slm artvinli.iyi olmana sevindim.senden ses cıkmayınca korktum.benim doktorum nur hn. hale hn. bir iki kez baktı.ama yumurta toplama ve transferi hale hn. yaptı.ya habire kendimi dinliyorum bide bazıları değerimin düşük olduğunu doktora sorduklarını söyleyip moralimi bozuyor.umursamamya calışyorum,ama bide ağrılar olunca insan endişeleniyor.şimdide karın ağrısı var iki gündür.gerci cok rahatsız edici değil hafif hafif sızlıyor.hale hn. transfeden sonra olur dedi ama.işte insan korkuyor.öpüyorum.
Artvinli ve betofen iyi olmanızı ve bebişlerinizin sizlere sımsıkı tutunmasını diliyorum..Memorial hakkında ve benim gibi memorialde tüp bebek yaptıracak arkadaşlarımıza tavsiyeleriniz nelerdir..(yumurta toplama ve transfer işlemlerinde).............zemuszemus
Artvinli ve betofen iyi olmanızı ve bebişlerinizin sizlere sımsıkı tutunmasını diliyorum..Memorial hakkında ve benim gibi memorialde tüp bebek yaptıracak arkadaşlarımıza tavsiyeleriniz nelerdir..(yumurta toplama ve transfer işlemlerinde).............zemuszemus
canım çok iyiyim çok şükür,sen nasılsın herşey yolundamı?ARTVİNLİ......nasılsın.....nasıl gidiyor......
merhaba kızlar,
ben de pazartesi günü memorial'deyim inşallah.aslında ilaçlarıma ankara'da başlamak zorunda kaldım.istanbul'a gidemediğim için ilk iki kontrolüm burada bi doktor tarafından yapıldı.bu konuda içim hiç rahat değil ama gidemedim napiim...
bu benim üçüncü denemem olacak,ilk ikisinde polikistik yapıda olduğum söylenmemişti ama buradaki doktor böyle bi teşhis koydu ve 150 ünite gonal f başlattı.bu konuda da içim hiç rahat değil,ya yumurtalarım yeterince gelişemezse...en iyisi ben bir an evvel istanbul'a gidip kendimi güvenli ellere tesli edeyim de mi?
Bu arada size bir de sorum olacak,parayı TL olarak mı vermek gerekiyor,yoksa Euro mu?
Sevgiler...
canım hiç kafana takma rahat ol,dr.vardır bir bildiği ilacın dozunu öyle yap dediyse.herşey çok güzel olacak deki pozitif olki herşey çok güzel devam etsin.tedavin güzel gelişsin ve evine bebklerinle dönmek nasip etsin.canım ücreti o günkü euro ne kadarsa o hesaplanıyor ve türk parası olarak veriyorsun.o günkü kur ne kadarsa yani
çok teşekkür ederim cevabın için canım...cevabını eşim de gördü,ben okurken yanımdaydı,o kadar mutlu oldu ki anlatamam...allahım inşallah herşeyi gönlüne göre versin..sevgiler...a.s.
canım benim elim geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım.seninde herşey gönlünce olsun,sıkıntısız tam gaz devam eden bir tedavi süreci diliyorum sana.senin dr.kimdi?tedavin bitsin evine döndüğünde ve 12.günün sonunda hamileyim haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.sakın heyecandan habet vermeyi unutma kaydirigubbakcemilebozuşuruz sonrakaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar bende memorialde tedavi olmuştum dr um nur hanımdı Allah ondan razı olsun transfer işlemini semra hnm yaptı çok şükür Allah uzun ömür versin bebeğim şimdi kucağımda 6.5 aylık oldu bile
Allah sizlerinde gönlünüzdekini versin bebeklerinizi sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah
güzel hamilelik geçirmeniz dileğiyle
amin canım cümlemize rabbim iyilik versin.hayır canım co cültür yaptırmadım,açıkcası hiç bir bilgimde yok co cültür hakkında.ARTVİNLİ .....iyi olmana sevindim canım.....ALLAH hamileliğin boyunca iyilik versin..........sana birşey sorucam......sen bu denemende co cultur yaptırdınmı........
hayırlısıyla güzel haberler alacaksın ben çok inanıyorum canım.rabbim emeklerinin karşılığını verecek.
ah canım hiç haber vermeyi unutur muyum?bi olumlu olsun msn'ime kişisel ileti olarak gircem ibret-i alem olsun diye:teytey:
benim doktorum prenses hale hanım,inşallah uğurlu gelir.amin...
sevgiler canım...
canım rabbim kızını sana bağışlasın ve uzun sağlıklı ömürler versin.darısı bütün hamile arkadaşlara ve bana:Saruboceselam arkadaşlar bende memorialde tedavi olmuştum dr um nur hanımdı Allah ondan razı olsun transfer işlemini semra hnm yaptı çok şükür Allah uzun ömür versin bebeğim şimdi kucağımda 6.5 aylık oldu bile
Allah sizlerinde gönlünüzdekini versin bebeklerinizi sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah
güzel hamilelik geçirmeniz dileğiyle
canım arkadaşım artvinli.yazın icin cok teşekkürler.evet insan yeterki istesin ve rabbim iazin versin gerisi boş.benim evlenmeme bile coğu insan karşı cıktı bu nasıl evlenir diye.bide sapa sağlam biriyle evlenince aman bu birakır bunu diye yorumlar bile yapıldı.Allahıma cok şükür merhametli bir eşim var Allah herkezinkinide öyle yapsın.heleki çocuk icin delilik dediler.diğer tedavilerimde calışıyordum iki günde bi merkeze gitmek ölümdü eşimde izin alamıyordu.bi halimi görsen ne akrobasilerle o catalda durup şekilden şekile giriyordum yumurtalarımı görmeleri icin.ama Allahıma binlerce şükür bu duyguyu bana tadırttı.allah herkezede inşallah tattırır.ve kucağımızada almak nasip olur.inşallah bir gün senle yüz yüzede görüşmek isterim.Allah emanet olun.öpüyorum
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?