Canım benim bende seni merak ediyordum iyi haberlerını burdan okudum ve çok mutlu oldum...Hayırlı olsun canım benim...Lütfen bu saatten sonra çok rahat olHiçbirşeyı kafana takma çok rahat ol sonraaa en güzel haberini alıcaz inş Hadi bakalım dualarım seninle
serapçım naptın aradılar mı hastaneden ne durumdasın merak ettim canım
çok şükür cnm 3üde olgunmuş yumurtaların birdaha perşembe günü bakacaklarmış haber vericekler. bugün geçti şimdide heyecanla perşembeyi bekliyorum :))
amiin cümlemizin işallah....ohh ohh çok sevindim.merak içinde bekliyodum sonucu da iyi olur inşallah.bi yarın var arada ondan sonra bebişin seninle kısmetse canım.allah yardımcın olsun.yüzün güler inşallah.
Beni duyan yok muuuuuuu?Fsh problemi olup türbebekle hamile kalan tanıdığınız var mı?
cnm bende artık buraya girmiyosun diye düşünmüştüm özelden mesaj atacaktım sana
dediğim gibi sonuç ne olursa olsun teşekkür ederim bu kadar tatlı bi insanla tanışmama sebep olduğun için nur hanıma okadar çok güveniyorumki okadar pozitif bir insanki inan çok memnun kaldım kendisinden.artık sonuca doğru gidiyoruz transfer ne zaman olur tam bilmiyorum 3.gün transferi olursa perşembe sanırım.benim 3 tane toplandı bugün aradım kaliteliymişler artık bakalım perşembeye kadar ne olucak?senin kaçtaneydi kaçıncı gün transfer oldu ?
bu arada nasılsın keseyi gördünüzmü herşey yolundamı?
Canım benim senin adına çok sevindim...Sen doktoruna ve ekibe güven gerisi gelicek emin olBende de 4 yumurta toplanmıştı...3 tanesi olgunlaştı...2 tanesi birinci kaliteydi canım...Şükürler olsun bak 8 haftayı tamamladık biz Teyzesi kese aşamasını geçtik kalp atışlarını bile duyduy birkaç sefer Çok ama çok mutluyum...Allahım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inş...Memorial da tedavi gören arkadaşlarım rahat olsun...En iyi merkezdesiniz...İyi haberlerinizi alırım inş..
Canım benim senin adına çok sevindim...Sen doktoruna ve ekibe güven gerisi gelicek emin olBende de 4 yumurta toplanmıştı...3 tanesi olgunlaştı...2 tanesi birinci kaliteydi canım...Şükürler olsun bak 8 haftayı tamamladık biz Teyzesi kese aşamasını geçtik kalp atışlarını bile duyduy birkaç sefer Çok ama çok mutluyum...Allahım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inş...Memorial da tedavi gören arkadaşlarım rahat olsun...En iyi merkezdesiniz...İyi haberlerinizi alırım inş..
"Memorial da tedavi gören arkadaşlarım rahat olsun...En iyi merkezdesiniz...İyi haberlerinizi alırım inş."
bu sözlerin nasıl rahatlattı beni bilemezsin, insan bu süreçte bir değişik oluyor ne kadar güçlü, inançlı, emin de olsak yine de bu tarz sözlere ihtiyaç duyabiliyor, teşekkür ederim mai
"Memorial da tedavi gören arkadaşlarım rahat olsun...En iyi merkezdesiniz...İyi haberlerinizi alırım inş."
bu sözlerin nasıl rahatlattı beni bilemezsin, insan bu süreçte bir değişik oluyor ne kadar güçlü, inançlı, emin de olsak yine de bu tarz sözlere ihtiyaç duyabiliyor, teşekkür ederim mai
arkadaslar 12. gun degerim 847,5 cok sukur bende hamıleyım...
süpeeer tebrik ederim darısı başımıza
ben,mde bugün transferim oldu...
Canım çok mutlu oldum hayırlı olsunBirkaç gün sakın kalkma yerinden ve duşta alma...Stresten çok uzak kal arkadaşım...Hadi inş. seninde hayırlı haberlerini alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?