Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Artvinli hayırlı olsun canım, rabbim inşallah bu sefer tamamına erdirir de kucağına alırsın beişlerini.

Artvinli tebrik ederim canım. çok sevindim rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin değerinde çok güzel. ikizler geliyor inşallah:))

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı allah razı olsun,rabbim gönlünüzdeki dualarınızı kabul etsin en yakın zamanda inşallah..BLUESUU canım evdeyim hala dinleniyorum...bu 3 ay bitene kadar (rabbimin izniyle)böyle olacak.....eğer ikizse daha belli değil,tek gebelik gibi rahat olmuyor.ilk 3 ay düşük riski dr.yat dinlen diyor,arada 2 ay rahat oluyor bulantılarda geçmiş oluyor,ama sonrada yani 6.aydan sonrada erken doğum riski oluyor dr.gene dinlen,yorulma çok yürüyüş yapma vs.yani kısaca hep yat hep yat durumu oluyor...benim bu 4. hamileliğim olduğu için artık neler yasak neler yapmam gerektiğini biliyorum arkadaşlar.......

merhaba canım.......nasılsın.......sonucun belli oldumu......birşeyde yazmamışsın merak ettim.Diğer arkadaşlar nerelerdesiniz niye kimsecikler yok ya::çok üzgünüm:

selam canım......bende iki gündür yoğundum giremedim........nasılsın......hep yatıyormusun,yoksa dışarıya çıkıp geziyormusun.......kendine iyi bak......

merhaba bluesue.....canım artık hep yatmıyorum ama çok dolanmıyorumda.girip oluyorum galiba ilerlemeden dün dr.gittin ilaç veremedi ama 5 gün dışarı çıkam dinlen dedi.sanki farklı bir şey yapıyormuşum gibi.sen nasılsın...ya bende betefonu merak ettim.

oleyyyyyyyyyyyyyy yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutluyum.............................canım kardeşim benim...........................................hayırlı olsun..................:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey::teytey:

canım arkadaşım gözün aydın allahım tamamına erdirsin çok mutlu oldum senin adına allahım tamamına erdirsin :teytey::teytey::teytey:

ArkadaŞalar merhaba.dÜn malum test arıfesı olduĞu ıcın sıkıntıdan yattım hemen.sabah okula gıderken tahlılı yaptırdım.tenefÜste tel acfıp ÖĞrendım.hamıııııııııııııııııııııııııııleyım.allahıma ŞÜkÜr sonunda rabbım banada hedıyesını gÖnderdı.allahım herkezede nasıp eder hayırlısıyla.allahım kucaĞımızada almayı nasıp eder.hepınızı sevıyorum ve ÖpÜyorum duaya devam.sonucum 163.allaha emanet olun

canım benim inan çok sevindim....rabbim emeklerinin karşılığını vedi çok şükür.....sağlıklı hamilelik diliyorum sana.a.s.

Canım tebrik ederim..Allah sağlıkla eline almayıda nasip etsin...

betofen canım adına cok sveindim yazılarını okumustum zamanında cok cekmissin ama bak rabbim hediyeni gönderdi sag salım bebegini kucagına alırsın insssss inanamıyor değilmi insan hayırlı olsunnnnhihoyyyt

betofen........süper yaaaaaa....çok sevindim.......ALLAH sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin........

arkadaşlar herkeze teşkkürler.Allah olmayanlarada bu duyguyu tattırsın inşallah.cok tuhaf bişey insan sevincten ağlıyor.hala şoktayım.sizinle paylaşmak cok güzel bi duygu.Rabbim kucağımızada almayı inşallah nasip eder.herkezi kocaman öpüyorum.opuyorumnanaktan

çok sevindim canım ya....allah sağlıkla yavruna kavuşmanı nasip etsin inşallah.
bu arada memorial'a gidenlerden güzel haberler almak beni daha bi heyecanlandırıyor.allahım inşallah biz bekleyenlere de nasip etsin bu güzel müjdeyi...amin...
sevgiler...

slm arkadaşadlar.artvinli sesin cıkmıyor.inşallah herşey yolundadır.ya benim değerlerim cok fazla cıkmıyor gibi geliyor bana.gerci doktor iyi diyor ama ben yinede korkuyorum.biraz karın ağrım var.bide ilk günü 163 2 gün sonra 301 idi.doktor 4 gün sonra garanti olsun diye tekrar istedi.edişeliyimim nolur bana bişey diyin.öpüyorum herkezi

memorial de yaptıran arkadaşlar,hangi doktora gittiniz, güvenç bey ve hale hanımı öneriyorlar , siz hangisini öneriyorsunuz.

memorial de yaptıran arkadaşlar,hangi doktora gittiniz, güvenç bey ve hale hanımı öneriyorlar , siz hangisini öneriyorsunuz.

merhaba canım.benim dr.hale hanım ben dr.memnunum,birde nur hanım var oda çok iyi ve bilgili bir dr.bir kaç kez ondada muayene olmuştum kendi dr.yokken.ama güvenç beyle hiç tanışmak kısmet olmadı onun hakkında yorum yapamam.birde aynur hanım var onu tavsiye etmem.yardımcı olabildimmi bilmiyorum.

canım iyiyim çok şükür,herşey yolunda evdeyim zaman geçiyor işte bir şekilde.bendede kasık ağrısı oluyor normal yani merak etme,birde değerlerin normal dr.herşey yolunda diyorsa tamamdır sen gönlünü ferah tut.senin dr.kimd,?

ARTVİNLİ...selam canım.....iyi olmana sevindim.......... arada topiğe uğra.....merak ettirme........tamammı canım......kaydirigubbakcemile5

değerlerin güzel canım.....ama işte dr.lar bir kaç kez testi tekrarlatıyorlar.......merak etme herşey yolunda gibi görünüyor.......zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…