bende memorialde tedavi oldum.bizimde erkek kaynaklı idi.morfoloji ve hareket sorunu vardı.direk mikroenjeksiyonla yapıldı tedavi .ilkdenememde hamile kaldım çok şükür.ikizlerimizi bekliyoruz.doktorum hale hanımdı.sonuna kadar tavsiye ederim çok tatlı bir insan ve elinden geleni sonuna kadar yapıyor[/QUOT
Tebrik ederim seni hayırlı olsun bebeklerini. Gebeliğini sağlıklı bir şekilde sonuna kadar götürsün Allah inş. bebeklerini kucağına alman dileğiyle...
Bende hz daki adetimde gibi konuştuk bakalım. Belki karşılaşırız seninle orda . Birbirimize destek olup paylaşırız cnm burdan senle tedavi hakkında.
bende memorialde tedavi oldum.bizimde erkek kaynaklı idi.morfoloji ve hareket sorunu vardı.direk mikroenjeksiyonla yapıldı tedavi .ilkdenememde hamile kaldım çok şükür.ikizlerimizi bekliyoruz.doktorum hale hanımdı.sonuna kadar tavsiye ederim çok tatlı bir insan ve elinden geleni sonuna kadar yapıyor
kızlarrr merhaba bende memoriale gidecem allah kısmet ederse bu salı ön görüsme ve muayene olmaya gitmeyi düsünüyoruz eger uygun görülürse mayısda tedavim baslıcak cok heycanlıyım kıslarr insallah allahım bize yardım eder ve bebeklerimizle geri döneriz herkese allah kolaylık versin gittikten sonra sizinle paylasıcam birde kızlar biz semra hanımı isteyemiyormuyuz yani ekip calısması demissiniz semra hanımla beraber baska doktorda mı isticez benim kafam akrıstıda :)))) ya ben hem cok korkuyorum hemde heycanlanıyorum cok karsıtı duygularım tedaviye baslasak gerisi gelicekte her gecen gün dahada zorlasıyo ya allah yardımcımız olsun cümlemizin
merhaba arkadaşlar..bende memorialde erkek infertilesinden mikro yaptırmıştım.doktorum hale hanımdı bende hastaneden ve hale hanımdan çok memnun kaldım.tedavi süreci,yumurta toplama,transfer herşey çok düzenli yapılıyor için rahat ediyor acaba olmuyor ben çok memnun kalmıştım.bir kez mikro 2 kez dondurulmuşlarla denedik hepsinden olumlu sonuç aldım 3 kezde ikiz oluştu fakat hepsi üzücü sonlandı.
arkadaşlar aranızda ovitrella çatlatma iğnesi kullanan varmı? oda diğer iğneler gibi göbekten mi yapılıyor yoksa kasiçi iğnemi?
arkadaşlar aranızda ovitrella çatlatma iğnesi kullanan varmı? oda diğer iğneler gibi göbekten mi yapılıyor yoksa kasiçi iğnemi?
Cnm hayırlı olsun tedavin. Tabikide istediğin doktoru seçebilirsin Semra hn prof. Tüp bebek ekibinin başı. Takipleri başka dr lar da yapsa senin dosyan oluşuyor ve sonuçta hep birlikte karar veriyorlar tedavi şekline ve tedavine. Cnm başlayınca öyle çabuk geçiyor ki tedavi hiç bir şey anlamazsın önemli olan bir başlamak. Çünkü hergünün yeni bir heyecan ve o hergünle bebeğe biraz daha yaklaştığını hissediyosun. Bunların en kötüsü transferden sonra ki bekleyiş.
canım ben pregnyl kullanmıştım kalçadan yapıldı bana.gece 12 de hastaneye gittim orada vurdular çatlatma iğnesisini sen kendin yapmıyorsun.
canım ben ovitrella yaptırmıstım onu ben hastanede vurdurmustum kolumdan vurdular cok kücük ucu var galiba deri altına vuruyolar hic acımıyo merak etme
caykolik mrb. tedavin nasıl gidiyor arkadaşım.
caykolik mrb. tedavin nasıl gidiyor arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?