T
tess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tess
-
Arkadaşlar merhaba,
4 kez tüp bebek denedim bizim sorunumuz eşimdeki ağır morfolojik bozukluk. Sayı 10 milyon ama morfoloji %0 ve bunun %93 ü baş anomalisi. Erkek infertelitesinde başarılı bir merkez arıyorum. Eğer memorial hakkında olumlu olumsuz fikirleriniz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim.
plum12 senin doktorun kimdi arkadaşım?kısamı uzun protokolmu uyguladılar?
Merhaba arkadaşım bende memorial da tedavi görüyorum.Bizde erkek kaynaklı problem nediyle tedaviye başladık ve tüp bebek uygulandı ilk denemede hamile kaldım bir oğlum olacaktı ama rahimde bulunan septum nedeniyle bebeğimi 19 haftalıkken kaybettim.Memorialda bu problemle alakalı histeroskopi ameliyatı oldum ve 2. denemeye geçtik.(aslında septumla alakalı daha önce başka hastanelerde iki kez ameliyat olmuştum ama sadece paramızı yemişler başka bişey yapmamışlar) Şimdi 2. bebeğime hamileyim bu seferde dondurulmuşlar transfer edildi kıza benziyormuş:)))))).dr.um hale karagözoğlu çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.
Merhaba arkadaşım bende memorial da tedavi görüyorum.Bizde erkek kaynaklı problem nediyle tedaviye başladık ve tüp bebek uygulandı ilk denemede hamile kaldım bir oğlum olacaktı ama rahimde bulunan septum nedeniyle bebeğimi 19 haftalıkken kaybettim.Memorialda bu problemle alakalı histeroskopi ameliyatı oldum ve 2. denemeye geçtik.(aslında septumla alakalı daha önce başka hastanelerde iki kez ameliyat olmuştum ama sadece paramızı yemişler başka bişey yapmamışlar) Şimdi 2. bebeğime hamileyim bu seferde dondurulmuşlar transfer edildi kıza benziyormuş:)))))).dr.um hale karagözoğlu çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar darısı başınıza.Ben transferden yarım saat sonra hastaneden ayrıldım.aslında yatmadım gibi birşey sadece bi kaç gün hareketlerime dikkat ettim ve dışarı çıkmadım.bol bol su içtim.
evet ekip olarak çalışıyorlar. benim doktorum hale hanımdı. ben geçen yaz tedavi olmuştum. bu sene tekrar deneyeceğiz. ilki kısa protokoldu. bu kez uzun protokol olacak. sana hangi ilaçları vermişlerdi. kaç tane emriyo transferi yapılmıştı. bana 2 tane embriyo transfer edildi. ama olmadı.
Cnm bana gonal f,lucrin, klasik folbiol. corasprin verilmişti. 3 tane. Semra hanım transferimi yapmaya geldiğinde embriyolog hasta yaşı ve kalite açısından 2 tane transfer uygun dedi ama Semra hn 3 koyalım genede dedi. garantilemek için sanırım İyikide öyle olmuş bir bildiği varmış ki 3 taneden sadece biri tuttu.Senin ilaçların farklımıydı ki cnm
ben gonal-f, cetrotide, menogon bide çatlatma iğne pregnly vurunmuştum. folbiole başlamıştım.aslında bana da 3 tane transfer edeceklerdi. embriyoların kalitesi iyi olunca bide ben çoğul gebelikten korkunca 2 taneye karar verdiler. keşke 3 tane koymalarına izin verseydim. kısmet işi demekki nasip değilmiş. çok üzülmüştüm ama artık 2. tedavi için hazırlanıyorum. inşallah bu sefer yüzümüz güler.
Amin cnm inşallah. Hepimiz için. Evet ellerinden geleni yapsalarda. Herşey Allahtan. Önce Allaha sonrada Drlara güvendim onlar eniyisini biliyorlar sonuçta bizim için. Cnm ikincide tutacaktır serin ol. Allah en yakın zamanda sağlıklı bebek verir bize inş.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. 2. tedavine mayısta başlıyormuşun. Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?