Tüp Bebek Merkezleri Memorial hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi tess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inş canım sağol yumurtlama problemim var rezerv azalmış 5 yumurta toplandı mikro ile 4ü döllendi 3ü transfer edildi bakalım hayırlısı bugün rapor alabilirsem evde olmak istiyorum bütün hafta bu aradada burda olurum

kızlar bende memorial da tedavi oldum dün transferim yapıldı bu aşamada da dhea yı kullandınız mı?üzerinde yazanlar beni rahatsız etti ben dün kullanmadım ama kullanmalımıyım sizce

tedavin hayılrlı olsun inş. güzel haberler verirsin bize.

kızlar bende memorial da tedavi oldum dün transferim yapıldı bu aşamada da dhea yı kullandınız mı?üzerinde yazanlar beni rahatsız etti ben dün kullanmadım ama kullanmalımıyım sizce

canım transferin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırasın.:Saruboceqdhea) bunun ne olduğunu anlamadımCADIARZU.daha ayrıntı yazarsan yardımcı olurum.

Transferin hayırlı olsun. Tam olarak ne için kullanman gerektiğini söylersen belki sana yardımcı olabiliriz. . Aklında soru işareti varsa tekrardan doktoruna sorman daha doğru çünkü bu dönemde gereksiz stres yapmamış olursun. Cnm en yakın zamanda güzel haberi alırsın inş.

38 yas üstü genç hanımlar buraya http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/229670-38-yas-ustu-genc-hanimlar-buraya.html bölümünde yazan defne5 kullanmış. iptal edilen tüp bebek denemesinden sonraki ay kendiliginden hamile kalmış. şu an 2 aylık falan galiba. dhea yı çok tavsiye ediyo. kendi de eczacıymış. ona dr u vermiş. yumurta kalitesini sayısını arttıtan bir ilaç ya da hormon sanırım.

dhea tedaviye başladığım gün kullanmaya başladığım bir ilaç(sanırım bitkisel) dr vermişti memorial da herkese uyguluyorlar sanıyordum ama benim gibi rezervi az olanlarada uygulanıyor olabilir.ilginiz için teşekkürler.transferden sonra kullan diye hemşire söyledi ama yumurtayı geliştiriyorsa transferden sonra bi ilgisi yok gibi bide bir sürü yan etki belirtmişler

canan28,artvinli9876,plum12,denizbulut güzel dilek ve cevaplarınız için teşekkürler....................

sevgili iştar
Tedavin inşallah tamda senin istediğin şekilde sonuçlanır. Allah yardımcın olsun

arkadaşlar ben iki kez aşılama oldum ve tutmadı açıkcası üçüncüyü denemk istemiyorum tüp bebek veya mikroenjeksiyon istiyorum iki aşılamadan sonra devlet karşılıyormuş herhalde ancak tüpbebek konusunda bilgim yok ne yapmak lazım hangi hastane ii fiyatı nekadar (devlet destekli) raporu nasıl alacağız randevu almak gereklimi yani bellibir sıra ilemi yapıyorlar yardımcı olusanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

arkadaşlar bende merak ediyorum......
fiyatlar nasıl memorialde... şehir dışından gelenleriniz var mıydı...........ilgi var mı....başarısız sonuçla gidenlerde araştırma yapıyorlarmı........hepiniz bilgi verirse çok sevinirim inanın..........lütfen

arkadaşlar ben 1 kez mikro 2 kezde dondurulmuşlarla memorialde yaptırdım.dr.hale karagözoğlu çok memnun kaldım hep olumlu sonuç aldım.ama sonuncusuda düşükle sonuçlandı.dr.birsürü testler istedi şimdi onları yaptırıyorum.memorialde rapor geçmiyor yani anlaşması yok.ilaçlarıda cebinizden ödüyorsunuz.yaklaşık olarak 5.5ytlcivarı tutuyor.hastanede ilgi alaka çok güzel.hemşireler dr.çok ilgili sıcakkanlı özellikle hale hanım.ben çok memnun kaldım merkezden.en son yaşadığım düşükde dr.hemen hastaneye yatırdı gece boyunca arayarak durumumu takip etti fakat sabah kürtaja almak zorunda kaldı.bizde hastanenin fiyatlarından dolayı burada yaptırmak istemiyoruz dedik.hale hanımda buşekilde başka hastaneye gidemez dedi.bende hemşirelerimde ücret talep etmiyoruz sadece anesteze ücret ödeyin dedi.2 milyarlık kürtaj ücretinden sadece 150 tl ödedik.hakkını ödeyemem çok iyiliği dokundu bana.kısacası kızlar merkez çok iyi dr.öyle hiç düşünmeyin derim.ama rapor geçmiyor,eğer rapor almak isterseniz ünüversite hastanelerine gidip rapor almak istiyoruz deyin ama rapor almak sabır işi ben 6 ayda rapor aldım.rapor alırken eğer özel hastanede yaptıracaksanız dış heyet demeniz lazım yoksa daha geç çıkıyor.inşallah yardımcı olabilmişimdir kızlar.

canım çok teşekkür ederim.
peki dışardan gelenlerle ilgili bildiklerin var mı

canım çok teşekkür ederim.
peki dışardan gelenlerle ilgili bildiklerin var mı

rica ederim canım inşalllah yardımcı olbilmişimdir.nasıl dışarıdan gelenlerle sorunu anlamdım.daha ayrıntılı yazarsan yardımcı olabilirim

Memorial iyi bir hastane hale hanım ise çok iyi bir doktor önce insan sonra doktor. Hayatımdaki en uzun muayeneyi onla oldum artık bitsede gitsem diyecek kadar. Öyle alışmışım ki 10 saniyede muayene olmaya ve arkasına bakmadan çıkan ve sıradaki seklinde bekleyen doktorlara bizi çok şaşırttı ve hayatımda ilk defa bir doktor siz 4 kere tüp denemişsiniz bundan sonra tek amacımız var sizi hamile bırakmak o yüzden ayrıntılı incelenmeniz gerekli dedi bir sürü test istedi dışarıda da yaptırabileceğimizi söyledi. farklı bir protokol uygulayacak öbürleri böyle yapmış bende bunu yapayım demedi.Gittiğimiz diğer doktorlar sorunu tesbit etmek için düşünmediler bile benim sorunum yumurtalarda senkronize bozukluğu yani rezerv iyi ama önde giden alıp başını gidiyor arkadakiler bir kaç mm farkla işleme alınamıyor.Hormon değerlerim herşey süper ama elimde ancak 1 2 elle tutulur embriyo oluyor.Oysa hale hanım dışındaki bütün doktorlarım rezervin az diyordu tedavi bitince. Bitinceye kadarsa çok iyi diyorlardı.
Uzun uzun baktı herşeyi her ayrıntıyı not aldı artık kendimi sorguda gibi hissetmeye başlamıştım:) Sadece kendi fikrimle yetinmeyeceğim dosyanızı kuruldada görüşeceğim dedi ve görüşür görüşmez bize geri döndü.Ben oraya muayene için para ödemedim çidere üye olduğum için.250 tl verip doğru düzgün muayene etmeyen doktorlarımda oldu. Kısacası tutsada tutmasa da hale hanımı tek geçerim. cidden çabalıyor sizin için bunu kapıdan girer girmez anlıyorsunuz.

Dışarıdan gelenler için misafirhaneleri var sanırım belli bir ücret karşılığında.Bende ankaradan gideceğim.

bende 8 sattlik bir yolculuk yaparak gelecegim.yani ben şunu sormak istiyorum(misafirhane ve fiyatı haricinde)..hastaneye geliş saatlerini size göre mi ayarlıyorlar yoksa sabah muayene olmak zorunda mısın?ayrıca biz eşimin işyerinin misafirhanesinde kalmayı düşünüyoruz.orasıda beşiktaşta.çok mu zor ulaşım.istanbulu iyide bilmiyoruz.( dolmabahçe sarayının hemen arkasındaymış misafirhane)........

uzak degıl okmeydanı hastanesının yanlarında sabahın her saatınde otobus var onemlı olan kalma

ulaşım hiç problem değil canım hem uzak değil beşiktaş hastaneye birde tedavideki hastaların genelde saat 9 da hastanede olmaları gerekiyor kan ve muayene için öğlene kadar tedavideki hastalara bakıyorlar öğleden sonra diğer hastalara.

benimde bugün saat 2 de kontrolum var bakalım bebeğim neler yapıyo:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…