artvinli slm ve diğer arkadaşlarada selam.inan artvinli ben nedense kendimden cok sana heyecanlıyım.ben bugün sanıyordum eşime bile söyledim.akşam eve geldim yeğenim bilgisayarın başındaydı.hemen onu kenara itip siteye giridm yazdınmı diye.allahım inşallah hayırlı haberlerini alırız.arkadaşlar bugün moralmen daha iyiydim.akşama kadar dışardaydım.biraz fazla araba kullandım ama inşallah zararı olmaz.bide sizden bana cavap geldiğinde okadar mutlu oluyorum ki anlatamam.daha önceleride yazardım diğer tedavilerimde ama hic cevapları takip etmezdim.bide bişey sorucam 10.gün idrarda belli olurmu acaba yapan varmı.herkeze saygılar öpüyorum.opuyorumnanaktan
ARTVİNLİ......hadi canım güzel haberlerini bekliyoruz.....
Merhaba arkadaşlar...........hepinize ayrı ayrı teşekkür a.s.a.s.a.s.ediyorum...opuyorumnanaktan....beni bu bekleme sürecimde yanlız bırakmadığınız ve unutmadığınız için.....bana çok destek oldunuz...hepinizden allah razı olsun ve rabbim kalbinizdeki her duanızı gönlünüze göre versin......:Saruboceq:Bu günkü yani 12.gün test sonucum 741 hamileyim........rabbime çok şükürler olsun bu mutluluğu bana yaşattığı için........BETOFEN canım benim inşallah seninde herşey gönlünce olur değerin kat kat artar ve mutlu haberi verirsin bizlere.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.a.s.artvinli valla dışarıdaydım,gelince hemen bilgisayarı açtım.seni bekliyorum...dua ile....
a.s.
Merhaba arkadaşlar...........hepinize ayrı ayrı teşekkür a.s.a.s.a.s.ediyorum...opuyorumnanaktan....beni bu bekleme sürecimde yanlız bırakmadığınız ve unutmadığınız için.....bana çok destek oldunuz...hepinizden allah razı olsun ve rabbim kalbinizdeki her duanızı gönlünüze göre versin......:Saruboceq:Bu günkü yani 12.gün test sonucum 741 hamileyim........rabbime çok şükürler olsun bu mutluluğu bana yaşattığı için........BETOFEN canım benim inşallah seninde herşey gönlünce olur değerin kat kat artar ve mutlu haberi verirsin bizlere.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.a.s.
ayyy çok sevindim....inan elim titreyerek açtım mesajını..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
sevgiler....
artvınlım canım cok sevındım ayy aglamak ıstıyorum degerınde cok güzel maasallah
amin arkadaşlar inşallah rabbim sağlıklı günlerde nasip etsin......rabbim hepinizin gönlüne göre versin.a.s.a.s.
merhaba selensu......ben momorial hastanesinde tedavi oldum.doktorumda hale karagözoğlu.....merak ettiğin konularda seve seve yardımcı olurum.......Merhaba,hangi hastanede tedavini yaptırdın öğrenebilirmiyim?
ARTVİNLİ......canım yaaaa....çok sevindim......ALLAH sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.........bu güzel haberinle bizlerede moral oldun.........kız galiba bebişler ikiz.......değerin maşallah çok iyi..........:teytey::teytey:
merhaba selensu......ben momorial hastanesinde tedavi oldum.doktorumda hale karagözoğlu.....merak ettiğin konularda seve seve yardımcı olurum.......
amin canım inşallah........önemli olan o çok haklısın.sağlıklı sıhatli nasip etsin rabbim inşallah........bilemiyorum canım ama bizede öyle geldi,inşallah ikizlerimin yerine hayırlısıyla rabbim tekrar ikiz annesi olmamı nasip etsin.....darısı sağlıklı senin başına canım benim.a.s.
canım benim çok saol.........ya gerçekten burası çok farklı,hiç tanımadığımız arkadaşlarımız için kimi zaman seviniyoruz,kimi zamnan üzülüyoruz.....inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz...dualarım seninle....:Saruboceq:ayyyy artinli inan şu an okadar sevindimki sanki benim sonucummuş gibi.sevincten ağladım.rabbim inşalllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.inan dışardaydım yeni girdim ve hemen bilgisayarı actım.bütün gün hep senden bahsettim ailem bile merak etti.gercekten burası bi aile gibi.valla ya süper bi şeymiş hic tanımadığı insanlara dua edip onların mutluluğuyla mutlu olmak.allaha emanet.öpüyorum.
ARTVİNLİ...... canım sana iki embriyomu transfer edildi........birde senin yaşın kaç.......
canım benim çok saol.........ya gerçekten burası çok farklı,hiç tanımadığımız arkadaşlarımız için kimi zaman seviniyoruz,kimi zamnan üzülüyoruz.....inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz...dualarım seninle....:Saruboceq:
evet canım 2 tane.....yaşım 27......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?