Memnuniyetsiz mutsuz eleştiriye gelemeyen eş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gülerek cevap vermiş çünkü burdaki kadınlar çok komik çok bilgili gibi davranıyorlar lakin çok acemice herşeye boşan ayrıl boş akıl veriyorsunuz evlilik boşanma sizin kafanızdaki gibi kagıt sayfası degil emek var zaman var insanlar fikir istiyor sizden siz fikir degil boş yapıyorsunuz hemde çogunuz.

O zaman boş olduğunu düşündüğü insanların olduğu bir forumda ne işi var ?
Neden buraya üye yoksa kendiside mi boş?
Birde ben boşan demedim ki
Birde buradaki üyeler konu sahibi kadar boş değildir bence çünkü hiç bir kadın eşinden oğlan diye bahsetmez
Ve evlenirken yaptıkları da ortada sorunlu olan bence eşi değil konu sahibi

Son düzenleme:
Baktım yazdıgı yorumlara oglan lafını görmedim sanırım başka sorusunda dile getirdi belkide kendi kültüründe pek garipsenecek birşey degildi o laf lakin sizin ta o kısıma gidip bakmanız elinizde telefon boş işler peşinde oldugunuzun en önemli kanıtı gururlu ama şişko hanımefendi

Tamam sensin

Konu sahibi sen misin? Yeni üyelikle ne yapmaya çalışıyorsun?

Konu sahibi sen misin? Yeni üyelikle ne yapmaya çalışıyorsun?
Eminim aynı kişiler ama ispat edemem buradakileri boş insanlar olarak lanse edip üye olması konu sahibi gibi kendisinin de 1 yıllık evli olması görümce kaynana ile sorun yaşıyor olması
Bana hakaret etmesi kilolu olduğum için (bununla canimi yakabileceğini düşünmesi güldürdü)
Hemen konuya girer girmez konu sahibi yerine cevap vermesi boşan diyen üyelere değil de bana saldırması vs vs
Bizler boş insanlar isek kendisi gibi önemli bir şahsiyetin burada ne işi var acaba
Ki buradaki üyelere hakaret etmesi de kurallara aykırı ve ayıp Mune

Tamam aglamayı bırak beni engelettigin zaman zafer mi elde etmiş olacaksın en büyük başarın bu olur forumda ki yüzde doksan kadının sorunu görümce kayınvalide farkındaysan neyse yeter böyle sherlock şeylerle ugraşmaya devam et şişman ve gururlu hanımefendi( bende şişmanım ama alıngan değilim)

Ben sizi alintilamadim size cevap yazmadım
size he he sensin dedim alınmışım ben mi

O kadar ağlıyorum ki anlatamam

Benim dememle niye engellenesin ki ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…