Evet canım bir tanesini gördük henüz, bekleyiş bitermi daha kalp atışı var heycanla beklediğimiz ikinci kese var. Sende adet olmayı çıkar aklından baksana bugün 7. gün oldu adetimiz gecikelihiç düşünme bunları inş keseni görürsün çifter çifter güzel düşün güzel olsun bence
Arkadaşlar bende mayıs sonunda başlıyorum.
30 mart cumartesi günü Nur hanımla ön görüşmem var. Daha sonrası için Mustafa Beyi istiyorum.
Hayrlısı ile bebeklerimize kavuşuruz inşallah.
Kizlar ciktim muayeneden. 5+6dayim. Kalp atisini da duyduk keseyi de gorduk. Rabbime sukurler olsun. Bir tane kese var. degerlerim bir embriyo tutunamadigi icin dusukmus. Oyle iste hersey yolunda Allahima sukurler olsun:)
Kizlar ciktim muayeneden. 5+6dayim. Kalp atisini da duyduk keseyi de gorduk. Rabbime sukurler olsun. Bir tane kese var. degerlerim bir embriyo tutunamadigi icin dusukmus. Oyle iste hersey yolunda Allahima sukurler olsun:)
Kızlar büyük ihtimal pazartesi opum olacak... Önden giden 7 yumurtamın olduğunu, arkadan gelen küçüklerinde yetişebileceğini söyledi Nur hanım.. Her şey yolunda dedi ama gel gelelim ben kendimi mutsuz ve umutsuz hissediyorum, sanırım korkuyorum yine negatif almaktan, pozitif düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor( sizler tedavideyken neler hissediyordunuz, nasıl motive ediyorsunuz kendinizi.. Ben niye böyle mutsuzum....
Evet ya ikinci keseyi gormemissin.cuma gunu gitcem diyordun gitmayecakmisin simdi.ikinci kese sonradan gorunebiliyormus oyle okumustum.bende hep ikizmis gibi dusunuyorum.degerimiz yuksekti bizim.
Kizlar telden yaziyorum alintilayamiyorum:) kopru trafigindeyiz. Esimle gittim biz kalp atisini beklemiyorduk aynur hanim dinletince sok olduk esim agzi acik bakiyordu ekrana:) Rabbim bu mutlulugu dileyen herkese nasip etsin insallah.
Bende araştırdım bugün ikinci kese sonradan çıkabiliyormuş burda bi arkadaşım var onunda ikiz ikince kese 2 hafta sonra görünmüş bide ben karından baktırdım alttan değil bununda etkisi olabilir 10 mm kese arkasında kalabiliyormuş bende ikize hazırladım kendimi ama tek olursa da onada çok mutlu olurum tabi sonuçta bu duyguyu yaşamak çok güzel. Cuma günü eşimle gidecez keseyi görmeyi oda çok istiyor
canım çok teşekkür ederim çakırımaysuncum llah yar ve yardımcın olsun çarçabok iğleşde bebeişine kavuş hemen
çok sağol mummucum iyiyim çok şükür cuma da iyi olucam inşallahkızlar hepinize merhaba ;
pazardan beri bakamadım hiç benim boynum tutuldu yine hala çok fenayım ama meraktan çatladım geçmişe de bakamadım
verde nasılsın iyi misin ?
western sanırım transfer olmuş umarım senden güzel haberler alırız
incicim tedavi nasıl gidiyor ? opun ne zaman ?
kabakçiçeği umarım sende iyisindir
aysuncum sanada çok geçmiş olsun inşallah iyisindir ve en kısa sürede bebişine kavuşursun
mikro bebişler nasıl ?
happy sümeyye çakır beylem umarım sizlerde iyisinizdir.
unuttuğum kim varsa lütfen kusuruma bakmasın .
Bugün muayeneye gittim kistim geçmiş. İnşallah önümüzdeki ay tedaviye sorunsuz başlayabilirim
hepinizi öpüyorum
hayırlı olsun tedavin canım.Arkadaşlar bende mayıs sonunda başlıyorum.
30 mart cumartesi günü Nur hanımla ön görüşmem var. Daha sonrası için Mustafa Beyi istiyorum.
Hayrlısı ile bebeklerimize kavuşuruz inşallah.
Kızlar büyük ihtimal pazartesi opum olacak... Önden giden 7 yumurtamın olduğunu, arkadan gelen küçüklerinde yetişebileceğini söyledi Nur hanım.. Her şey yolunda dedi ama gel gelelim ben kendimi mutsuz ve umutsuz hissediyorum, sanırım korkuyorum yine negatif almaktan, pozitif düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor( sizler tedavideyken neler hissediyordunuz, nasıl motive ediyorsunuz kendinizi.. Ben niye böyle mutsuzum....
Canım birşey olmaz inş Allah' ın izni ile ben İsatanbuldan Ankaraya döndüm transfer günü yatmadım hiç ama ağırda kaldırmadım en çok buna dikkat ettim yürüdüm valla avmelere bile gezmeye gittim birşey olmadı tutundular. İçini ferah tut ondan birşey olmaz hemşirede orda konuşmuştu alışveriş bile yapabilirsiniz yürümenizde sakınca yok diye rahat ol sadece önemli olan bu bence
Kizlar saolun karar verdim bu hafta sonu anneme gidicem 3 tane boy boy kizkardeslerim var 14 10 9 yaslarinda ..oraya gidip biraz kafami dagiticam. .ama annem maltepede oturuyor karsida ben avcilarda sorun olmaz dimi yolculuk...bu arada esin nasil diye sormussun ausunayy cim..esim cok iyi biri gozumun icine bakar neyin var diye..bu sefer esime sariyorum ve üzülüyorum..bugun esimle konustum bi kac gun annemde kalayimmi dedim saolsun her zaman benim iyiligimi istedi..kizlar isallah en yakin zamanda tasiniriz burdan tek duam dilegim bu...Allah hayirlisini versin..benim icin tek onemli olan suan bebegim...ama kizlar yolculuk yapmam sıkıntı olmaz degilmi..
Kizlar telden yaziyorum alintilayamiyorum:) kopru trafigindeyiz. Esimle gittim biz kalp atisini beklemiyorduk aynur hanim dinletince sok olduk esim agzi acik bakiyordu ekrana:) Rabbim bu mutlulugu dileyen herkese nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?