Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

cnm bende artık buraya girmiyosun diye düşünmüştüm özelden mesaj atacaktım sana
dediğim gibi sonuç ne olursa olsun teşekkür ederim bu kadar tatlı bi insanla tanışmama sebep olduğun için nur hanıma okadar çok güveniyorumki okadar pozitif bir insanki inan çok memnun kaldım kendisinden.artık sonuca doğru gidiyoruz transfer ne zaman olur tam bilmiyorum 3.gün transferi olursa perşembe sanırım.benim 3 tane toplandı bugün aradım kaliteliymişler artık bakalım perşembeye kadar ne olucak?senin kaçtaneydi kaçıncı gün transfer oldu ?
bu arada nasılsın keseyi gördünüzmü herşey yolundamı?

çok şükür cnm 3üde olgunmuş yumurtaların birdaha perşembe günü bakacaklarmış haber vericekler. bugün geçti şimdide heyecanla perşembeyi bekliyorum :))

ohh ohh çok sevindim.merak içinde bekliyodum sonucu da iyi olur inşallah.bi yarın var arada ondan sonra bebişin seninle kısmetse canım.allah yardımcın olsun.yüzün güler inşallah.

kızlar yaptırdım ofis hist. rahmim sol tarafa doğruymuş bu da normal gebe kalmama engel olabilirmiş. benim bir tanıdığım var rahmi ters 2 tane normal gebeliği oldu doğurduda. işte dr. tıbbi bir açıklama yapıcak tabii bişiler söyleyecek ama ben dert etmiyorum bunları. rahmimi biraz zedelemişler böylece tedavi esnasında embriyonun tutunması daha yüksek olurmuş. şimdi önümüzdeki hafta adetimle beraber başlıyoruz tedaviye, biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a kalmış artık

Canım benim senin adına çok sevindim...Sen doktoruna ve ekibe güven gerisi gelicek emin ol Bende de 4 yumurta toplanmıştı...3 tanesi olgunlaştı...2 tanesi birinci kaliteydi canım...Şükürler olsun bak 8 haftayı tamamladık biz Teyzesi kese aşamasını geçtik kalp atışlarını bile duyduy birkaç sefer Çok ama çok mutluyum...Allahım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inş...Memorial da tedavi gören arkadaşlarım rahat olsun...En iyi merkezdesiniz...İyi haberlerinizi alırım inş..

cnm allah hayırla kucağına almayı nasip etsin işallah
rabbim işallah senin gibi bizleride sevindirir....

"Memorial da tedavi gören arkadaşlarım rahat olsun...En iyi merkezdesiniz...İyi haberlerinizi alırım inş."
bu sözlerin nasıl rahatlattı beni bilemezsin, insan bu süreçte bir değişik oluyor ne kadar güçlü, inançlı, emin de olsak yine de bu tarz sözlere ihtiyaç duyabiliyor, teşekkür ederim mai

bencede rahat et ve aklında bir soru işareti olmasın
elinden gelenin en iyisini yaptığından emin ol

Canım ben Memorial da ilk denememde hamile kaldım...Benimde az sorunum yoktu...Hem rezerv azlığı hemde sperm hareketinde sorun vardı...Önce Allahıma sonrada Merkezime çok güvendim...Türkiyenin en iyi ekibinin elindesınız...Pozitif düşünün...Hayırlısıyla inş. Hepinizden çok güzel haberler alıcama inanıyorum

süpeeer tebrik ederim darısı başımıza
ben,mde bugün transferim oldu...

Canım çok mutlu oldum hayırlı olsun Birkaç gün sakın kalkma yerinden ve duşta alma...Stresten çok uzak kal arkadaşım...Hadi inş. seninde hayırlı haberlerini alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…