Selam arkadaslar opudan çıktım.11 yumurta almışlar.bu süreçte her gün başka stres yaşıyor insan.dun yumurta stresinde iken bugün embriyolar gelisecekmi stresi.allah yardımcımız olsun hepimizin
kızlar beklettim sanırım kusura bakmayın ama size iyi haber getirdim HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMM
değerim 270 çok mutluyum :122:uçuyorummmmmmmmmmm:122: çok şükür Allahım bugünleri gösterdin :122:
3 ayda 17 pozitif
Anne adaylarımız
akasya
aylna
aysunayy
bebekdls
begonvil
beylem
caklıt
dentur
dilberimk
eda3564
gamzelim_2830
gamzear
inci
julietta
kezban
kokoci
meryem
mummu
qingdao
sblkmbsr
semra
sezyal
ugurbceği
umudumunumudusun
western
verde
En fazla 6 ay içinde buradaki isimlerin hepsi hamileler listesine geçsin inşaallah
Canim haklisin hem yakiuor, hem de cok fena kasiniyor..az kaldi dayan canim.
Masallah cok sanslisiniz , kuzenler kardes gibi buyuyecek..
Ben insallah ohss olmazsin demek istemiyorum.insallah olursun ama hafif atlatirsin.
Benim transfrin 6.gunu asiri karin ve mide agrisi basladi, idrara cikamadim, nefes almakta zorlaninca hemen merkeze gittik.Ben agir gecirdim.merkezde araliksiz kusmaya basladim.ilac verip kan aip yatisimi yaptilar.Nur hnm kan sonuclarimla odama gelip gebelik haberini vermisti..zor bi surecti cok sukur cektiklerime degdi.insallah gebelik elde edilir, ohss yi hafif atlatirsin..
kizlar biseyler sorak istiyorum size transfer sonrasiyla ilgili.
transferden sonra kac gun dinlendiniz
ben dun yatarak gecirdim ama bu gun igne icin cikmak zorunda kaldim ve birazda yurmek zorunda acaba olumsuz etkilermi.
bi de dun aksam yagmurda taksi bekledik biraz.
vallla icimi yiyor .bunlar ya insalllah sorun olmaz.
selam canlar nasılsınız geçenlerde mustafa beyden mesaj geldi mayısta rutin testler için arayın haziranda başlayacağız diye bugünde memorialden aradılar ne zaman gelmeyi düşünüyorsunuz kiminle devam etmek istiyorsunuz diye bende haziranda inş. mustafa beyle dedim şimdiden heyecanlanmaya başladım
Canim gormussun keseyi masallah cok sevindim icin rahat etmistir biraz.ben hergunisten adet oldum korkusuyla geliyorum.daha randevuma cok var
kızlar ikinci testimi yaptım 245 çıktı,rabbime binlercekez şükür olsun.rabbim burda ki arkadaşlara ve isteyen herkese nasip etsin inşaallah.16 nisan da muayenem var kese ve kalp atışı için,dua edin hayırlısıyla onuda göreyim.zaman nasıl geçecek:)))
Kizlar ciktim muayeneden. 5+6dayim. Kalp atisini da duyduk keseyi de gorduk. Rabbime sukurler olsun. Bir tane kese var. degerlerim bir embriyo tutunamadigi icin dusukmus. Oyle iste hersey yolunda Allahima sukurler olsun:)
Kizlar ciktim muayeneden. 5+6dayim. Kalp atisini da duyduk keseyi de gorduk. Rabbime sukurler olsun. Bir tane kese var. degerlerim bir embriyo tutunamadigi icin dusukmus. Oyle iste hersey yolunda Allahima sukurler olsun:)
selam canlar nasılsınız geçenlerde mustafa beyden mesaj geldi mayısta rutin testler için arayın haziranda başlayacağız diye bugünde memorialden aradılar ne zaman gelmeyi düşünüyorsunuz kiminle devam etmek istiyorsunuz diye bende haziranda inş. mustafa beyle dedim şimdiden heyecanlanmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?