- Konu Sahibi almina_canimkizim
-
Merhaba arkadaslar benım derdım komsum uzatmadan konuya gırmek ıstıyorum...
Bizim mahallede 10 yıl oturup benımle cok samımı olmasına ragmen ev aldıgını benden gızleyıp benı sureklı her konuda yemeye calısan komsum olay su kı bu komsum 10yıllık evlı ve ılk 7 yıl cocugu olmadı drlar cocugun olmaz dedıler ve hıc tedavı olmadan hamıle kaldı ve bebegı dunyaya geldı ve cocugu dogduktan sonra sıfır ev aldı evın ıcınde ankastreden tutun herseyını full kendı yaptırdı ve evıne tasındı.bana her geldıgınde sureklı benden afedersınız ama ped cocuguna bez onun dısında babanın hayrına sıgara parası evıme geldı her gun ben ne yemek yaptıysam alıp evıne gıdıyor benı kullanıyor kısacası sıze yasadıklarımı azda olsa ozetlemek ıstıyorum bu komsu dun benı aradı oturmaya cagırdı bılmıyorum duruma gore belkı gelırım dedım bana demezmı gelırken ped al kızdım tabı boyle teklıfte bulunmasından neyse 1saat sonra aradım gelemıcemı uygun bı sekılde anlattım bugun tekrar aradı kızı hastalanmıs dra goturcekmıs benden 100tl para ıstıyor ve bana sonrada canım sen o 100tl ver babanın hayrına olsun ben sana para veremem durumumu bılıyorsun dedı .benım bıldım durum bu komsunun hıc borcsuz ev alması evının butun esyalarnın yenılenmesı bı evladının olması ve buna ragmen hala benden bıseyler beklıyor olması kızlar akıl verın sızce ben uygun bı sekılde nasıl demelıyım onun bu hareketlerınden rahatsız oldugumu.
Merhaba arkadaslar benım derdım komsum uzatmadan konuya gırmek ıstıyorum...
Bizim mahallede 10 yıl oturup benımle cok samımı olmasına ragmen ev aldıgını benden gızleyıp benı sureklı her konuda yemeye calısan komsum olay su kı bu komsum 10yıllık evlı ve ılk 7 yıl cocugu olmadı drlar cocugun olmaz dedıler ve hıc tedavı olmadan hamıle kaldı ve bebegı dunyaya geldı ve cocugu dogduktan sonra sıfır ev aldı evın ıcınde ankastreden tutun herseyını full kendı yaptırdı ve evıne tasındı.bana her geldıgınde sureklı benden afedersınız ama ped cocuguna bez onun dısında babanın hayrına sıgara parası evıme geldı her gun ben ne yemek yaptıysam alıp evıne gıdıyor benı kullanıyor kısacası sıze yasadıklarımı azda olsa ozetlemek ıstıyorum bu komsu dun benı aradı oturmaya cagırdı bılmıyorum duruma gore belkı gelırım dedım bana demezmı gelırken ped al kızdım tabı boyle teklıfte bulunmasından neyse 1saat sonra aradım gelemıcemı uygun bı sekılde anlattım bugun tekrar aradı kızı hastalanmıs dra goturcekmıs benden 100tl para ıstıyor ve bana sonrada canım sen o 100tl ver babanın hayrına olsun ben sana para veremem durumumu bılıyorsun dedı .benım bıldım durum bu komsunun hıc borcsuz ev alması evının butun esyalarnın yenılenmesı bı evladının olması ve buna ragmen hala benden bıseyler beklıyor olması kızlar akıl verın sızce ben uygun bı sekılde nasıl demelıyım onun bu hareketlerınden rahatsız oldugumu.
bence hiç muhatap olma benım de yok olsa verırdım bılıosun de çık işin içinden yani üzülme kızma ama saf bulmus yemiş bu senı hep bı kere de sen ondan ıste babanın hayrına 100 tl mı olurmus ne saçma 28 dım 29 oldum yanı surda ped istenırmı yhaa en yakın arkadastan sureklı ayıpp denen bıse var
Ayy bu ne kadar yuzsuz bı komsuymus demek kı sız mesafeyı koruyamamıssnz kı bu sekılde konusabılıyor sizle.. 10 tl istiyor sankı.. Açık açık soyleyeceksınız yanı zaten kaybedecegnz cok da bse yok gibi gorunuyor
ben hamılelımde 9ay boyunca yattım dusuk ve erken dogum ıhtımalım vardı sureklı kanamam oluyordu dısarı cıkamadım halde 5ay annem benım yanımda kalmasına ragmen ben anneme daır bana ped al demedım sabah baslar aramaya gecenın 12sıne kadar arar bu sefer esımlede aram acılıo neden arıyor bu saatte dıe
telini sessıze al canım bu boyle alışmıs ıstemeye yuzsuz bellıkı kıramıyon da ama bı dur demen lazım tavrını koy anladıımkadarıyla çok ıyı nıyetlı bırısın ama senı sömurmesın ızın verme açma telını kapına dayansa kapını açma ben olsam ole yaparım sen ev alıyosun herseyını en son moda yapıosun ped ıstıyosun yanı canım bırak ondan sana arkadas olmaz ama yakın arkadasmıssınız beklı kırarsam orda burda konusur dıe mı korkuosun ne bılım zarar mı verır sana ole bısı yaparsa polıs denen mahkeme denen bişi var
yok korkmuyorum cnmda bu zamana kadar bana hep babanın hayrına deyıp hep can alıcı noktamdan vurdu en son dun gelmıcem ped ısın acılse esıne soyleyeyım eve gelırken o alsın dedım ayıp oyle soylenmez dedı esıne soylemeye geınce ayıpta benden neden boyle sey ıstıyorsun dedım sustu sonrada kapattım bugunde saat 11de baasladı armaya gece saat 1.30a kadar aradı
hanı ben samımı arkadasssınız onun bunun hakkında konusmusunuzdur da gider soler canını sıkar gıbı dusundum ole değilmiş boşver acma ben olsam numaramı değiştitririm yakınsan ona ve ımkanın varsa uzak bı yere tasın bole ınsnları hayattan hemen çıkarmak lazım
suan bıyere tasınmam mumkun degıl cunku kendı evım
valla canım yapack bişeyın var o zaman yuzune soleyemıorsan mesaj yaz yazmak daha kolaydır senı hayatımda ıstemıyorum de bıdaha benı arama de ben sana bugune kadar hakkımı helal ettım artık benımle ıletişim kurmaya çalışma de bı olay anlatıcaam benım çok sevdıgım dostum dedığım bı akrabam var bunun gıbı bırı var etrafında azcık uzzzaktan da akraba sayılır bunlara dedıın gıbı mutfak malzemesınden tut da pedıne kadar herseyını aldılar neymıs durumları yokmus sonra bı gun bu evıne gelmıs abla ben senın makyaj malzemelerıne bakabılırmıyıım demıs oda tamam bak canım nıye soruyosun demıs çekmecesındde kocasının alyansı duruyomus ve onu çalmış ınanabılıomusun ınsan herseyı çalar da alyansı ccalar mı hiç karı koca almıslar karsılarına herseyı gectık bıttı bundan sora bızımle muhattap olmayın demdısler
allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın ınsanoglu cok nankor
aynen sizinkı en azından ıstıyomus hırsız dıılmıs eee naptınız bı gelışme varmı durumunuzda kapınıza falan dayanmamıstır ınsallah
bugun gene aradı cvp vermedım mj atmıs neden cvp vermıyorsun sana bı yanlısımmı oldu dıe bende dedımkı ben bundan sonra gorusmek ıstemıyorum sögüşlendıgımı dusunuyorum artık benden ped cocuk bezı bulasık deterjanı ıstemen sana her gelecegım zaman benı cagırıp sonrada bıseyler ıstemen benım ıyıce moralımı bozuyor kendımı kullanılmıs hıssedıyorum ve bu sebepten dolayı senınle gorusmek ıstemıyorum yazdım ılk aradı kapıma dayandı sonra bnm mjımı esı okumus o aradı nolmus bnm karım senden ped ıstedıyse komsuluk budur sen kotu komsusun bu zamana kadar karıma ne aldıysan parasını vercem vs dedı bende dedımkı bana para verecegıne ılk once esının gozunu doyur ona harclık bırak ayrıca benım muhattabım sen degıl esın dedım oyle oyle tartıstık
aaaaaaa bunlar aılecek terbıyesız ayolllll pis adam erkek adam bı bayanla tartısırmı hiç hemde konuya bak "ped" yanı benım koccam alırken bıle ote durur o reyonlaa yaklaşmaz bıle bı bayan olur utanır dıyeee aaaaaaaaaa bunlar ıyıce cozurtmus ayrıca oyle dedığıne de bakma para mara vermez onlar lafta konusurlar çok ıyı yapmıssın arkadasım sen de esıne anlatma eşin gıder kavga eder adam değecek olsa hadı etsındddde bu adama gerek yok tavrını da değiştirme canım ALLAH ona bi uğraş versın sen aklına bıle gelmessın inşallah
bende sok oldum esıyle ıkısıde aynı tencere kapak olmuslar bnm telefonuma oyle mj gelecek esım ondan bundan bıseyler dılendıgımı duycak benı gebertır ama bu bıtek esıne madalya takmadıgı kaldı valla korkuyorum o bu dılencılıkle bı tanede vılla alır o vılladada benı hızmetcı dıe calıstırır allah akıl fıkır versın
:))) tama benım aklıma geldı yazacaktım gidip vıtırı kılayım dedım tencere kapak olmuslar yhaaa çok ıyı oldu hayatınddan çıkarman soyledıı hıcbıseye kulak asma pis şey villa da alır yat da alır bolelıkle ıslah etsın rabbım ne dersın başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?