Memnunıyetsız komsuyla basım dertte

valla söyleyebılır ccanım benım babam hala der yanı okuttuk senı para vermeden evlendın der bana oysakı verdım yanı en az 5 bın verdım saymıo ıstesem naaapar kımbılır :)))))) onlarla hiçkımseyı kıyaslama gerçekten yüzssuz olmuslar ve ar damarı çatlamış derler ya yuzlerı kızarmaz ısterken sen yerın dıbıne gırersın ama

bu laftanda anlamıyor ben bırını aradmda telıme cevp vermıyorsa ılk musaıt degıl heralde dıe dusunup rahatsz etmem sonra bana gerı donus yapmıyorsa ben o zaman kendımden supelenırım acaba bıseyımemı kızdı vs dıe kendımı sorgularım ayrıca evlı bırı kocası eve gelıncede aranmaz bu gecenın 1.30una kadar arıyor ayıp bısey sonrsa esımlede tartısıyoruz

gercekten oyle o benden bıseyler ısterken ben utanıyorum ama onun umrunda bıle degıl bıde oyle seyler ıstıyorkı bana dıyordu eskı ıc camasırlarını bana ver ben gıyeyım bende en son dedım bnm eskı ıc camasrımı napacan kocana soyle alsın sana valla daha da yuz versem donuma kadar alacak :) bu olaylardan once camasır makınesı bozulmus servıs cagırmıs 50tl para ıstemıs heemen benı aradı cnm boyle boyle servıs geldı paaram yok hemn bana 50tl ver esıne neden soylemıyorsun dedımde esım ıste cnm dıo esın ısteyse ben oturdum yerde para basmıyorum bnmde 2yasında cocugum var ıhtıyaclarım var ama anlamıyodu

valla toplasan baya paranı almıstır senın iç çamaşır meselesı mıdemı bulandırdı ama sen onları eşinin yanında gıymıssın onlar haram bı kere ona versende gıyemez giymemeli onları ıyykkkk yhaaaa biz çok dıkkat ederız buna benarkımın evıne gıderdım eskıden bekarken çamaşır almayı unutsam hemen bana yepyenılerden verırdı asla eşinn yanında gıydıklerınden vermezdı bende ole acıl durum olduunda yepyenılerden verrım ı bu kadın epey bi ilerı duzeymıs anlasılan bence artık bu kadarı yuzssuzluk diil onun tedavı görmesı lazım kesınlıkle acıl hemdde

haklısın bencede her ne olursa olsun kımseden hıc bısey ıstenmemlı artık herkese karsı onyargılı oldum o kısı yuzunden

ınsallah da cıkmaz cunku sınırlerımın pek kaldıracagını sanmıyorum :) bu arada yorumların ıcın tesekkur ederım bu saatte neden uyumuyorsun bulantılarınmı var

rica ederım canım bişiy diiil ne demek uyumuom ezanı beklıom okunuo şimdi :):) inşallah çıkmaz bıda karsınaaaa

inanamadım yaa bence imada falan bulunma direk sende beni sömürüyosun tek uyanık sen misin de at başından bu ne terbiyesizliktir yaa insanlar artık iyice abarttı resmen kullanıyo ben olsam dayanamam valla töbe töbee

Resmen ac gozlunun onde gideni.... Ben ablamin camasirini bile giysem tiksinirim....

yorumuna cok guldum....
bu ac gozlulukle villada alir benide oraya hizmetci yapar....

valla canım komşun uygun bir şekide cevabı haketmiyor..utanmazın teki yol ver gitsin..ben enayimiyim de kullandırma kendini..alışmışlar beleş yaşamaya

Ben hep insanların yüzüne bu tür şeyleri söylediğim için kötü oldum.aynı insan hakkında benimle aynı şeyi düşünüp arkadan konuşanlar hala yüzyüze bakarken,ben yüzüne söylediğim için küs oldum.

Artık akıllandım.kaliteli hayat için;küsmemek lazım,bu yüzyılda insanların hatalarnı yüzyüze çözemeyiceğimizi,dedikoducuların iyi ,dürüstlerin patavatsız olduğunu gördüm.Şimdi her insanla muhattap olmamayı,yani görüşüp cok içime sokmadan tanıdığım insanlarla görüşmeyi;fikir ve davranışlarını beğenmediğim insanları ise düzeltmeye calışmak yerine uzaklaşmayı kendime ders ettim.

Senin yerinde olsam asla onun için ne bir şey alır,ne bir şey yapar,ne de evine gider görüşürüm.ama küsmemde sadece sokakta denk gelince konuşurum bence sende öyle yap çünkü bu tür insanların yüzüne bir şey dedin mi sokak kadını oluveriyorlar,eşimin deyişiyle " çirkefe uyma,çirkefle çirkef olamazsın sen".

resmen düpedüz asalak...
sizin sırtınızdan geçiniyor, eh bu durumda birde kılıf bulmuş babanın hayrı diye...100 tl baba hayrımı olur ya..hayret bişey...
size de helal olsun yani, nasıl kendinizi kullandırabiliyorsunuz bukadar...üstelik lüks ev döşemiş almış birine...gözünüz körelmiş sanki..
anında dostluğu keserim ben olsam...
benim komşum ben çarşıdayken telefon etti, gazel biraz rahatsızım bana patlıcan ve domates alabilirmisin dedi...tabiki dedim aldım eve gelince hemen götürdüm verdim, kapıyı açar açmaz parasını uzattı...gerek yok ablacım benim de sana işim düşer birgün önemli değil dedim....kadın iş başka dostluk başka alıcaksın dedi ve zorla verdi parasını...
bazen birilerine yardım amaçlı bişeyler alınabilir falan...ama böyle asalak geçinen bi komşuya da sessiz kalınmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…