek.aynı kapıya çıkacak bi nevi.
Malesef öyle bir oda yok. Eşyalarımın hepsini satıp döneceğim gelirsem . O eşyalaro ne hallerde aldım. Canım çıktı bir yuva yapana kadar. Eve dönersem kıyafetlerim dışında bişe getiremem. Odamı bile erkek lardeşinle paylaşıyorumBen aileci olduğumdan mıdır nedir ben olsam memlekete dönerdim.
Hem işim rahat olurdu hem de eve geldiğimde yemeğim hazır olurdu.
Odamı da kendi zevkime göre düzenlerdim yarım saat ailemle oturup dinlencem diye odama geçerdim film izler uzanırdım vs vs.
3 yıl yalnız yaşadım biraz da ailemle zaman geçireyim diye düşünürdüm şahsen. :)
Aynen düşüncem o yönde şu an.aynen arkadaşım boşver bozma düzenini yarın öbür biri çıkar evlenirsin daaha başka gelişir hersey riske atmaya gerek yok
eee madem ne düzen bozulur mu bosver aile tamam önemli ama bu fırsatı yakalasa kac genc kız var senin yasamını isteyen misal benMalesef öyle bir oda yok. Eşyalarımın hepsini satıp döneceğim gelirsem . O eşyalaro ne hallerde aldım. Canım çıktı bir yuva yapana kadar. Eve dönersem kıyafetlerim dışında bişe getiremem. Odamı bile erkek lardeşinle paylaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?