Memnuniyetsiz mutsuz eleştiriye gelemeyen eş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz de acaba çok mu eleştiriyorsunuz?

Evde tamir edilmesi gereken yerler için tamirci çağırın. Parasını versin.

Sanki sizde çok mutsuz ve hep söylenen kişisiniz.

İşini sevmiyor olabilir. Bu adam sizinle hiçbir şeyini paylaşamayacak mı?

1 sene içinde sürekli ev alıp da sürekli kiraya veriyor? Ne alaka buna birlikte karar vermiyor musunuz?

Kocanız haklı, sürekli onu kıyaslıyorsanız. Boşanın madem mutlu gördüğünüz bir adamla evlenin
Eşinizle siz aynı yörüngede değilsiniz..

Adam haklı, bir ev yerine 2 ev alınabilinir kiraya verilirse iyi bir gelir elde edilebilir. Birçok yatırımcının tavsiyesini sizinle paylaşmış ne var bunda?

Onun dışında tamam siz bu adamın annesi değilsiniz fakat karsısıınız. İyi günde kötü günde diye söz verdiniz.

İnsan sadece annesi ile mi paylaşım yapar karısıyla konuşamaz mı?

Anlaşılan siz daha 1 sene de bıkmışsınız. Oooo daha bu günleriniz evliliğin lelesiii daha bir de lolosu var..

O halde Bu adamla bu evlilik size göre değil..

Mune Hanim evlenmeden öncede farketmiş konu sahibi hep boyleymis diye yazdı madem evlenmemesi gerekmiyormuydu en başta eşi değişmemiş kendini gizlememis

şımarık kocanın ağzının ortasına bir tane şaplat ;" ben seni pohpohlayacak şakşakçılığını yapacak anan değilim adam ol" de. yoksa da boşa gitsin memnuniyetsiz hırtı.

3 yıl beraberdik evlenmeden öncede hep böyleydi dediğiniz için size hak veremiyorum ben.Kendiniz kendi tercihinizi yaşıyorsunuz üstelik git beğenmiyorsan dediği halde gitmiyorsunuz .Bence siz ne istediğinizi düşünmelisiniz .Esiniz kendini böyle kabul edecek daha uygun biriylede evlenebilirdi sevgili iken bu huyları bana göre değil diyerek terkedebilirdiniz de kendisini.O zaman dan bu zamana ne değişti o değişmeyecek siz bir karar vermelisiniz

Boşanmak için çok sebebiniz var ama adımız boşatıcıya çıktığı için bir şey demiyorum artık
Eşinin umuru sanki o ister böyle giderse zaten kavga kavga adam beni böyle sevdin aldın dese şimdi ne olduda böyle oldun dese haklı zaten ondan adamın değişmesi gerekmiyor karakteri bu 4 yıldır .3 sene sevgililik 1 sene evlilik hep böyle adam aynı hayata karşı .Boşanmaz konu sahibi içini dökecek adamı gömücez yooo ben adaletli olmaktan yanayım düzelir diye evlenmemek gerekir hiç kimseyle bile bile lades bu .Neyse iyi forumlar

Sevimsiz, geçinmeye gönlü yoksa ne b.k yemeye evlenmiş, sende biliyordun madem oncesinde sen niye evlendin.
Devam et düzelir belki.

bende evi satma konusunda hemfikirim ama ev alındı diye meslek brıskılmaz buna karşıyım, evet mızmızlıgı annesi çeker derdini eş çeker dert anlatmıyor mızmızlanıyor sürekli.

Mune Hanim evlenmeden öncede farketmiş konu sahibi hep boyleymis diye yazdı madem evlenmemesi gerekmiyormuydu en başta eşi değişmemiş kendini gizlememis
Adam hep böyleyse evet evlenmemeliydi, kadınlar kusura bakmasınlar da ya evlenince değişir diyorlar ya da aşk gözlerine perde indiriyor olmaması gerekeni zorla olduruyorlar sonra şikayet ve kendilerine eziyet.

Kimse 4/4’lük değildir evlilikler de kusursuz değildir, 2 farklı karakterin bir araya gelmesidir evlilik, bu farklılıklar evliliği olumlu besliyorsa keyifli olur, bir taraf ömür törpüsüyse birliktelik çekilmez hale gelir.

Daha sevgiliyken nişanlıyken mızmızlanmalar varsa baştan ayrılırsınız, T tibitii bende sizin gibiydim demiş büyük mü konuştum kınadım mı demiş, ben bu konuda büyük konuşurum eşim benle her konuda uyumlu olmak benimle aynı düşünmek zorunda değil, bazı konular hariç fikir ayrılıkları tolere edilir orta yol bulunur, gerçekten büyük bir dert olur üzülür çare arar bende onunla dertleneyim çare arayayım fakat işi var imkanları kendine göre iyi sağlığı yerindeyken, melankolik takılıp her dakika sızlanıp içimin çekilmesine neden oluyorsa yapamam devam edemem, şaka değil bir insanla evlenirken bir ömür geçirmek üzere evleniyorsunuz, insan ömrü ortalama 70 yıl olsa nereden bakarsanız yaklaşık 40 yıl evli kalacağınız biri, her gün dert yansa içiniz şişer

Son düzenleme:
1 yıl oldu evleneli öncesinde de 3 yıl beraberdik hep böyleydi
e hep boyleyse niye evlendiniz?
insan sirf "çıktık, ayrılmadık bari evlenelim" deyince boyle oluyor işte
adam degismemis ki her zaman sacma ve sorumusuz biriymis
hemen adam narsist olmus. evlenince mi gördünüz ki adam hep boyle narsistmis siz sevmissiniz, secmissiniz.
nisanliyken nasil sorumluluk almıyorsa yine almıyorsa.
e o zaman sevmis devam etmissiniz simdi neden adama gicik gidiyorsunuz?
adam hic degismemis ki.
ya bosanin ya da sevgiliyken, nisanliyken motivasyonunuz neyse ona sarilin. o zaman neyini sevdiniz de evlendiniz mesela? öyle iyi yanlarını gormeye çalışın.
en azindan kendini gizlememis adam.
ama tabii en iyisi ayrilmak, hazir ortada coluk cocuk yokken. cunku siz bir sekilde idare etmissiniz bunca zaman ama cocuk icin daha zor sorumsuz ve huysuz babs

İlişki terapisine gidilebilir bence ama bu sorun çözülmeden ilk 3 yıl geçmeden çocuk kesinlikle hata olur bence.

Hep öyleymiş hiç gizlememiş ki kendini, yetişkin bir kadının sevgililik/nişanlılık döneminin evliliğin fragmanı olduğunu ve var olan sorunların bitmeyeceğini aksine artacağını bilmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
Hata etmişsiniz evlenerek, şimdi ne yaparsanız yapın bu insan değişmeyecek, aksini düşünmeniz sizi yıpratır üzgünüm, mevcut durumda ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz.

Benim eşim de sizinkine benzer. Geçen gün dedim ki ya ben senin bu halinden çok ama çok sıkıldım, bunaldım. Sen kendinden sıkılmıyor musun? Devamlı böyle olmak yormuyor mu? İnan ben olsam kendimden nefret etmiştim. İnsan bir hayattan zevk alır. Mutlu olur. Hep eleştiri, hep bir memnuniyetsizlik. İşe gidiş geliş saatlerimiz de aynı olduğundan devamlı bir aradayız. O yüzden daha da yoruyor. Şöyle bir çözüm buldum. Arkadaş ve aile çevrem Allahtan kalabalık ve yakın. Onlarla görüşüyorum. Bana iyi geliyor. Kendisi gezmeyi de sevmiyor. Önceden çocuklarla geziyordum. Şimdi büyüdüler. Kendimce ufak planlarla motive oluyorum hayata.

aynısını bende dün dedim kendisine ama pek kabul etmedi ben gurbetteyim uzagım herkese ve çalışma saatimiz haftada 3 kere falan dek gelmiyor genelde o nöbetçi oluyor ben ögretmenim o günlerde dizi izliyorum kitap okuyorum, hatta bir gün nöbet arası geldi yine memmuniyetsiz iki kedimiz var onlarda yanımızdan gidince dedim huysuz babalar gibisin falan ama ben onunda keyif almasını istiyorum hayattan benim gibi ayrı takılmak istemiyorum

Ne iş yapıyor? İşinden neden nefret ediyor?

1+1’lerin kirası ne olacak ki işi bırakmayı düşünüyor? İki kira bir maaş ediyor mu yani
Ha etse de saçmalık saçması da iş bırakması

Ne iş yapıyor? İşinden neden nefret ediyor?

1+1’lerin kirası ne olacak ki işi bırakmayı düşünüyor? İki kira bir maaş ediyor mu yani
Ha etse de saçmalık saçması da iş bırakması
askeri personel üstegmen kendisi oyakta parası var birde ailesinin tarlası var 20 milyon ediyor şuan satılsa hepsini satıp bizimde evimizi satıp ev alacakmış mersin gibi bir yerde ama meslek bırakmak bence saçma

Bence 4 yıldır nasıl yaşadınız ve kabul etti iseniz yine öyle devam edin
Çünkü boşanma vs gibi bir niyetiniz yok gibi size yorum yapanlara gülerek ve alaycı bir tavırla cevap vermenizden bunu çıkardım
Belki de tek sorunlu olan eşiniz değildir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…