Ömür törpüsü
Boşan!!!
bendende o kadarÖmür törpüsü
Boşan!!!
Ömrünü yer o senin yol yakınken tekmeyi vur1 yıl oldu evleneli öncesinde de 3 yıl beraberdik hep böyleydi ama aynı evde tabiki daha çok fark ettim, asla işini sevmiyor asla görev yerini sevmiyor sürekli iş bırakılıyor ev alıp kiraya veriliyor hayatım bir yıl böyle geçti, sürekli tayin isteyecegim dediginden evimide güzelleştiremedim kendimide bu eve ait hissetmedim çöpü at diyorsun söyleniyor şuranın arızası var diyorsun söyleniyor karakoldan arıyorlar söyleniyor anlayacağınız herşeye mutsuz benimde bugun canıma tak etti aldıgımız bir mobilya var 2 haftadır odayı bekliyor matkap alıp kuracak, neyse eleştirdim bugun yazdıklarımı söyledim tabiki narsist oldugundan önemsemez önemsemez cevap verdi sonrasında mutlu olan birini bul dedi bende çektim odaya gittim, gitmiş çöp döküyor bozuk yeri tamir etmeye çalışıyor kapılar çarpılıyor yoruldum bu durumdan ne yapmalıyım?
Bak bide gülüyo:)
yok çocukÇocuk var mı?
evet eleştirdigim an hep böyle tepkisi boşan o zaman falanda diyorGit mutlu olan birini mi bul dedi ?
Çok ayıp ama ya bir yılda bu seviyeye nasıl gelinir ki , bilemedim düzelmez.
Boşanmak için çok sebebiniz var ama adımız boşatıcıya çıktığı için bir şey demiyorum artıkyok çocuk
Fazla şımarmış , hazır çocuk yokken şutlamak lazımevet eleştirdigim an hep böyle tepkisi boşan o zaman falanda diyor
Şimdi önünüzde iki yol var , kızıyorlar ama ya boşanmak asla düzelmez çünkü yapacağı iki kıytırık tamir, çöp atma gibi şeyler yüzünden karısına işine gelmiyorsa git başkasını bul beni boşa denir mi?evet eleştirdigim an hep böyle tepkisi boşan o zaman falanda diyor
Sizi bilmem ama ben boşanırım zira insanın içini çürütecek, enerji sömürecek, nefesini tüketecek biriyle yapamam, eş şöyle dursun yolda izde ayak üstü konuştuğum biri dahi böyle mıy mıy mıy sanki dünya üzerine yıkılmış altında kalmış gibi konuşunca abooo bundan bana sohbet arkadaşı bile olmaz deyip uzaklaşıyorum.bu durumdan ne yapmalıyım?
bende aynı sizin gibiydim kınadım mı ne yaptım bilmiyorum ben çok neşeli biriydim, biriydim diyorum artık o kadar degilim maalesef iş yerinde iki kişi vardı hep kınardım nasıl ruh emiciler allahım kim be yapsın bunlarla evlenip derdim kızdı birde bunlar şimdi bakıyorum benim kocam onlardan aynısı, kesinlikle diyorum ya güzel bir işi var güzel bir rütbesi maaşı evi arabası var lojmanda kalıyoruz üstüne ama yok hiçbir şeyden keyif almıyorSizi bilmem ama ben boşanırım zira insanın içini çürütecek, enerji sömürecek, nefesini tüketecek biriyle yapamam, eş şöyle dursun yolda izde ayak üstü konuştuğum biri dahi böyle mıy mıy mıy sanki dünya üzerine yıkılmış altında kalmış gibi konuşunca abooo bundan bana sohbet arkadaşı bile olmaz deyip uzaklaşıyorum.
Herkesin hayatında olumsuzluklar olabilir, hayat 4/4’lük gitmeyebilir, inişler olur çıkışlar olur ama her şeyden şikayetçi her şeyden mutsuz olmak insanın içini çürütüyor, offf yazarken bile fenalık geldi.
Millet ne dertlerle uğraşıyor da bir kere of demiyor, işi var maaşı var, sağlığı var gençliği var, ne istiyor sopa mı
Ben mi tamirci çagırcamSiz de acaba çok mu eleştiriyorsunuz?
Evde tamir edilmesi gereken yerler için tamirci çağırın. Parasını versin.
Sanki sizde çok mutsuz ve hep söylenen kişisiniz.
İşini sevmiyor olabilir. Bu adam sizinle hiçbir şeyini paylaşamayacak mı?
1 sene içinde sürekli nasıl ev alıp da sürekli kiraya veriyor? Ne alaka buna birlikte karar vermiyor musunuz?
Kocanız haklı, sürekli onu kıyaslıyorsanız. Boşanın madem mutlu gördüğünüz bir adamla evlenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?