- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
Artvinli hayırlı olsun canım, rabbim inşallah bu sefer tamamına erdirir de kucağına alırsın beişlerini.
ARTVİNLİ Canım çok tebrik ederim.....Çok mutlu oldum..Allahım sağlıklada eline almayı nasip etsin...Benim içinde umut oldun....Artık tam anlamıyla kararırımı verdim memoriala gitmeye...Bizler içinde dua et canım :Saruboceq:
Artvinli tebrik ederim canım. çok sevindim rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin değerinde çok güzel. ikizler geliyor inşallah:))
aaa.....canım senin yaşın geçmiş.......bana dr.um hep 3 embriyo transfer etti.....yaştan dolayı......5.ci gün transferimiydi...........eeee.....ne var ne yok .........güzel haberi aldın....şimdi neler yapıyorsun.......hala evdemisin.........kendine iyi bak....
ayyyy artinli inan şu an okadar sevindimki sanki benim sonucummuş gibi.sevincten ağladım.rabbim inşalllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.inan dışardaydım yeni girdim ve hemen bilgisayarı actım.bütün gün hep senden bahsettim ailem bile merak etti.gercekten burası bi aile gibi.valla ya süper bi şeymiş hic tanımadığı insanlara dua edip onların mutluluğuyla mutlu olmak.allaha emanet.öpüyorum.
a.s.
Merhaba arkadaşlar...........hepinize ayrı ayrı teşekkür a.s.a.s.a.s.ediyorum...opuyorumnanaktan....beni bu bekleme sürecimde yanlız bırakmadığınız ve unutmadığınız için.....bana çok destek oldunuz...hepinizden allah razı olsun ve rabbim kalbinizdeki her duanızı gönlünüze göre versin......:Saruboceq:Bu günkü yani 12.gün test sonucum 741 hamileyim........rabbime çok şükürler olsun bu mutluluğu bana yaşattığı için........BETOFEN canım benim inşallah seninde herşey gönlünce olur değerin kat kat artar ve mutlu haberi verirsin bizlere.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.a.s.
a.s.
Merhaba arkadaşlar...........hepinize ayrı ayrı teşekkür a.s.a.s.a.s.ediyorum...opuyorumnanaktan....beni bu bekleme sürecimde yanlız bırakmadığınız ve unutmadığınız için.....bana çok destek oldunuz...hepinizden allah razı olsun ve rabbim kalbinizdeki her duanızı gönlünüze göre versin......:Saruboceq:Bu günkü yani 12.gün test sonucum 741 hamileyim........rabbime çok şükürler olsun bu mutluluğu bana yaşattığı için........BETOFEN canım benim inşallah seninde herşey gönlünce olur değerin kat kat artar ve mutlu haberi verirsin bizlere.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.a.s.
ArkadaŞalar merhaba.dÜn malum test arİfesİ olduĞu İcİn sıkıntıdan yattım hemen.sabah okula gİderken tahlİlİ yaptırdım.tenefÜste tel acfıp ÖĞrendİm.hamİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİleyİm.allahıma ŞÜkÜr sonunda rabbİm banada hedİyesİnİ gÖnderdİ.allahım herkezede nasİp eder hayırlısıyla.allahım kucaĞımızada almayı nasİp eder.hepİnİzİ sevİyorum ve ÖpÜyorum duaya devam.sonucum 163.allaha emanet olun
ArkadaŞalar merhaba.dÜn malum test arİfesİ olduĞu İcİn sıkıntıdan yattım hemen.sabah okula gİderken tahlİlİ yaptırdım.tenefÜste tel acfıp ÖĞrendİm.hamİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİleyİm.allahıma ŞÜkÜr sonunda rabbİm banada hedİyesİnİ gÖnderdİ.allahım herkezede nasİp eder hayırlısıyla.allahım kucaĞımızada almayı nasİp eder.hepİnİzİ sevİyorum ve ÖpÜyorum duaya devam.sonucum 163.allaha emanet olun
memorial de yaptıran arkadaşlar,hangi doktora gittiniz, güvenç bey ve hale hanımı öneriyorlar , siz hangisini öneriyorsunuz.
slm arkadaşadlar.artvinli sesin cıkmıyor.inşallah herşey yolundadır.ya benim değerlerim cok fazla cıkmıyor gibi geliyor bana.gerci doktor iyi diyor ama ben yinede korkuyorum.biraz karın ağrım var.bide ilk günü 163 2 gün sonra 301 idi.doktor 4 gün sonra garanti olsun diye tekrar istedi.edişeliyimim nolur bana bişey diyin.öpüyorum herkezi
slm arkadaşadlar.artvinli sesin cıkmıyor.inşallah herşey yolundadır.ya benim değerlerim cok fazla cıkmıyor gibi geliyor bana.gerci doktor iyi diyor ama ben yinede korkuyorum.biraz karın ağrım var.bide ilk günü 163 2 gün sonra 301 idi.doktor 4 gün sonra garanti olsun diye tekrar istedi.edişeliyimim nolur bana bişey diyin.öpüyorum herkezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?