Tüp Bebek Merkezleri Memorial hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi tess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

tess

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba,
4 kez tüp bebek denedim bizim sorunumuz eşimdeki ağır morfolojik bozukluk. Sayı 10 milyon ama morfoloji %0 ve bunun %93 ü baş anomalisi. Erkek infertelitesinde başarılı bir merkez arıyorum. Eğer memorial hakkında olumlu olumsuz fikirleriniz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim.

tess slm,
benimde eşimde
ilk test %1
2.test %2 çıktı, memorial erkek inferlitesinde iyi diye duydum.. Tabi sen hangi doktordasın dersen memorial da degilim, şahsen önce tanıdıgımız bildigimiz doktor ile tedaviye başlamak istedik, ilk defa deneyecegiz.. Yeditepe Üniv.Hastanesine gidiyoruz.
Neyse sen daha önce 4 kez nerde yaptırdın?

mrb tess ben memorial hastanesinde tedavi oldum. bizim sorunda erkek kaynaklı olduğu için orayı tercih ettik. memnunda kaldım. ilk denememde olmadı ama 2.ci tedavimide orda olacağım. herşeyleri düzenli saati saatine bişeyi atlamıyorlar. tavsiye ederim canım.

Merhaba arkadaşım bende ilk tedavimi memorial hastanesinde oldum. Bizimde erkek kaynaklı problemimiz vardı. Eşimde varikosel var. Zaman kaybetmemek için micro uygulandı bize. Ben ilkinde hamile kaldım. Fakat bebeğimin kalp atışını duyamadık. Şimdi beklemedeyim zorunlu olarak toparlanmak için mayıs sonu tekrar gidicem yine memoriala. Ben memnun kaldım ellerinden ne gelirse yaptılar sonuçta umarım sende memnun kalırsın. En yakın zamanda bebeğini kucağına alman dileğiyle...

plum12 senin doktorun kimdi arkadaşım?kısamı uzun protokolmu uyguladılar?

Merhaba arkadaşım bende memorial da tedavi görüyorum.Bizde erkek kaynaklı problem nediyle tedaviye başladık ve tüp bebek uygulandı ilk denemede hamile kaldım bir oğlum olacaktı ama rahimde bulunan septum nedeniyle bebeğimi 19 haftalıkken kaybettim.Memorialda bu problemle alakalı histeroskopi ameliyatı oldum ve 2. denemeye geçtik.(aslında septumla alakalı daha önce başka hastanelerde iki kez ameliyat olmuştum ama sadece paramızı yemişler başka bişey yapmamışlar) Şimdi 2. bebeğime hamileyim bu seferde dondurulmuşlar transfer edildi kıza benziyormuş:)))))).dr.um hale karagözoğlu çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.

plum12 senin doktorun kimdi arkadaşım?kısamı uzun protokolmu uyguladılar?

Uzun protokoldü cnm. Dr da Semra Kahraman dı ama daha çok ekip olarak çalışıyorlar biliyorsundur arkadaşım. Senin dr kimdi cnm nasıl uygulandı tedavin?

Cnm tebrik ederim sağlıkla bebeğini kucağını alırsın inşallah

evet ekip olarak çalışıyorlar. benim doktorum hale hanımdı. ben geçen yaz tedavi olmuştum. bu sene tekrar deneyeceğiz. ilki kısa protokoldu. bu kez uzun protokol olacak. sana hangi ilaçları vermişlerdi. kaç tane emriyo transferi yapılmıştı. bana 2 tane embriyo transfer edildi. ama olmadı.

sağlıcakla kucağına alırsın inşallah arkadaşım bebeğini. hale hanım gerçekten çok tatlı bir insan. bende çok memnun kaldım. tranferden sonra ne zaman ayrıldın hastaneden. özel bişeyler yaptınmı kaç gün yattın evde.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar darısı başınıza.Ben transferden yarım saat sonra hastaneden ayrıldım.aslında yatmadım gibi birşey sadece bi kaç gün hareketlerime dikkat ettim ve dışarı çıkmadım.bol bol su içtim.

amin canım inşallah bizde o duyguyu yaşarız.

Cnm bana gonal f,lucrin, klasik folbiol. corasprin verilmişti. 3 tane. Semra hanım transferimi yapmaya geldiğinde embriyolog hasta yaşı ve kalite açısından 2 tane transfer uygun dedi ama Semra hn 3 koyalım genede dedi. garantilemek için sanırım İyikide öyle olmuş bir bildiği varmış ki 3 taneden sadece biri tuttu.Senin ilaçların farklımıydı ki cnm

ben gonal-f, cetrotide, menogon bide çatlatma iğne pregnly vurunmuştum. folbiole başlamıştım.aslında bana da 3 tane transfer edeceklerdi. embriyoların kalitesi iyi olunca bide ben çoğul gebelikten korkunca 2 taneye karar verdiler. keşke 3 tane koymalarına izin verseydim. kısmet işi demekki nasip değilmiş. çok üzülmüştüm ama artık 2. tedavi için hazırlanıyorum. inşallah bu sefer yüzümüz güler.

Amin cnm inşallah. Hepimiz için. Evet ellerinden geleni yapsalarda. Herşey Allahtan. Önce Allaha sonrada Drlara güvendim onlar eniyisini biliyorlar sonuçta bizim için. Cnm ikincide tutacaktır serin ol. Allah en yakın zamanda sağlıklı bebek verir bize inş.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. 2. tedavine mayısta başlıyormuşun. Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.

gelincik238 ikinci deneme ne zaman hayırlısıyla arkadaşım

Tmm cnm şimdi gördüm cvp vermişsin zaten Mayıs diye bende sonu gibi bir gidicem hazırmıyım diye bakacaklar inşallah başlatırlar beni de çok sıkıldım beklemekten çünkü bahar ayı uğurlu gelir biz ve bizim gibi olanlara inş.

plum haziran sonuna canım.çalıştığım için yazın ancak müsait olabiliyorum. hazirandaki adetimin 21. günü lucrine başlayacağım inşallah.

Bende hz daki adetimde gibi konuştuk bakalım. Belki karşılaşırız seninle orda . Birbirimize destek olup paylaşırız cnm burdan senle tedavi hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…