- Konu Sahibi tess
-
iyi gidiyor şimdilik dün yumurtalar toplandı
kızlar memorialde raporlu veya raporsuz ne kadara yaptırıyorsunuz bana tam bilgi verebilir misiniz
bende memorialde tedavi oldum.bizimde erkek kaynaklı idi.morfoloji ve hareket sorunu vardı.direk mikroenjeksiyonla yapıldı tedavi .ilkdenememde hamile kaldım çok şükür.ikizlerimizi bekliyoruz.doktorum hale hanımdı.sonuna kadar tavsiye ederim çok tatlı bir insan ve elinden geleni sonuna kadar yapıyor[/QUOT
Tebrik ederim seni hayırlı olsun bebeklerini. Gebeliğini sağlıklı bir şekilde sonuna kadar götürsün Allah inş. bebeklerini kucağına alman dileğiyle...
çok teşekkğr ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına olsun ve tamamına kadar güzel gitsin inşallah
Artvinli inşallah bir sonraki denemende ikizlerini kucağına alırsın. Senin bebeğin eninde sonunda allahın izniyle olur. Çünkü hiç firen olmamış ben 4 kez denedim hiçbirinde tutunma bile olmadı. O yüzden çok tedirginim.
canım ne demek.biz birbirimize destek olmıyacağızda kim olacak.yeterki burda yazılanlar bir fikir olsun.çünkü karar vermek işin en önemli aşamalarından biri.ben bu forumu kararımdan iki gün önce bulmuştum.buna rağmen kaç haftada veremediğim yer seçimi kararımda çok etkili olmuştu ve iyikide arkadaşlarımın sözünü dinlemişim.belki bilmesem başka bir yere gitsem böyle memnun kalamayacaktım.ve süreçler uzayıp gidecekti.sonuç olarak yeterki elimizden gelen birşey olsun.her zaman hazırız birbirimiz içinteşekkür ederim kızlar beni yanlız bırakmadığınız için bende 5. denememi hale hanımda yaptırmayı planlıyorum çünkü hale hanım forumlardan da araştırdığım kadarıyla işinin ehli gibi görünüyor.
Bu arada bir arkadaş ilk dört denemeyi nerde yaptırdığımı sormuş ilk ikisi anatolia son ikisi hrs de idi
Bu arada azbycv sana iki kez teşekkür ederim açtığım hiçbir forumda beni yanlız bırakmadın:teselli:
tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inş.
artvinli canım benim olacak inşallah hiç moralini bozma.tam gaz yola devam inşallah bu imtihanı başarıyla atlatıp bu dünyadaki meyvesini güzel evlatlat diğer taraftaki meyvesinide sabrının karşılığı olarak cennetten güzel makamlar şeklinde verir Rabbim sana
inşallah canım rabbim isteyen herkesin emeklerini boşa çıkarmasın:Saruboceq:ama üst üste hamile olduğunu öğrenip deliler gibi sevinip sonra artık bebeğiniz yok denilmesi beni çok yıprattı bazen dayanacak gücüm bile kalmıyor.ama kendimi toparlıyorum ve yine ümitlenip düşüyorum hastane yollarına.allahıma havale ediyorum ve hamd ediyorum.sabırla bekliyorum birgün bende anne olcağım diye.bu siteye üye olduktan sonra herşey dahada kolylaştı daha hırslıyım yanlız değilim çünkü hepinize ayrı ayrı dua ediyorum.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?