Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

betofen......selam......iyi olmana sevindim...... insan bu bekleme sürecinde malesefki psikolojik olarak böyle oluyor......ne yapalım bu günlerde geçicek........10.cu günde kan testinde çıkıyor ama 12.ci günde yine dr.lar istiyorlar ........yinede sabret sabret derim.......

artvinli valla dışarıdaydım,gelince hemen bilgisayarı açtım.seni bekliyorum...dua ile....

a.s.
ARTVİNLİ......hadi canım güzel haberlerini bekliyoruz.....

artvinli valla dışarıdaydım,gelince hemen bilgisayarı açtım.seni bekliyorum...dua ile....
Merhaba arkadaşlar...........hepinize ayrı ayrı teşekkür a.s.a.s.a.s.ediyorum...opuyorumnanaktan....beni bu bekleme sürecimde yanlız bırakmadığınız ve unutmadığınız için.....bana çok destek oldunuz...hepinizden allah razı olsun ve rabbim kalbinizdeki her duanızı gönlünüze göre versin......:Saruboceq:Bu günkü yani 12.gün test sonucum 741 hamileyim........rabbime çok şükürler olsun bu mutluluğu bana yaşattığı için........BETOFEN canım benim inşallah seninde herşey gönlünce olur değerin kat kat artar ve mutlu haberi verirsin bizlere.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.a.s.

ayyy çok sevindim....inan elim titreyerek açtım mesajını..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
sevgiler....

ayyy çok sevindim....inan elim titreyerek açtım mesajını..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
sevgiler....

artvınlım canım cok sevındım ayy aglamak ıstıyorum degerınde cok güzel maasallah

amin arkadaşlar inşallah rabbim sağlıklı günlerde nasip etsin......rabbim hepinizin gönlüne göre versin.a.s.a.s.

ARTVİNLİ......canım yaaaa....çok sevindim......ALLAH sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.........bu güzel haberinle bizlerede moral oldun.........kız galiba bebişler ikiz.......değerin maşallah çok iyi..........:teytey::teytey:

Merhaba,hangi hastanede tedavini yaptırdın öğrenebilirmiyim?
merhaba selensu......ben momorial hastanesinde tedavi oldum.doktorumda hale karagözoğlu.....merak ettiğin konularda seve seve yardımcı olurum.......

amin canım inşallah........önemli olan o çok haklısın.sağlıklı sıhatli nasip etsin rabbim inşallah........bilemiyorum canım ama bizede öyle geldi,inşallah ikizlerimin yerine hayırlısıyla rabbim tekrar ikiz annesi olmamı nasip etsin.....darısı sağlıklı senin başına canım benim.a.s.

ayyyy artinli inan şu an okadar sevindimki sanki benim sonucummuş gibi.sevincten ağladım.rabbim inşalllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.inan dışardaydım yeni girdim ve hemen bilgisayarı actım.bütün gün hep senden bahsettim ailem bile merak etti.gercekten burası bi aile gibi.valla ya süper bi şeymiş hic tanımadığı insanlara dua edip onların mutluluğuyla mutlu olmak.allaha emanet.öpüyorum.

inşallah canım....darısı bana ve tüm isteyenlere olsun......

canım benim çok saol.........ya gerçekten burası çok farklı,hiç tanımadığımız arkadaşlarımız için kimi zaman seviniyoruz,kimi zamnan üzülüyoruz.....inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz...dualarım seninle....:Saruboceq:
ARTVİNLİ...... canım sana iki embriyomu transfer edildi........birde senin yaşın kaç.......

evet canım 2 tane.....yaşım 27......

artvinli canım çok saol,bende memorialde güvenç beyle başlayacağım,oda iyi ,ama hale hanımı çok duyuyorum,çok sevindim, Allah kucağına hayırlısıyla almanı nasip etsin inşallah,darısı başımıza.

betofennnn canım sneinde hayırlı haberlerini bekliyoruz insallahhhh canım insallah sende hamissindirrr

ARTVıNLı Canım çok tebrik ederim.....Çok mutlu oldum..Allahım sağlıklada eline almayı nasip etsin...Benim içinde umut oldun....Artık tam anlamıyla kararırımı verdim memoriala gitmeye...Bizler içinde dua et canım :Saruboceq:

Artvinli tebrik ederim canım. çok sevindim rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin değerinde çok güzel. ikizler geliyor inşallah:))

aaa.....canım senin yaşın geçmiş.......bana dr.um hep 3 embriyo transfer etti.....yaştan dolayı......5.ci gün transferimiydi...........eeee.....ne var ne yok .........güzel haberi aldın....şimdi neler yapıyorsun.......hala evdemisin.........kendine iyi bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…