Tüp Bebek Merkezleri Memorial hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi tess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi gidiyor şimdilik dün yumurtalar toplandı

kaç yumurtan oluştu canım. işin zor kısımlarını atlatmışın. genel anestezimi yaptılar.tranferin ne zaman kısmetse. inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.

kızlar memorialde raporlu veya raporsuz ne kadara yaptırıyorsunuz bana tam bilgi verebilir misiniz

çider adında bir dernek var oraya üye olursan 1600 euro ya yapıyorlar. Üyelik 150 ytl

inşallah canım rabbim isteyen herkesin emeklerini boşa çıkarmasın:Saruboceq:ama üst üste hamile olduğunu öğrenip deliler gibi sevinip sonra artık bebeğiniz yok denilmesi beni çok yıprattı bazen dayanacak gücüm bile kalmıyor.ama kendimi toparlıyorum ve yine ümitlenip düşüyorum hastane yollarına.allahıma havale ediyorum ve hamd ediyorum.sabırla bekliyorum birgün bende anne olcağım diye.bu siteye üye olduktan sonra herşey dahada kolylaştı daha hırslıyım yanlız değilim çünkü hepinize ayrı ayrı dua ediyorum.:Saruboceq:

canım ne demek.biz birbirimize destek olmıyacağızda kim olacak.yeterki burda yazılanlar bir fikir olsun.çünkü karar vermek işin en önemli aşamalarından biri.ben bu forumu kararımdan iki gün önce bulmuştum.buna rağmen kaç haftada veremediğim yer seçimi kararımda çok etkili olmuştu ve iyikide arkadaşlarımın sözünü dinlemişim.belki bilmesem başka bir yere gitsem böyle memnun kalamayacaktım.ve süreçler uzayıp gidecekti.sonuç olarak yeterki elimizden gelen birşey olsun.her zaman hazırız birbirimiz için

artvinli canım benim olacak inşallah hiç moralini bozma.tam gaz yola devam inşallah bu imtihanı başarıyla atlatıp bu dünyadaki meyvesini güzel evlatlat diğer taraftaki meyvesinide sabrının karşılığı olarak cennetten güzel makamlar şeklinde verir Rabbim sana

canım benim iyi dileklerin için çok saol inşallah.Tek tesellim o rabbim mükafatını verir inşallah çektiğimiz sıkıntılarımızın.ama bu benim imtihanım ve ben bu imtihanımı sabrederek geçeceğim inşallah:Saruboceq:a.s.a.s.

Merhaba arkadaşım bulupta kaybetmek evt zor seni ii anlıyorum bu yüzden. Bizde çok sevinmiştik ilk denemede tuttuğu için. Bize büyük bir şans gibi gelmişti ilkinde... Hatta daha önce neden denememişiz ki diye kendimize kızmıştık. Cnm test sonucu pozitif diye haber verdiklerinde eşimle ben 2 saat cafenin ortasında ağladık. Amacımız o gün eve 3kişi belki 4 belkide :smiley-cool: 5 girmekti. Bu yüzden sonucu alana kadar ordan ayrılamıyorduk. Eve 3 girmeyi başardık kısa sürdü galiba bizimle olmak istemedi.:smiley-cool: Neyse uzatmayayım geçti bitti kapandı. Şimdi tekrar o günü yaşamak ama bu sefer kollarımda ona dokunarak koklayarak eve girmek var. Pes etmek yok yılmak hiç yok. Allah hepimize tez vakitte sağlıklı bebekler kucağımıza almayı nasip etsin.

PLUM 12.Canım inşallah tekrar tedavi gördüğünde herşey gönlünce olur sağlıklı bebeklerinde mutlu olursun.derdi çeken bilir derlerya gerçekten çok doğru.yaşayanla paylaşmak insanı dahada rahatlatıyor.duygularının ne kadar samimi olduğunu düşünüyorsun.rabbim heğimizin gönlüne göre versin inşallah.

Canım eminim çok zor bir duygudur. Bulupta kaybetmek ben bile her denememin sonunda tutmamasına rağmen 3 4 ay kendime gelemiyorum tabii senin içindeki umut kat ve kat fazla artıyor ve bitti denildiği noktada bitemiyor o içinde biriktirdiğin umudu umutsuzluğa dönüştürüp yeniden yavaş yavaş umutlanmaya çalışıp tedaviye bir kez daha başlamak. Ama en azından şunu düşün senin rahminde yumurtalarında eşinin spermlerinde ciddi bir sıkıntı yok olmadığı için bu noktalara gelebiliyorsun. Umarım Allahım bu denemende yüzünü güldürür.Hayırlısıyla ikizlerini kucağına almayı nasip eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm Allah sana en yakın zamanda sağlıklı pırıl pırıl hamilelik yaşatsın. Herşeyde bir hayır var derler. Zamanı değilmiş (annemin tabiriyle kaydirigubbakcemile3) diye düşünelim hepimiz. Allah doğru tedavileri doğru insanları çıkartsın bizlere. İlkinde olucak, ortada hiç bir problem yok olucak diye bir şey yok biliyorsun.

kızlar bende memorial da tedavi oldum dün transferim yapıldı bu aşamada da dhea yı kullandınız mı?üzerinde yazanlar beni rahatsız etti ben dün kullanmadım ama kullanmalımıyım sizce

benim dr nur hanımdı tatlı bir kadın bir kere muayene oldum mustafa beye çok canımı acıttı inşallah sen hastasısın diye sana naziktir

canım bu arada can sıkmak için söylemedim sen memnunsan doktorundan belki bana o gün öyle denk geldi inş herşey senin için yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…