Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

slm artvinli.iyi olmana sevindim.senden ses cıkmayınca korktum.benim doktorum nur hn. hale hn. bir iki kez baktı.ama yumurta toplama ve transferi hale hn. yaptı.ya habire kendimi dinliyorum bide bazıları değerimin düşük olduğunu doktora sorduklarını söyleyip moralimi bozuyor.umursamamya calışyorum,ama bide ağrılar olunca insan endişeleniyor.şimdide karın ağrısı var iki gündür.gerci cok rahatsız edici değil hafif hafif sızlıyor.hale hn. transfeden sonra olur dedi ama.işte insan korkuyor.öpüyorum.

canım benim sen bakma kimseye dr.güven o herşey yolunda diyorsa öyledir emin ol.a.sya sen topiği takip etmiyormusun,kaç kişi var seninle yakın değerlerde olup hamileliği çok güzel devam eden kaç kişi var.bir arkadaş vardı azbycv diye şimdi girmiyor gerçi,onun değerleride senin değerlerin gibiydi şimdi ikizlerini doğurdu birde 4 aylık oldu bilegamyoncuiremsu.sen içini ferah tut bol bol dua edelim sağlıklı devam etsin herşey:Saruboceq:.bu arada ağrılar bendede var gelip geçiyor,buda bebeğin rahime tutunduğunu rahimin genişlediğini gösterirmiş.meleğin yada meleklerin seninle onları gereksiz üzmelmazpuyorumnanaktan

artvincim cok sağol inan icimi rahatlattın.allahta seni sıkıntıda koymasın hic.inşallah sağlıklı kucağımıza rabbim almak nasip eder.öpüyorum seni

Artvinli ve betofen iyi olmanızı ve bebişlerinizin sizlere sımsıkı tutunmasını diliyorum..Memorial hakkında ve benim gibi memorialde tüp bebek yaptıracak arkadaşlarımıza tavsiyeleriniz nelerdir..(yumurta toplama ve transfer işlemlerinde).............zemuszemus

minikcan iyigeceler ben sel76 bende memorialdeyim sen nezaman tedaviye başlayacaksın istanbul dışındaysan nerde kalacaksın söylermisin slm

saol canım inşallah,rabbim herkese nasip etsin tedaviniz güzel sonuçlansın.canım sana tavsiyem dr.kimse onda ısrarcı ol,imkansız olmadıkça başka dr.isteme işlem sırasında,birde transfer günü bol su için derler,transferin mesela 12demi olacak saat 10 dan sonra vc çıkma va suyu yavaş yavaş iç birden içince sıkışma çok oluyor,ve hemşireler kontrol ettikten sonra su eksiğin varsa iç,gereksiz su içme,birde işlemden sedyeye alındığın zaman ayaklarını karnına doğru çek,yatağa alındığındada o şekilde yat,onlar sana 30dk.yeter çıkın deselerde sen 1 saat yat acele etme,yattığın yerde tuvaletini hemen yapabilirsin hiç sakınca yok sakın acaba yapmasammı diye kendini sitrese sokma,ama ördek iste sen kalkma vc.ye.sormak istediklerin varsa cevaplarım canım.rabbim kolaylık versin.

merhaba kızlar,
ben de pazartesi günü memorial'deyim inşallah.aslında ilaçlarıma ankara'da başlamak zorunda kaldım.istanbul'a gidemediğim için ilk iki kontrolüm burada bi doktor tarafından yapıldı.bu konuda içim hiç rahat değil ama gidemedim napiim...
bu benim üçüncü denemem olacak,ilk ikisinde polikistik yapıda olduğum söylenmemişti ama buradaki doktor böyle bi teşhis koydu ve 150 ünite gonal f başlattı.bu konuda da içim hiç rahat değil,ya yumurtalarım yeterince gelişemezse...en iyisi ben bir an evvel istanbul'a gidip kendimi güvenli ellere tesli edeyim de mi?
Bu arada size bir de sorum olacak,parayı TL olarak mı vermek gerekiyor,yoksa Euro mu?
Sevgiler...

ARTVİNLİ......nasılsın.....nasıl gidiyor......
canım çok iyiyim çok şükür,sen nasılsın herşey yolundamı?

canım hiç kafana takma rahat ol,dr.vardır bir bildiği ilacın dozunu öyle yap dediyse.herşey çok güzel olacak deki pozitif olki herşey çok güzel devam etsin.tedavin güzel gelişsin ve evine bebklerinle dönmek nasip etsin.canım ücreti o günkü euro ne kadarsa o hesaplanıyor ve türk parası olarak veriyorsun.o günkü kur ne kadarsa yani.

canım hiç kafana takma rahat ol,dr.vardır bir bildiği ilacın dozunu öyle yap dediyse.herşey çok güzel olacak deki pozitif olki herşey çok güzel devam etsin.tedavin güzel gelişsin ve evine bebklerinle dönmek nasip etsin.canım ücreti o günkü euro ne kadarsa o hesaplanıyor ve türk parası olarak veriyorsun.o günkü kur ne kadarsa yani

çok teşekkür ederim cevabın için canım...cevabını eşim de gördü,ben okurken yanımdaydı,o kadar mutlu oldu ki anlatamam...allahım inşallah herşeyi gönlüne göre versin..sevgiler...
a.s.

canım benim elim geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım.seninde herşey gönlünce olsun,sıkıntısız tam gaz devam eden bir tedavi süreci diliyorum sana.senin dr.kimdi?tedavin bitsin evine döndüğünde ve 12.günün sonunda hamileyim haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.sakın heyecandan habet vermeyi unutma kaydirigubbakcemilebozuşuruz sonrakaydirigubbakcemile3

ah canım hiç haber vermeyi unutur muyum?bi olumlu olsun msn'ime kişisel ileti olarak gircem ibret-i alem olsun diye:teytey:
benim doktorum prenses hale hanım,inşallah uğurlu gelir.amin...
sevgiler canım...

ARTVıNLı .....iyi olmana sevindim canım.....ALLAH hamileliğin boyunca iyilik versin..........sana birşey sorucam......sen bu denemende co cultur yaptırdınmı........

selam arkadaşlar bende memorialde tedavi olmuştum dr um nur hanımdı Allah ondan razı olsun transfer işlemini semra hnm yaptı çok şükür Allah uzun ömür versin bebeğim şimdi kucağımda 6.5 aylık oldu bile
Allah sizlerinde gönlünüzdekini versin bebeklerinizi sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah
güzel hamilelik geçirmeniz dileğiyle

maşallah canım,allah kızını analı babalı büyütsün inşallah...amin...
güzel dileklerin için teşekkürler...
sevgiler...

slm arkadaşlar.nasılsızın,?bende idare ediyorum biraz sinir ve stres haric bide evde durmaktan can sıkıntıs haric iyiyim şükür.inşallah icerdeki mucizem anasından etkilenmiyordur tabi.artvinli umarım sende iyisindir.arkadaş tranferi sormuştu.bende biraz farklı gelişti.ben ortopetik özürlüyüm yani iki koltuk deynekleriyle yürüyorum.tabi şimdi dersiniz ne cesaret.ama azmin elinden bişey kacmaz helede benim.37 yaşında üniversiteye girdim.ısrarla hamile kalıp evlat sahibi olmak istedim.eşimin karşı cıkmasına rağmen.tabi sağlığım acısından.eşim buarada çucuk manyağıdır sokaktaki çocukları bile sever.onun bu haline dayanamadım.ha bu aradacok pis arabada kullanırım :))))yani anlayacağınız azim ve idalist olmak.ozaman insanın başaramayacağı şey yoktur.tabi Allahın izniyle.şimdi gelelim tranfere ben öyle su icemediğim icin ev ictiğim bir bardak suyla yetindiler.maşallah bebişlerde beni okadar cok özlemişki hemen iceri atladılar.daha sonra yatakta bir saat yattım kıpırdamadan ha bide yatağın önünü yukarı kaldırdım ayaklarım havada kendime cektim öylce kıpırdamadım.eve geldiğimde wc cıktım.evim karşıda olduğundan bide iki saat trafik cektik.arabanın koltuğuna uzandım.evde iki gün yattım ve sonra okula gittim tahlil gününe kadar hergün okuldan sonra gezdim ve rahattım.sonucu öğrendikten sonra kısıtlamalar başladı tabi eşim tarafından (şimdide can sıkıntısıyala boğuşuyorum.gerci oda haklı dışarda düşerim zarar verirrim diye korkuyor.haliyle koltuk deynekleriyle yürüyorum.buarada transferime hala hanım girdi cok pozitif maşallah.nur hn. takibi yaptı hale hn. vardı takipte ara sıra.malum normal bi vucut olmadığı icin uğraştırıyordu benim yumurtalar.naparsın zor kadınım :)))) anne adayalrı öpüyorum hepinizi.başınızı şişirdim.opuyorumnanaktan

ARTVİNLİ .....iyi olmana sevindim canım.....ALLAH hamileliğin boyunca iyilik versin..........sana birşey sorucam......sen bu denemende co cultur yaptırdınmı........
amin canım cümlemize rabbim iyilik versin.hayır canım co cültür yaptırmadım,açıkcası hiç bir bilgimde yok co cültür hakkında.

ah canım hiç haber vermeyi unutur muyum?bi olumlu olsun msn'ime kişisel ileti olarak gircem ibret-i alem olsun diye:teytey:
benim doktorum prenses hale hanım,inşallah uğurlu gelir.amin...
sevgiler canım...
hayırlısıyla güzel haberler alacaksın ben çok inanıyorum canım.rabbim emeklerinin karşılığını verecek.
canım rabbim kızını sana bağışlasın ve uzun sağlıklı ömürler versin.darısı bütün hamile arkadaşlara ve bana:Saruboce

BETOFON canım benim seni kutluyorum.ama ortopedik özürlüsün bu halde nasıl başardın diye değil.seni içten samimiyetle kutluyorum çünkü,anne olmaya tüm kalbinle inandığın ve azimle tedavini sürdürüp güzel haberi bizlere verdiğin için kutluyorum canım.ben inanıyorumki hiç bir engel yoktur insan istedikten sonra hayatta yapamıyacağı,hele hele anne olmayı istemek için hiç bir engel olamaz.bu senin en doğal hakkın ve o hakkını çok şükür rabbim sana kısmet etti,ne durumda olursak olalım içimizdeki inaçı kaybetmemek lazım.eğer ben yapamam benim olmaz dersek zaten baştan kaybettik demektir.ama şu bir gerçekki,sen anne olmayı ve bizden daha çok haketmişsin,neden dersen tedavi süreci çok zor her gün kontrol her gün iğne,seniin için o çatala bile çıkmak seni ne kadar zorladı kim bilir,rabbime çok şükürler olsunki senin emeklerinin karşılığını verdi.senin mükafatın bizden dahada fazla bunu unutma canım benim.eşinle bebeğinle sağlıklı mutlu ömürler diliyorum.opuyorumnanaktan

canım arkadaşım artvinli.yazın icin cok teşekkürler.evet insan yeterki istesin ve rabbim iazin versin gerisi boş.benim evlenmeme bile coğu insan karşı cıktı bu nasıl evlenir diye.bide sapa sağlam biriyle evlenince aman bu birakır bunu diye yorumlar bile yapıldı.Allahıma cok şükür merhametli bir eşim var Allah herkezinkinide öyle yapsın.heleki çocuk icin delilik dediler.diğer tedavilerimde calışıyordum iki günde bi merkeze gitmek ölümdü eşimde izin alamıyordu.bi halimi görsen ne akrobasilerle o catalda durup şekilden şekile giriyordum yumurtalarımı görmeleri icin.ama Allahıma binlerce şükür bu duyguyu bana tadırttı.allah herkezede inşallah tattırır.ve kucağımızada almak nasip olur.inşallah bir gün senle yüz yüzede görüşmek isterim.Allah emanet olun.öpüyorum
opuyorumnanaktan

Sevgili Arkadaşım
Keşke diğer umudunu yitirmiş bir sürü kişiye de örnek olsa bu davranışın ki olur inşallah Seni çok tebrik ediyorum. Hiç yılmadan insanlar çabalamalı bence ve innaçlarını da kaybetmemmeliler . Güle güle büyüt canım Allah bir avazda kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…