yapışıklığı açılan bazı arkadaşlarım 6 ay içinde normal yoldan hamile kaldılar, sende dene tabi sen bilirsinde.
canım benim rahim galiba biraz incelmiş de geçiriln kürtaj sonrası. ama en büyük problem yaş. 42 yaşına bastım geçen ay. doktorlar yaşa göre hormonlar ve yumurta sayısı çok iyiama 3 ay sonra bunu bulamayabiliriz bu yaşta herşey çok hızlı değişiyor diyorlar korkuyorum :1no2:
memorialcılar nerelerdesiniz memorialda tüp bebek yaptıran arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz??**
merhaba arkadaşlar bende memorialin kadın doğumdan Altuğ beye gidiyorum tüp bebekle ilgili hiç görüşmedim henüz.
anladığım kadarıyla Hale hn.a gidicez
ama ben karar veremiyorum param kısıtlı tüp bebeğe kadar param yok sigortada karşılamıyo
aşılama hiç denemedim daha ucuz diye aşılamamı deneyeyim diyorum ama bilemiyorum kafam çok karışık aşılamada ya tutmazsa diyorum. eşimin sperm kalitesi düşük aşılamama ile tutarmı kızlar banada yardımcı olurmusunuz :uhm:
MERHABA canım.bende memorialde tedavi oldum tam 3 kez hale hanımda,şimdi eylül gibi kısmet olursa tekrar denemeyi düşünüyorum.ben hast. ve dr.çok memnun kaldım.bizdede erkek infertilitesi var biz hiç aşılama denemedik zaten şansımızda yoktu.bence canım sen dr.güven kontrolünü ol onlar seni yönlendirirler aşılama gerekmezse direk tüp derler.malesef rapor ve sigorta geçmiyor hast.pahalıda ama insan temiz ve güvenilir olsun istiyor.sonuçda çok sitresli ve yorucu tedavi süreci.rabbim yardımcın olsun.merak ettiklerin varsa bana sorabilirsin çünkü ben merkezi neredeyse 3 senedir tanıyorum.
kimse yokmuuu
MAVİOJE;Merhaba canım merkez hakkında tedaviye başlamadan önce eşim çok araştırma yapmıştı önce alman hast.gidelim demiştik ama memorial hast.erkek infertilitesinde çok başarılı olduğunu labaratuvarınında gelişmiş teknolejiyle çalışıldığını öğrendik yaptığımız araştırmalarda.sonuç olarak biz oraya karar kıldık ve 2sene önce temmuz ayında tedaviye başladık.eşimde sperm bulunamadı ve orada mikro tese ameliyatı oldu ve çok sayıda sağlıklı sperm bulundu.ilk denememizde ikizlerime hamile kaldım.2 kezde dondurulmuşlarla denedik sonuç ikizlerime hamile kaldım.fakat bir kimyasal gebelik biride 6 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım.yani canım her denememde hamilelik oluştu ve konulan embriyoların hepsi tuttundu 2 embriyo konuluyordu.ben merkezden hep mutlu ayrıldım malesef sonradan ölüm ve düşüklerim oluştu.ben hale hanımdan çok memnunum tekrar denersem gene aynı merkezde düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar..bende memorialde erkek infertilesinden mikro yaptırmıştım.doktorum hale hanımdı bende hastaneden ve hale hanımdan çok memnun kaldım.tedavi süreci,yumurta toplama,transfer herşey çok düzenli yapılıyor için rahat ediyor acaba olmuyor ben çok memnun kalmıştım.bir kez mikro 2 kez dondurulmuşlarla denedik hepsinden olumlu sonuç aldım 3 kezde ikiz oluştu fakat hepsi üzücü sonlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?