Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba betofen,
ben de seninle hemen hemen aynı sorunla 3. denemeye başlıyorum.o kadar iyi biliyorum ki neler hissettiğini.ama canım kendimizi olmayacağı fikrine çok kaptırırsak da hiç bi daha deneyemeyiz ki.yani ümit hep var.bak sen de 3.yü deniyorsun demek ki ümit ediyorsun.rabbim bu ümitlerini boşa çıkarmasın inşallah...
hem bak yumurtaların döllenmiş ki transfer aşamasına gelmiş.ya hiç döllenmese onca emek çöpe atılsa.şimdi embriyoların sana emanet...onlara iyi bak annesi...
sevgiler....

artvinli merhaba,
nasıl gidiyo yatışşşş:))))
inşallah hayırlı sonucunu bekliyoruz..
sevgiler
merhaba mlkpınar........evet canım aynen öyle yatıyorum valla hep.......dün eşim saolsun annesine rağmen,beni dışarı çıkardı.beraber iğneye gittik,oradan kitapçıya,güzel kitaplar aldık,benim için çok iyi oldu okuyunca zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.canım sen neler yapıyorsun.inşallah arkadaşım hayırlı haberler alınca dahada rahatlıyacağım.
ARTVİNLİ .......nerelerdesin canım.......bugün görünmemişsin......
canım ya beni merak eden bütün aekadaşlarımı ve seni tabiki teker teker öpüyorum......anca girebildim sabah geç kalkıyorumda,:kedi:sen nasılsın canım benim........

merhaba betofen........nasılsın.....ay inanmıyorum benimde transferi oldu 28.10.2009 da.senin saat kaçtaydı.o gün işlemleri müstecep bey yapıyormuş senindemi o yaptı işlemini.evet canım hale hanımın yeri bir başkadır benim gönlümde,ama nur hanımda 2 kez muayene oldum oda çok iyi ve güler yüzlü bir dr.ondanda pozitif elektrik aldım.canım sakın gerilem unutma sen şu an annesin ve senin bedeninde bebeklerin var.kendinden çok onlar için pozitif olman lazım.bu sitede bir arkadaş vardı.onunda sorunun sizinkiyle aynıydı,işlemimiz aynı gün oldu.ben düşük yaşadım,onun şimdi ikizleri var.bir kız bir erkek.gönlünü ferah tut.rabbim diledikten sonra olmayacak hiç birşey yok.canım sende kitap al ben öyle yaptım çok rahatlatıyor ve zaman geçiyor.sende iğnemi oluyorsun yoksa jelmi verdiler.

Arkadaşlar herkese selam...Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın ve sağlıkla bebeklerinizi elinize almayı nasip etsin...Bende Allahım nasip ederse aralık ayında memoriale gitmeyi düşünüyorum...Sizlerin tedavileri(tahlil,test vb.)toplam ne kadar tuttu arkadaşlar...Benim bildiğim 2350 euro+ilaçlar...ılaçlar ne kadar tutuyor acaba...Benim yumurta rezervim az olduğundan daha fazla mı ilaç kullanılır acaba...

merhaba minikcan,
ben ilk görüşmeye gideli bayağı oldu(40 gün kadar),o zaman fiyat için 1900 euro demişlerdi ama değişmiş midir ki...ilaçlar için bişey diyemiycem arkadaşım...
tedavinde başarılar inşallah:)))
sevgiler....

2350 eur+ ilaçlar alman ın ücreti. memorial 1900 + ilaçlar. çidere üye olursanız üyelik 150 lira memorial ilk muayene ücretsiz (normali 200 lira) fiyat da 1650 eur + ilaçlar. eğer yumurta rezerv azsa n yüksek doz uygulanır 450 iu. gonal f kullandıklarından ve en pahalı ilaç olduğundan en az 3000 - 3500 de ilaçlar tutar.

canım o zaman 7000-7500tlye geliyor demek ki...akannehir

merhaba minikcan.....malesef memorial pahalı bir merkez,ama bir o kadarda güvenilir,labaratuvarıda çok gelişmiş,biz orada embriyo dondurduk çözülünce hepsi sağlıklı çözüldü,aynı şekilde sperm dondurmuştuk oda çözülünce sağlıklı çözüldü bence bu işlemler çok önemli.malesef iyi olan her zaman pahalıdır bence.sen hangi dr.gitmeyi düşünüyorsun.....benim tedavimde yeni oldu.tedaviye ,ilaçlara (300 gonal-f )7bin tl.harcadık.daha gebelik testleri ve ilk ultrasyon var kısmetse yani daha ne kadar gider belli değil.allah hepimize maddi manevi kolaylık versin.

Canım prof.semra hnm.ı düşünüyoruz....sen çidere üye olarak mı gittin...ben çidere üyeyim de...Ama benim anladığım tedavi ilaç yol vb. 8000tlyi buluyor..Eşim verelim diyor ama ne biliyim az parada değil...Tabiki bebeğimiz için değer ama ne biliyim...İnşallah ilk denememizde tutar...:sinifsinif:

mlkpınar cok teşekkürler tesellin icin.inan bu dayanışma cok harika oluyor.benim eşim gündüz işe gidiyor ve gece 3 te geliyor.ben ise üniversitede okuyorum.yani görüşemiyoruz.oyüzdende biraz moralim bozuk oluyor.haliyle hasaslaşıyoruzda.iki gün yattım okulada evde yanlız sıkılırım diye kafamı dağırım diye gitti.ama fayda etmedi.ama sizden gelen yazılar süper moral oluyor.test günü yaklaştıkca olumsuz düşüncem artıyor.bu sefer cok yıprandım.allah herkeze hayırlısını versin.sende hayırlısıyla başlarsın inşallah .öpüyorum. opuyorumnanaktan

slm artvinli.canım ben 28 de yumurtalar toplandı.hale hn. yaptı.31 de transfer oldu.senin heralde yarın test günün .rabbim inşallah gönlüne göre verir.dualarım seninle.bir kac gündür moralsiz olsamda sizlerin yazıları beni motive etti.canım okuyorum üniv. almanca öğretmenliği.devamlılık zorunluğu olduğu icin okula gidiyorum.gerci daha iyi oluyor biraz kafamı dağıtoyorum.sıkıntım eşimin gece calışması ve görüşememiz .onun fazla bi desteği olmuyor.sürekli olumsuz düşünüyorum elimde değil inşallah embriyolara zarar vermemişimdir.öpüyorum.allaha emanet.

haklısın canım insan burada kendini anlayabilecek kişileri daha rahat buluyor.anneme,ablama anlatsam onları üzüyorum başka ne oluyor kiii...ama burada birilerine danışınca daha farklı oluyor nedense...
sen de şu bi kaç gün sitede dolaş,kitap oku(acıklı olmasın::))),televizyon izle...şımart kendini:)))canını sıkma olur mu?
allahım inşallah yüzünü güldürsün bu defa...

betefon.........eğer embriyoların tutacağı varsa tutyor canım......canınıda okadar sıkma ....ALLAH nasip ettiyse zaten onlar tutmuştur........inşallah seninde ve bizlerinde son denememiz olur..........zemuszemus

canım evet yaşadıklarım çok zor şeyler ve çok sabır isteyen şeyler.....moralimizin yüksek olması lazım,birde biz moralsiz olursak of,aman dersek herşey dahada çok zor olur tedavi süreci değilmi canım...........bende çok olumsuzluklar yaşadım hemde en acısını zorunu ama hep şükrettim ve sabrettim.çünkü olumlu düşününce herşey dahada yolunda devam ediyor.benim eşimde sabah erken çıkıyor gece 10 da geliyor eve bizde çok az bereber geçirebiliyoruz zamanımızı hafta sonumuzda yok,ama ben hep beni mutlu edecek şeylerle uğraşıyorum pozitif düşünüyorum.sende karnındaki bebeklerini sev okşa konuş onlarla,rabbimin izniyle onlar seninle,sen mutlu olki onlarda seni daha çok mutlu etmek için hızla gelişip büyüsünler.opuyorumnanaktan
ARTVİNLİ ........ yarın güzel haberini bekliyoruz canım........
inşallah canım.şimdilik çok sakinim ve pozitifim ama rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün:Saruboceq:

canım ben çidere üye olmadım bizim 2.tedavimiz olduğu için o indirimi bize yaptılar zaten...malesef hast.çok pahalı heran bir sürpriz şey çıkabiliyor buda maliyeti artırıyor.bizde çok masraf ettik ama hiç değilse kafamda acabalar yok....semra hanım şüphesiz çok tecrübeli ama çokda yoğun her zaman onu hast.bulamıyabilirsin.beraber transferimizin olduğu bir bayan vardı.semra hanım yokmuş yumurta toplamayı ve transferi hale hanım yapıyordu bayanın.anladığım kadarıyla yoğunluğu çok fazla.

artvinliiiiiiiii canımmmm yarın mı alıyon sonucunu ayy cok merak ettikkkk seni heycanlandıkk bize güsel haberlerle dön insallahhhhhhhhh

artvinliiiiiiiii canımmmm yarın mı alıyon sonucunu ayy cok merak ettikkkk seni heycanlandıkk bize güsel haberlerle dön insallahhhhhhhhh

evet canım yarın gidecez eşimle beraber.inşallah hayırlı haberler alırız.bende heyecan yaptım galibaakannehir

artvinli slm ve diğer arkadaşlarada selam.inan artvinli ben nedense kendimden cok sana heyecanlıyım.ben bugün sanıyordum eşime bile söyledim.akşam eve geldim yeğenim bilgisayarın başındaydı.hemen onu kenara itip siteye giridm yazdınmı diye.allahım inşallah hayırlı haberlerini alırız.arkadaşlar bugün moralmen daha iyiydim.akşama kadar dışardaydım.biraz fazla araba kullandım ama inşallah zararı olmaz.bide sizden bana cavap geldiğinde okadar mutlu oluyorum ki anlatamam.daha önceleride yazardım diğer tedavilerimde ama hic cevapları takip etmezdim.bide bişey sorucam 10.gün idrarda belli olurmu acaba yapan varmı.herkeze saygılar öpüyorum.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…