Memnunıyetsız komsuyla basım dertte

siz de bence iyi insan iyi komşu olayını biraz fazla abartmissiniz. yani bu kadar ileri gitmesine neden izin verdiniz ki olay eski iç çamaşırı istemeye kadar gelmiş. belli bi yerden sonra mesafeyi koymak lazım. ne insanlar var ya...

demek kı karı koca tevırları aynı, kocası da bırsey demıyorsa... kesınlıkle gorusmeyın derım, hatta acıkca yuzune vurun, bıldıgınızı belırtın, ev almıssın borcsuz harcsız bu nasıl ıstır arkadas, sen benı kullanıyor musun deyın.. dırekt olarak yuzune soyleyın bunu, gercekten hak edıyor ve bence bundan anlıyor

toplum içinde böyle uyanıklar vardır..çevresindekileri kendine acındırıp her ihtiyacını bedavaya getiren..sana komşuluk yapıyormuş gibi gelmiş ama onun amacı seni kerizlemek seni yemek..karı koca organize olmuşlar..senin acıma duygunu sömürmüşler..cebinden kuruş harcamaz böyleleri taşındığı yerden bir yada bir kaç iyi niyetli insan bulur yakında 1 ev parası daha yapar..evine senden yemek götürüyormuş..önce sende yemeğini yiyor evinede ayrıyeten götürüyor çünkü koca gelecek onada yemek lazım..sen desene bu kadına bunca zaman neden ev alacağını veya işte ev aldığını söylemedin bana neden sakladın neden yemeklerimi evine taşıdın neden paralar istedin benden,devamlı pedini yok şunu yok bunu istedin benden..paran yoksa bu evi bu eşyaları neyle aldın yoksa kendinimi sattın de..utanma öyle karıdan..ben senin yerinde böyle aptal yerine koyanı ben neler yaparım neler..bu karı koca evlerine gidince senin yaptığın yemekleri yerken arkandan alay edip dalga geçiyordur yüzde yüz...
sana söyleyeyim bu zamanda fakirim diyen kişiye inanma çünkü fakir yok..herkes zengin..neden uygun bir şekilde diyorsun kadına...yani kalbinide kırmak istemiyorsun..kızım sen bu kadar yumuşak olursan kekleyen çok olur seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…