Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

artvinli arkadasım hikayeni azcok biliyorum senın adına cok sevındım Rabbım bu sefer yavrularını kucagına almayı nasıp etsın dualarımız hepımız ıcın

artvinliiiiimmmmm nasılsın canımmm ay cok sevindimmm ya masallah masaaallah insallah yumosların hepsi embriyo olurrrrr rabbim bu sefer kucagını bos bırakmasınnn ya canım evet ya benimde transferime hale hanım girememisti bende üsülmüstüm ama napalım gercekten insan kendi doktorunu istiyoooo canım innsallah saglıklı gelisirlerrrr canım dualarımız seninle bende insallah aralıkta gidiyorum hale hanıma nasipse rabbim nasip ederseeee ay insallah hamis kalırsın canımmm

ipek ve elgiz canlarım.iyi dilekleriniz ve dualarınız için ikinizdende allah razı olsun.rabbim sizlerede gönlünüzdeki muradınızı versin en kısa sürede inşallah.transferim güzel geçti hale hanım giremeyecekti ama ben kendisini aradım ve transferime girmesini istedim oda işlerini ayarlayıp saat 5.30 dada olsa benim işlemimi yaptı.ben dr.çok memnunum arkadaşlar kesinlikle işinin ehli,size tavsiyem hale hanımdaısrarcı olun.rabbim gönlünüze göre versin.

canım hadi hayırlısı olsun..............ayyyyy çok sevindim...................kaçtane bebişle döndün..........inşaallah sana sımsıkı tutunurlar............8 ay boyuncada hiç ayrılmazsınız.......alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Canım inşallah hamile haberinide vermek nasip etsin Allahım...Bende memoriali düşünüyorum aralık ayında kısmetse...Ben Semra hnm.a gitmeyi düşünüyorum...Senin Hale hnm.a gitmendeki sebeb ne canım...

canım arkadaşım benim....opuyorumnanaktan....hayır duaların için çok saol canım......2 tane transfer edildi,gerçi embriyolog bey tek transfer edelim diye biraz ısrar etti.ikiz hamileliğinin risklerinden bahsetti,senin embriyolarının durumu iyi dedi.ama ben bir kez ikiz hamileliği yaşadım 36 hafta,evet çok zor ama ben hiç istemedim tek olsun diye.inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.....canım rabbim sanada sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq:
Canım inşallah hamile haberinide vermek nasip etsin Allahım...Bende memoriali düşünüyorum aralık ayında kısmetse...Ben Semra hnm.a gitmeyi düşünüyorum...Senin Hale hnm.a gitmendeki sebeb ne canım...

canım çok saol........inşallah rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi:Saruboceq:canım benim ilk memorial serüvenim 2007 temmuz ayında başladı.tesadüf hale hanıma randevu verdiler.ben o gün bugün hale hanımdan hiç vazgeçmedim.sana çok samimi söylüyorum,şimdiye kadar çok kadın doğumcuya gittim ama hale hanım tekdir benim hayatımda.şimdiye kadar 2 mikro tedavim,bir kürtajım ve iki dondurulmuş tedavim ve son olarak histeroskopim hale hanımda oldu.onun ben o gergin şekilde o masada yatarken içeri güler yüzlü girişi,nasılsın deyişi,bana morel vermesi benim ona her seferinde daha çok güven duymamı ve saygı duymamı sağlıyor.canım inşallah senin tedavinde çok güzel geçer ve sağlıkla alırsın melekleriniopuyorumnanaktan

ARTVİNLİ transferin hayırlı olsun........inşallah bu kez sorunsuz hamilelik ve doğum yaşarsın......ben seni arada ,yani seni nerde bulduysam hep takip ettim......çünkü sorunumuz tamamen aynı......benimde kısmetse4.cü denemem olucak.....banada histereskopi uygulanacak........senin histereskopide birşey çıkmamış,peki embriyolara genetik test uygulandımı.......bunu çok merak ediyorum........ ....KENDİNE İYİ BAK........

canım iyi dilaklerin için çok saol.öylemi yaşadıklarımız aynımı inan çok şaşırdım buna,bende zamn zaman düşünürüm acaba benmiyim yoksa başkalarıda varmı diye.kader arkadaşı olmamız hem üzdü beni hemde belki dertleşebiliriz,özelden merak ettiklerin varsa görüşelim,seni arkadaş listeme eklemek istiyorum.canım dr.ve embriyolog beyle uzun uzun konuştuk ve genetik tanı yaptırmadık.genetik tanı yaptırmamız için gerekli sebepler bulunamadı ve genetik testler yapılırsa oluşacak bazı risklerden dolayı yapılmadı.

artvinli slm 31.10.2009 da mı transferin oldu.yanıtlarsan sevinirim.ben de ogün oldumda

canım benim transferim 28.10.2009 da oldu çarşamba günü,senindemi transferin memorialde oldu canım.

ARTVıNLı.......selam.......arkadaş teklifini kabul ettim........dertleşme konusundada yapmış olduğun teklif için sağol...... arkadaşım sana sormak istediğim, senin ve eşininyanlızca genetik testleri,kan pıhtılaşması vs. testlerin yapıldımı........yanlızca histereskopimi yapıldı sana......

merhaba canım.....nasılsın.....canım biz ilk tedaviye başladığımızda eşim mikro tese olmadan önce genetik testler yapıldı.sonucu sorun çıkmadı testler temizmiş,bu testlerin sonucunda mikro teseyi uygun gördü semih bey.banada genetik test,bağışıklık testleri,pıhtılaşma,vs bütün testlerim yapıldı.ondada sorun çıkmadı çok şükür.ofis histeroskopiside son düşük olunca o zaman istedi dr.ondada sıkıntı yok çok şükür.şimdi kısmetse ayın 9 unda mutlu haberi almak için beklemedeyim.sen ne aşamadasın,tedavin nasıl gidiyor........

selam arkadaşım........benimde 3.cü denemeden önce bu testlerin hepsi yapıldı,bizdede sorun çıkmadı........ama yine aynı şeyi yaşadık.......tutuyorlar ama malesef düşüyorlar..........ben 3 ünüde aynı dr.a yaptırmıştım......şimdi başka dr.a gittim.......oda testler istedi onları yaptırıyorum.....yarın son testimi yaptırıcam ve sonuçların hepsini alıp dr.a götüreceğim.......yine diğer dr.umda,bu yeni dr.umda histereskopi dediler.........sonuçlardan sonra histereskopiyide yaptırıcam........kısmetse bayramdan sonrada 4.cü denemeye başlicam.......

inşallah ayın 9 unda güzel haberini birlikte kutlayacağız.........ben senin peşini bırakmayacağım......bunu bilesin ha.........

Merhaba canım........nasılsın........inşallah herşey sorunsuz olur ve bu sefer bebeklerimi sağlıkla alırım kucağıma.senin tedavinde güzel ve sorunsuz geçsinde mutlu haberi ver bana.sizin sorununuz neydi arkadaşım.

evet canım.bizdeki sorun eşim sperm var sağlıklı fakat sperm çıkış kanalları tıkalı.senin tedavin hangi hastanede olmuştu,dr kimdi.

benim tedavilerim bursa acıbademde oldu canım.......aslında dr.umdan ve ekibinden çok memnunum.......ama farklı bir dr.un görüşlerinide alayım dedim........sen diğer denemelerini nerde yaptırdın.......

Ben bütün tedavilerim memorialde oldu..........Doktorumda hep aynı hiç değiştirmeyi düşünmedim.......çok memnunum dr.çünkü.....sen yeni merkez olarak nereyi düşünüyorsun?

artvinli canım hayırlı olsun taransferin olmus insallah bebeişlerin sımsıkı tutunur canım ya ne dicem sen transferden sonra hastanede ne kadar yattın ben yarım saat yatıp kalkmıstım yoldada cok sıkıstım eee o kadar su ictikten sonra cok kötüydü hatrlamak bile istemiyorum ama bebe ğimi bence öyle kaybettim genede nasip isi ama ikinci tedavimde tuvalet ihtiyacım bitene kadar gitmicem ayrıca ben 3 saatlık yola cıkmıstım ay o köprü tarfiğinde dur kalk cok zordu neyse canım sen ne yaptın beni aydınlatrmısın :))))

elgizcim saol canım........senin tedavin kasımdaydı değilmi.....başladınmı yoksa?canım ben hastanede transferden çıkınca daha yatağıma yatmadan hemen sürgümü istiyorum ve yatağıma yatar yatmaz tuvaletimi yapıyorum.zaten o kadar sıkışmış oluyorumki hiç beklemiyorum.......odada her ne kadarda hemşire 30dk.sonra çıkabilirsin desede ben 1 saat yatıyorum.canım yolun uzunmuş arabada arkaya yastık al yanına dizlerinide kır yol boyuncada uzan canım.inşallah herşey gönlünce olur canım benim..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…