ARTVİNLİ merhaba canım.....nasılsın...... mutlu haberi almaya az kaldı.....inşallah hep beraber sevineceğiz........canım sen her denemende hamile kaldınmı......arada tutmayan oldumu......kendine iyi bak......kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
elgiz merhaba.......seninde bundan sonraki tedavin hayırlı olsun.......bende tedaviye aralık gibi başlamak istiyorum...... ......sanada bu üşüme konusunda nacizane bir kaç tavsiyem olucak .......işlemlerimizin yapıldığı ameliyathane ortamı tabiiki çok soğuk oluyor.....çıkınca bende çok üşüyorum........ilk denemede tecrübesiz olduğum için bilemedim çok üşüdüm......ben giderken yanımda kalın çorap götürüyorum.......odama geldiğim gibi eşim ayaklarıma giydiriyor......ayrıca üzerimizdeki pike ince oluyor,,,,,,,,,odamın dolabında kalın bir yorgan daha mevcut.....hemen onu üzerime örttürüyoum.......sonra ısınmaya başlıyorum......birde giderken eşofmanlarla gidiyorum.....tabii ayağımda spor ayakabı........böyle çok rahat ediyorum.........eeeee nede olsa artık tecrübelendim bayağı........
elgizcim canım bana hiç komik gelmedi.....çünkü bende senin gibi tedirgin oldum ve düşünmüştüm soğuk olurmu acaba diye.bendede şöyle bir sıkıntı oluyo ve olduda,dedğin gibi ortam soğuk oluyor ve biz yarı çığlağız ayaklarımızda incecik terlikler.ben sezeryan olduğum için ayaklarımdan üşüttüğümde karnımda sancı ve gaz oluyor.bu beni çok zorladı 3,4 gün ciddi sıkıntılar yaşadım,ama bu durumun çaresi yok galiba,ben yumurta toplamadada çok sıkıntı yaşadım,transferdede.......oooof zor işler yaaaaaaa.
canım anladım ayyyy gercekten zor bu isler yaaa allah yardımcımız olsun tabi sen sezeryan olmussunn snein ki dahada bir zormus canım ya insallah cektiğimiz sıkıntılar sonucunda rabbim bize hayırlı evlatlar verir canım yaaaa sen su an beklemedesin değilmi ha birde ne dicektim senin iğnelerini yani kalcadan vurulan iğneni hemisremi geli p yapıo ben hep kendim gidip yaptrmıstımm ama bu daha mantıklı tabikideee
canım sanki histeroskopidede sorun çıkmayacak gibi geliyor bana,ama yaptırmakta fayda var genede.hakkımızda herşey için hayırlısı olsun.
canım cok saol tecrübelerini paylastıgın icin eger tedaviye baslarsak iki gün cekicez o sıkıntıyı bakalım napalım hayırlısı olsunnn canım sen nerde baslıcaksın tedavine pekiii memorialdemisin sende canım snein tedavinde insallah hayırlı olsunnn
ben acıbademden çok memnunum.......ama yinede tam nerede yaptıracağıma karar veremedim.......inşallah hepimiz için hayırlısı olurda bu tedavilerimiz son olur........zemuszemusopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?