Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

yok canım kaısmda değil aralıkta düsünüyorduk rabbim izin verirse ama daha net değil evet ya banada yarım saat demislerdi ve sürgü almadım yarım saat sonra kendim tuvalete gittim ne cok kızıyoorum kendime neden böle yaptım diye ya neyse ikincide sürgüye yapacam ins :)))ya birde ne dicem komik olcak belki ama kıs geldi tabi ya hastane sıcak olurda acaba toplama odası transfer odası cok soguk olurmukı:)?ya ben cabuk hasta oluyomda :))) neyse canım insallah sende hayırlısıyla bebegine kavusursun canım

elgizcim canım bana hiç komik gelmedi.....çünkü bende senin gibi tedirgin oldum ve düşünmüştüm soğuk olurmu acaba diye.bendede şöyle bir sıkıntı oluyo ve olduda,dedğin gibi ortam soğuk oluyor ve biz yarı çığlağız ayaklarımızda incecik terlikler.ben sezeryan olduğum için ayaklarımdan üşüttüğümde karnımda sancı ve gaz oluyor.bu beni çok zorladı 3,4 gün ciddi sıkıntılar yaşadım,ama bu durumun çaresi yok galiba,ben yumurta toplamadada çok sıkıntı yaşadım,transferdede.......oooof zor işler yaaaaaaa.

ARTVİNLİ merhaba canım.....nasılsın...... mutlu haberi almaya az kaldı.....inşallah hep beraber sevineceğiz........canım sen her denemende hamile kaldınmı......arada tutmayan oldumu......kendine iyi bak......kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

elgiz merhaba.......seninde bundan sonraki tedavin hayırlı olsun.......bende tedaviye aralık gibi başlamak istiyorum...... ......sanada bu üşüme konusunda nacizane bir kaç tavsiyem olucak .......işlemlerimizin yapıldığı ameliyathane ortamı tabiiki çok soğuk oluyor.....çıkınca bende çok üşüyorum........ilk denemede tecrübesiz olduğum için bilemedim çok üşüdüm......ben giderken yanımda kalın çorap götürüyorum.......odama geldiğim gibi eşim ayaklarıma giydiriyor......ayrıca üzerimizdeki pike ince oluyor,,,,,,,,,odamın dolabında kalın bir yorgan daha mevcut.....hemen onu üzerime örttürüyoum.......sonra ısınmaya başlıyorum......birde giderken eşofmanlarla gidiyorum.....tabii ayağımda spor ayakabı........böyle çok rahat ediyorum.........eeeee nede olsa artık tecrübelendim bayağı........

Merhaba canım..........iyiyim çok şükür.........evdeyim bu günlerde dinleniyorum iğnelerim var bu güne kadar eve hemşire geliyordu yapmaya.ama bugün ben gitmek istiyorum.canım ben 3 kez tedavi oldum.3 kezde ikiz hamileliği yaşadım.bakalım rabbim kısmet ederse bu seferde 2 bebeğimi transfer ettiler.rabbimden hayırlısı inşallah tekrar sağlıkla hamile kalırım.....opuyorumnanaktan

inşallah canım......herşey gönlünce olur............ben yapılan tetkiklerde hiç birşey çıkmayınca 4.cü denemeyi yapmaya korkuyorum......bakalım histereskopide birşey çıkacakmı.....ben çıksında en azından so run neymiş öğrenelim ve halledelim istiyorum......herşey ALLAHTAN.....

canım sanki histeroskopidede sorun çıkmayacak gibi geliyor bana,ama yaptırmakta fayda var genede.hakkımızda herşey için hayırlısı olsun.

canım cok saol tecrübelerini paylastıgın icin eger tedaviye baslarsak iki gün cekicez o sıkıntıyı bakalım napalım hayırlısı olsunnn canım sen nerde baslıcaksın tedavine pekiii memorialdemisin sende canım snein tedavinde insallah hayırlı olsunnn

canım anladım ayyyy gercekten zor bu isler yaaa allah yardımcımız olsun tabi sen sezeryan olmussunn snein ki dahada bir zormus canım ya insallah cektiğimiz sıkıntılar sonucunda rabbim bize hayırlı evlatlar verir canım yaaaa sen su an beklemedesin değilmi ha birde ne dicektim senin iğnelerini yani kalcadan vurulan iğneni hemisremi geli p yapıo ben hep kendim gidip yaptrmıstımm ama bu daha mantıklı tabikideee

canım benim ilk 2 tedavimde iğne yoktu jeldi rahattı tabi evde kendim hallediyordum.şimdiki tedavimde iğne verdiler artık memorial iğneye geçmiş herkes iğne kullanacakmış transferden sonra.ben ilk günden bu güne kadar toplam 8 gün hemşire geldi eve yaptı iğnemi ama bugün kendim gittim yaptırmaya.valla çok iyi geldi yürümeek yavaşça gittik geldik.bence sende iğneni hemşire çağırıp evde yaptır daha iyi olur bence..

canım sanki histeroskopidede sorun çıkmayacak gibi geliyor bana,ama yaptırmakta fayda var genede.hakkımızda herşey için hayırlısı olsun.

evet canım ya......bende öyle düşünüyorum.....banada bir şey çıkmayacak gibi geliyor ....... hakkımızda hayırlısı.......kaydirigubbakcemile5

ben acıbademden çok memnunum.......ama yinede tam nerede yaptıracağıma karar veremedim.......inşallah hepimiz için hayırlısı olurda bu tedavilerimiz son olur........zemuszemusopuyorumnanaktan

ben acıbademden çok memnunum.......ama yinede tam nerede yaptıracağıma karar veremedim.......inşallah hepimiz için hayırlısı olurda bu tedavilerimiz son olur........zemuszemusopuyorumnanaktan

canım merkezinden memnunsan aynı yere git nasıl olsa insan biliyo artık rahat olma acısından tabi kide hakkında hayırlısı olsun canımm aralıktamı düsünüyorsun peki

artvinli merhaba,
nasıl gidiyo yatışşşş:))))
inşallah hayırlı sonucunu bekliyoruz..
sevgiler

slm artvinli.benim 28.10.2009 yumurta toplama oldu.31.11. de transfer.hale hn. yaptı gercekten cok tatlı bi hanım.takibi nur hn. birlikte yaptılar.beim bu 3. mikro.test gününü beklemek beni feci geriyor.artık aynı cevabı duymaktan sıkıldım.bakalım hayırlısı hepimize.benim 12.11.2009 da test.senin ne zamana inşallah hayırlı haberini alırız.ben bide üniversiteye gidiyorum stresten okulu bile boşladım.öpüyorum herkezi.selamlar....

sağol bluesuu.ama bu saatler oldumu benim ümitsizlik saatim başlıyor.evde yanlızım bide.eşim gece ücte geliyor.bende haliyle yanlızlıktan bunalım takılyorum.sorun eşimde büyük olunca,haliyle ümitsiz oluyorum.eşimde morfoloji %0 yani birinci derece sperm hic yok.ikinci kaliteden iyisini bulmaya calıştılar oda yumurtayı iyi dölleyemiyor.anlıcağınız sorun büyük.sonuc hep hüsran.

betefon.....öyle deme ya......ne umutsuz vakalarda hamilelik yaşanıyor........ama insan hüsrana uğradıkça maalesef ümitsizleşiyor........ama herşey ALLAHTAN.......bunuda unutmayalım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…