Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

sena81 ve daisy8 ben de yaklaşık 2 ay önce ofis histereskopi yaptırdım polip vardı rahimde onu aldırdım genel anestezi oldu 45 50 dk sürdü 1 saat kadar dinlendim çıktım bikaç saat adet sancısı gibi bi ağrım oldu o kadar kolay gelsinn

ordamısın canım siz ne kadar verdiniz nereye başlıcaksınız ilk tüp denemeniz olacak dimi kaç yıllık evlisin yaşın kaç yazarmısın biraz

ordamısın canım siz ne kadar verdiniz nereye başlıcaksınız ilk tüp denemeniz olacak dimi kaç yıllık evlisin yaşın kaç yazarmısın biraz

canım elektrikler gitti kusura bakma.bizde memoriala karar verdik.3 kez aşılama denedik ama tüp bebeği ilk kez deniycez bakalım kısmet.4 yıllık evliyim.2 kez ameliyat geçirdim.sol tarafı almak zorunda kaldılar.eşimin de sperm sayısı az olduğu için böyle çift taraflı uğraşıyoruz anlıycan.ben de nisanın sonunda gidicem kısmetse.şimdiden heyecanlıyım valla.günler geçmek bilmiyo:))

aaaa canım aynı zamanlarda cem byde olacaz sanırım inşallah karşılaşırız seninle gitmeden görüşelim

aaaa canım aynı zamanlarda cem byde olacaz sanırım inşallah karşılaşırız seninle gitmeden görüşelim

inşallah canım bu ayın sonunda adet olduğumda gidicem ben de.haberdar ederim seni tarih veremiyorum çünkü bazen gecikiyo.seninle görüşmek çok isterim canım.:)))

merhaba,

allah kısmet ederse biz de önümüzdeki ay 2.denemeyi yapıcaz .İlk deneme memorialda oldu kimyasal gebelik yaşadım 2.deneme için yine memorialı düşünüyoruz ama ben zaman yaklaştıkça kararsızlığa düşüyorum, memorial ekip olarak çok iyi fakat erkek kısırlığında iyi olduğunu okudum bizim problemimiz benim yumurta sayımın azlığı
herşey kader kısmet ama bunu bile bile de gitmek ne kadar doğru bilmiyorum.
2.denemede uzun protokol yaparız demişti Nur hanım.Bu da beni düşündürüyor zira uzun protokolde yumurtalar baskılanmıyor mu ?zaten yumurta sayım az ???

siz ne dersiniz kızlar ?

slm cnm bende Nur hanıma gidiyorum sabah yumurta toplama işlemim var benim sorunum hem rezerv azlığı hemde sperm azlığı doktoruma ve merkeze çok güveniyorum nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın aklımda birşey kalmayacak elimden gelen herşeyi yaptım merkezinde en iyisini seçtim bundan sonrası kısmet işi.
bende yine burda benimle aynı sorunu yaşayan bir arkadaşın tavisyesiyle gittim oda nur hanımla güzel sonucunu aldı işallah hepimizede nasip olur güzel sonuçlar almak.İçim çok rahat o yüzden herkeze tavsiye edebilirim..

allah yardımcın olsun canım.sonuçtan bizleri de haberdar edersen çok seviniriz.

teşekkür ederim işlemlerim bitti eve geldim 3 tane yumurtam toplndı şu andan itibaren güzel haberler alabileyim diye dua ediyorum.sona yaklaştım çok heyecanlıyım....

merhaba serap yarın öğlene kadar ararlar seni hastaneden inşaallah hepsi de döllenir dularım seninle

merhaba herkeze arkadaşlar 7 nisan perşembe saat 14.00 da memorıal ataşehir de tüp bebek bilgilendirme toplantısı var katılım ücretsiz ilgilenirsenin diye paylaştım

Canım benim bende seni merak ediyordum iyi haberlerını burdan okudum ve çok mutlu oldum...Hayırlı olsun canım benim...Lütfen bu saatten sonra çok rahat ol Hiçbirşeyı kafana takma çok rahat ol sonraaa en güzel haberini alıcaz inş Hadi bakalım dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…