ipek ve elgiz canlarım.iyi dilekleriniz ve dualarınız için ikinizdende allah razı olsun.rabbim sizlerede gönlünüzdeki muradınızı versin en kısa sürede inşallah.transferim güzel geçti hale hanım giremeyecekti ama ben kendisini aradım ve transferime girmesini istedim oda işlerini ayarlayıp saat 5.30 dada olsa benim işlemimi yaptı.ben dr.çok memnunum arkadaşlar kesinlikle işinin ehli,size tavsiyem hale hanımdaısrarcı olun.rabbim gönlünüze göre versin.
ipek ve elgiz canlarım.iyi dilekleriniz ve dualarınız için ikinizdende allah razı olsun.rabbim sizlerede gönlünüzdeki muradınızı versin en kısa sürede inşallah.transferim güzel geçti hale hanım giremeyecekti ama ben kendisini aradım ve transferime girmesini istedim oda işlerini ayarlayıp saat 5.30 dada olsa benim işlemimi yaptı.ben dr.çok memnunum arkadaşlar kesinlikle işinin ehli,size tavsiyem hale hanımdaısrarcı olun.rabbim gönlünüze göre versin.
canım arkadaşım benim....opuyorumnanaktan....hayır duaların için çok saol canım......2 tane transfer edildicanım hadi hayırlısı olsun..............ayyyyy çok sevindim...................kaçtane bebişle döndün..........inşaallah sana sımsıkı tutunurlar............8 ay boyuncada hiç ayrılmazsınız.......alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Canım inşallah hamile haberinide vermek nasip etsin Allahım...Bende memoriali düşünüyorum aralık ayında kısmetse...Ben Semra hnm.a gitmeyi düşünüyorum...Senin Hale hnm.a gitmendeki sebeb ne canım...
canım iyi dilaklerin için çok saol.öylemi yaşadıklarımız aynımı inan çok şaşırdım buna,bende zamn zaman düşünürüm acaba benmiyim yoksa başkalarıda varmı diye.kader arkadaşı olmamız hem üzdü beni hemde belki dertleşebiliriz,özelden merak ettiklerin varsa görüşelim,seni arkadaş listeme eklemek istiyorum.canım dr.ve embriyolog beyle uzun uzun konuştuk ve genetik tanı yaptırmadık.genetik tanı yaptırmamız için gerekli sebepler bulunamadı ve genetik testler yapılırsa oluşacak bazı risklerden dolayı yapılmadı.ARTVİNLİ transferin hayırlı olsun........inşallah bu kez sorunsuz hamilelik ve doğum yaşarsın......ben seni arada ,yani seni nerde bulduysam hep takip ettim......çünkü sorunumuz tamamen aynı......benimde kısmetse4.cü denemem olucak.....banada histereskopi uygulanacak........senin histereskopide birşey çıkmamış,peki embriyolara genetik test uygulandımı.......bunu çok merak ediyorum........ ....KENDİNE İYİ BAK........
artvinli slm 31.10.2009 da mı transferin oldu.yanıtlarsan sevinirim.ben de ogün oldumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?