ben tekirdağdan gelicem arkadaşım ne sıklıkla gidip gelmem gerekicek ben de ataşehire mi gitsem acaba
bak kararsız kaldım şimdi.bi de 8 hücreli olması ne demek canım onu duymamıştım.inşallah senin içinde bu son olur tatlım.hayırlısıyla al evladını kucağına
birde canım ilaç masraflar ne kadar tutuyor
ben de merkezde oturuyorum gidip gelmek zor olcak heralde istanbul da akrabalarım var orda kalırım artık.aslında kimseye söylemek istemiyordum ama mecbur söyliycez artık.transfer yapıldıktan sonra arabayla tekirdağa gelmemin bi sakıncası olur mu sence ne dersin?ahh canım yaa tekirdağda mı yaşıyosun bende 1 sene öncesine kadar çorluda oturuyodum tam 1.5 sene orda oturdum oraya gelin gitmiştim ama aslen istanbulluyum şuanda beylikdüzündeyim canım tüp bebk tedavisi toplam test sonucunla birlikte 1 ay bile sürmüyoo ilk görüşmeler ücretsizdir heryerde ama eşinle birlikte gitmen şart tabiii ilaç tedavisi süresince 4 yada 5 kez kontrole gidiyosun kişiden kişiye değişiyo benim iğnelere başladıktan tam 10 gün sonra yumurtalarım toplanıyo yanii ameliyatla genel aneztezi ile yumurtalar toplandıktan 3 gün sonrada transfer işlemi yapılıyo senden yumurta toplanırkende eşin sperm veriyo ve aynı gün döllendiriyolar 1.günün sonunda 2 hücreli 2.günün sonunda 4 hücreli 3.günün sonunda da 8 hücreli olmaları gerekiyo yanii her gün 2 katına çıkması gerekiyo hücre sayısının eğer fazla embriyo oluşursa da dondurabiliyosun bi daha ki sefer kullanmak üzere canım biraz uzun yazdım istediğin bişey varsa sorabilirsin
ben de merkezde oturuyorum gidip gelmek zor olcak heralde istanbul da akrabalarım var orda kalırım artık.aslında kimseye söylemek istemiyordum ama mecbur söyliycez artık.transfer yapıldıktan sonra arabayla tekirdağa gelmemin bi sakıncası olur mu sence ne dersin?
bh2006 canım ilaçlarla birlikte yaklaşık toplam 5000 tl gibi bişey tutuyo ama merkezden merkeze değişiklik gösteriyo fiyatlar ama senin raporun varsa anlaşmalı bi merkezde çok daha az bi maliyetle yaptırabilirsin bol şansss
evet duydum canım aradım hatta görüştük ama henüz tüp bebek bölümü için sgk dan izin çıkmamış 10 gün falan oluyo ben arayalı onarda gelin bi görüşelim merkezimiz hazır onay gelince hemen başlarız dediler de ben güvenemedim ne bileyimbu arada yeni aklıma geldi çorluda yeni bi hastene açıldı biliyomusun orıonun karşısında adını şuanda hatırlamıyorum ben taşındıktan sonra açıldı orada da tüp bebek bölümü var bence bi gidin fikir sahibi olursunuz
memorial da da geçeliymiş rapor.1450 euro hastane artı ilaçlar dediler sana da bol şans canım umarım yine denk gelir sohbet ederiz.çok sevindim seni tanıdığıma
ben de çok memnun oldum canımm ben hergün giriyorum inş görüşürüz eğer memorıale karar verirsen bana yaz tamam mı
evet duydum canım aradım hatta görüştük ama henüz tüp bebek bölümü için sgk dan izin çıkmamış 10 gün falan oluyo ben arayalı onarda gelin bi görüşelim merkezimiz hazır onay gelince hemen başlarız dediler de ben güvenemedim ne bileyim
sen bilirsin canım sonuçta en önemlisi doktoruna güvenmen ve pozitif düşünmen bak biz 4.ye başlıcaz çok üzüldük o kadar negatif sonuç aldık ama his pes etmeye niyetimiz yok inş sende iyi bi doktor seçersin ve pozitif sonuç alırsın iyi geceler byy
tamam canım.aslında ben kararımı verdim memoriala gidicem ama 6 aydır çok fazla ilaç kullandım dengem alt üst oldu biraz zaman geçsin diye düşündüm.bünyem kaldırmıyo artık.belki önümüzdeki ay düşünebilirim.2 ay oldu ilacı bırakalı.hayırlısı bakalım.yarın görüşürüz o zaman gece 11-12 gibi bende girerim tatlım öpt
tamam yarın inş görüşürüz iyi geceler canım
Canım ben de Ataşahirde Cem beye gidicem c.tesi günü. Mayısta da başlamayı düşünüyorum insallahh
aaaaaa ne güzel hayırlısı olsun bizde nisanın 15 i gibi tekrar 4.deneme için gidicez bu sefer dondurulmuşlarla görüşmek üzere
eşimde sperm sayısında düşüklük var ama ben henüz gitmedim ama çok araştırdım memorial da karar kıldık.bakalım inşallah hayırlısı erkek infertilitesin de çok iyilermiş diye duydum.allah hayırlısıyla kucaklarımıza birer bebiş verir inşallah
hayırlı olsun canım.bende tedaviye başlıycam.ama nisanmı mayısmı olsun karar veremiyorum.benimde ofis histereskopi olucak.bu ay olursa cuma ofis histereskopi yaptırmam lazım.senin ne zaman
Teşekkür ederim canım.Peki erken menopoz alanında fsh sorunu yani başarılı olduğunu duyduğun bir yer var mı?benim sorunum o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?