Tüp Bebek Merkezleri Memorial hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi tess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende memorialde tedavi oldum.bizimde erkek kaynaklı idi.morfoloji ve hareket sorunu vardı.direk mikroenjeksiyonla yapıldı tedavi .ilkdenememde hamile kaldım çok şükür.ikizlerimizi bekliyoruz.doktorum hale hanımdı.sonuna kadar tavsiye ederim çok tatlı bir insan ve elinden geleni sonuna kadar yapıyor

Bende hz daki adetimde gibi konuştuk bakalım. Belki karşılaşırız seninle orda . Birbirimize destek olup paylaşırız cnm burdan senle tedavi hakkında.

inşallah canım. çok isterim görüşmeyi. seni arkadaş listeme ekliyorum. görüşelim.

tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inş.

teşekkür ederim kızlar beni yanlız bırakmadığınız için bende 5. denememi hale hanımda yaptırmayı planlıyorum çünkü hale hanım forumlardan da araştırdığım kadarıyla işinin ehli gibi görünüyor.
Bu arada bir arkadaş ilk dört denemeyi nerde yaptırdığımı sormuş ilk ikisi anatolia son ikisi hrs de idi
Bu arada azbycv sana iki kez teşekkür ederim açtığım hiçbir forumda beni yanlız bırakmadın:teselli:

kızlarrr merhaba bende memoriale gidecem allah kısmet ederse bu salı ön görüsme ve muayene olmaya gitmeyi düsünüyoruz eger uygun görülürse mayısda tedavim baslıcak cok heycanlıyım kıslarr insallah allahım bize yardım eder ve bebeklerimizle geri döneriz herkese allah kolaylık versin gittikten sonra sizinle paylasıcam birde kızlar biz semra hanımı isteyemiyormuyuz yani ekip calısması demissiniz semra hanımla beraber baska doktorda mı isticez benim kafam akrıstıda :)))) ya ben hem cok korkuyorum hemde heycanlanıyorum cok karsıtı duygularım tedaviye baslasak gerisi gelicekte her gecen gün dahada zorlasıyo ya allah yardımcımız olsun cümlemizin

kızlarrr merhaba bende memoriale gidecem allah kısmet ederse bu salı ön görüsme ve muayene olmaya gitmeyi düsünüyoruz eger uygun görülürse mayısda tedavim baslıcak cok heycanlıyım kıslarr insallah allahım bize yardım eder ve bebeklerimizle geri döneriz herkese allah kolaylık versin gittikten sonra sizinle paylasıcam birde kızlar biz semra hanımı isteyemiyormuyuz yani ekip calısması demissiniz semra hanımla beraber baska doktorda mı isticez benim kafam akrıstıda :)))) ya ben hem cok korkuyorum hemde heycanlanıyorum cok karsıtı duygularım tedaviye baslasak gerisi gelicekte her gecen gün dahada zorlasıyo ya allah yardımcımız olsun cümlemizin

merhaba arkadaşlar..bende memorialde erkek infertilesinden mikro yaptırmıştım.doktorum hale hanımdı bende hastaneden ve hale hanımdan çok memnun kaldım.tedavi süreci,yumurta toplama,transfer herşey çok düzenli yapılıyor için rahat ediyor acaba olmuyor ben çok memnun kalmıştım.bir kez mikro 2 kez dondurulmuşlarla denedik hepsinden olumlu sonuç aldım 3 kezde ikiz oluştu fakat hepsi üzücü sonlandı.

Cnm hayırlı olsun tedavin. Tabikide istediğin doktoru seçebilirsin Semra hn prof. Tüp bebek ekibinin başı. Takipleri başka dr lar da yapsa senin dosyan oluşuyor ve sonuçta hep birlikte karar veriyorlar tedavi şekline ve tedavine. Cnm başlayınca öyle çabuk geçiyor ki tedavi hiç bir şey anlamazsın önemli olan bir başlamak. Çünkü hergünün yeni bir heyecan ve o hergünle bebeğe biraz daha yaklaştığını hissediyosun. Bunların en kötüsü transferden sonra ki bekleyiş.

Artvinli inşallah bir sonraki denemende ikizlerini kucağına alırsın. Senin bebeğin eninde sonunda allahın izniyle olur. Çünkü hiç firen olmamış ben 4 kez denedim hiçbirinde tutunma bile olmadı. O yüzden çok tedirginim.

arkadaşlar aranızda ovitrella çatlatma iğnesi kullanan varmı? oda diğer iğneler gibi göbekten mi yapılıyor yoksa kasiçi iğnemi?

İnş. birdahaki denemende kucağına alırsın bebişlerini :teselli:

arkadaşlar aranızda ovitrella çatlatma iğnesi kullanan varmı? oda diğer iğneler gibi göbekten mi yapılıyor yoksa kasiçi iğnemi?

canım ben pregnyl kullanmıştım kalçadan yapıldı bana.gece 12 de hastaneye gittim orada vurdular çatlatma iğnesisini sen kendin yapmıyorsun.

canım ben ovitrella yaptırmıstım onu ben hastanede vurdurmustum kolumdan vurdular cok kücük ucu var galiba deri altına vuruyolar hic acımıyo merak etme

saol canım ins allah bir baslasam belki gececek ama böyle zaman hic gecmiyor allah razı olsun canım hele taransfere kadar bi gelsem sonrasında napacaz bakalım :)))))

canım ben pregnyl kullanmıştım kalçadan yapıldı bana.gece 12 de hastaneye gittim orada vurdular çatlatma iğnesisini sen kendin yapmıyorsun.

ilk tedavimde bende pregnyl vurunmuştum şimdikinde ovitrella var.kalçadan olmasında göbekten olana razıyım ben.

canım ben ovitrella yaptırmıstım onu ben hastanede vurdurmustum kolumdan vurdular cok kücük ucu var galiba deri altına vuruyolar hic acımıyo merak etme

sağol canım. biraz rahatladım. 2. tedaviyi olacam ama ben bu iğne fobisinden kurtulamıyorum bi türlü. normalde hasta olduğumda doktorum yazsa gidip vurunmam iğneyi. ama şimdi hemde kendi kendime vuruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…