benim gebeliğimde boş gebelik çıktı arkadaşlar...
rabbim sabır versin çok zormuş...
oldu zannettik ne hayaller kurduk ama hepsi boşunaymış...:a015::a015:
tahmin etmistim...bence soylediklerine inanip kendini bosuna uzme...daha once bahsetmistim ben o merkezde cok yiprandim tovbe ettim...dondurulmuslarini alabilrsin sonra..bencede orda devam etme..insallah bebisinde bi sorun cikmiycak.saglikla kucagina gelcek..uzme bebisi...evet canım seval hanım söyledi...bu hafta medipole gittim leyla hanıma ya meğer ne kadar samimi konuşkan doktorlar varmış seval insana hiçbişey söylemiyo uyuz uyuz bakıyo,o gün bizi öyle bi yolladı ki ne ilaçlarına devam et dedi nede bi açıklama yaptı resmen bebek artık yokmuş gibi davrandı...o kadar moralimi bozdu ki anlatamam ya bide eşim ne gözle gördüyse toz kondurmuyo bi daha oraya asla gitmem diyorum olmaz öyle şey doğuma kadar ordayız diyo...donmuşlarım olmasa bi daha asla gitmem...leyla hanım o kadar rahatlattıki beni anlatamam...soru sormadan herşeyi anlattı benim aklıma gelmicek şeyleri bile atlamıyo...kaç kere gittik sevale çocuğun ağarlığını bile söylemedi...leyla hanım boyunu ağarlığını kafa çapını doğumla ilgili neler yapabileceğimizi herşeyi söyledi...kararımı verdim bi sorun olmazda çapa takipleri biz yapıcaz demezse leyla hanımla devam edicem...
benim gebeliğimde boş gebelik çıktı arkadaşlar...
rabbim sabır versin çok zormuş...
oldu zannettik ne hayaller kurduk ama hepsi boşunaymış...:a015::a015:
Merhaba canım. Ben yeni çektirdim ofis histeroskopi memorialda. Fiyatı 950 TL. Doktorum Nur hanımdı. Tavsiye ederim. Ekim ayında başlamayı düşünüyoryz biz kısmetse. Bizim 4. deneme. Belki karşılaşırız.
DAĞLAR merhaba benim kanda pıhtılaşma problemim var 3. ye başlamadan önce genetik testler yaptırdık o zaman öğrendik kan sulandırıcı kullandım 3. de ama sanırım dozu az gelmiş 2. de hamile idim ama kalp atışı durdu kürtaj oldum öncedende doğal gebelik sonucu düşüğüm var ayrıca son4 ayda 2 kere fsh ım yüksek çıktı yumurtalarım azalıyor galiba b12 ferritin demir eksikliği var hipotirodim var arada prolactinim yükseliyor hepsine ilaç kullanıyorum
bende forumda birçok kişiden okudum belli bir dr un oluyormuş ama gittiğin zaman kim varsa o gün muayaneyi o yapıyormuş ama opu ve transferi kendi drun yapıyormuş heralde ama semra hanım bütün hastaları değerlendiriyormuş bir arkadaşım şimdi orda tedavide o da aynısını diyor her gidilince kanda veriliyormuş bakalım hayırlısı artık
bende histereskopi için başka şehirlere gitmeyi göze alamadım memoriale karar vermiştim benim yaşadığım ilçe küçük ama kadın doğumcumuz var ben sağlıkçıyım zaten bugün ona gideceğimi söyledim film için o da ben çekerim dedi şaşırdım hastaneye histereskopi için cihaz alınmış bir malzemesi yokmuş gelince çekeriz dedi ben acele çektirmem gerektiğini söyleyince benim için başka bir yerden o malzemeyi istetti sonra aynısından onlara veririz dedi pazartesi 9. günüm o gün çekilecek bende şaşkınım hiç beklemiyordum hem maddi olarak iyi geldi ama en çokda türkiyenin bir ucundan istanbula film için gelmekten kurtuldum
kul sıkışmayınca hızır yetişmiyormuş
Evet bende semra hanım için hastaneye başvurdum ama tüp bebek denemem yardımcısı ebru hanım ile devam etti . Bir sonuç alamadım ,Umarım siz bir sonuca ulaşırsınız
kızlar çok mutluyum...dün çapaya gittim ve bebeğimin karnında kist falan yokmuş...herşey yolundaymış ve korkulacak bişey bulamadılar...gelişimi,büyümesi olması gerektiği gibiymiş...
kızlar çok mutluyum...dün çapaya gittim ve bebeğimin karnında kist falan yokmuş...herşey yolundaymış ve korkulacak bişey bulamadılar...gelişimi,büyümesi olması gerektiği gibiymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?