Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Arkadaşım güle güle büyüt İy kaderleri olur inşallah Sen histerogrofi olmuşmuydun orda yanlış mı anımsıyorum

Canım cevabın için teşekkür ederim....Benim bir sorum daha var kızmassan:))..Şimdi ben dün adet oldum ve diğer adetimde muhtemelen aralık 20-22 si gibi olucak...Benim ön görüşmeye ne zaman gitmem gerekir...Birde hastaneye ödediğimiz kadar bir ücretide ilaçlara ödeniyor..Bu ilaçlarıda mı hastaneden alıyoruz...Yoksa eczaneden mi...Eğer eczaneden alınıyorsa kredi kartıyla alma şansımız olur diye düşünüyorum...Sana ve bebişine sağlık diliyorum..

minikcan canım ne demek kızmak ben severek cevaplıyorum.senden gittiğin zaman bazı testler isteyecekler adetin 2.3 günü yapılıyor.bence hast.ara testleri sor bu adetinde yaptır elinde hazır olsun tedavi zamanı uğraşmamış olursun.eğer orada yaptırmaya kesin karar verdiysen adetinin 2.3 günü gitsen olur zaten aynı gün iğnelere başlarlar,ama daha karar vermedim önce görüşeyim dersen daha erken gitsen daha iyi olur.biz ilaçlarımızı eczanemizden taksitle almıştık dışardan alsanda oluyor merkezlede konuşun bence oradada uygun verebiliyorlar yada ihtiyacın oldukça tek tek alabiliyorsun.gidince mutlaka konuşun ilaç konusunu bence.başka merak ettiklerin varsa cevaplarım canım

canım benim inşallah bir gün görüşmek kısmet olur,bakarsın bebeklerimizle buluşuruz.bazen insanlarımızın ön yargılarını hiç anlamam ve çok kızarım,senin eşinin içini nerden okuyorlarda yorum yapıyorlar hayret.sana eşinle ve bebeğinle çok çok mutluluklar diliyorum.canım bende bu tedavimde tek gitmek zorunda kalmıştım kontrollerime bilirim çok sıkıntılı oluyor,birde herkes eşleriyle sen yanlız benim piskoılejim bozulmuştu yaÇok üzgünüm çoook.rabbim gönlünün güzelliği gibi her şeyi gönlünce versin canımkaydirigubbakcemile3

Artvinli canm ara ara yazilarini okumustum...yeni gordum...Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin..cok seviniyorum boyle guzel haberleri okuyunca...darisi bizlere...
Benim doktorum Semra hnm..carsamba yumurta toplamayi Hale hnm..bayramda transferi Guvenc bey yapcakmis...Hakkimizda hayirlisini diliyorum...

bebek istiyoruz canım hale hanım çok iyi bir dr.ben hale hanımdan her konudan çok memnun kaldım,inşallah sende memnun kalırsın,tedavin güzel sonlansın ve 12.gün sonunda yavrunun haberini alırsın inşallah.

merhaba arkadaşlar,
bugün ben de memorialdeydim... herkes eşiyle ya da arkadaşıyla gelmişti öyle yalnız hissettim ki kendimi.hemşireler de alışık değil bu yalnız gelmelere galiba 'eşiniz nerde,yurt dışında mı' dediler.'yok,gelemedi' dedim:sinifsinif:
benim doktorum hale hanım.işlemlerim büyük ihtimalle bayrama kalıyor ve bayramda hale hanım hastanede olmayackmış...ağlayacak gibi oldum bu haberi alınca ama bırakmadım kendimi.'onsuz da başarabilirim' dedim kendi kendimi inandırmaya çalışarak...
sonra bi de eşimin tesa operasyonuna girebileceğini öğrendim,semih beyle görüştüm ne bekliyor bizi diye.operasyonun detayları dışında semih bey'in de bayramda hasatanede olamayabileceğini öğrendim ve yine bırakmadım kendimi.ama dikkatli bir çift göz gözlerimin nasıl nemlendiğini anlayabilirdi sanırım...
yarın yine hastaneye gideceğim,bakalım inşallah bugünkü gibi buruk bir gün yaşamam...
hepinize sevgiler...

mlkpınar canım hiç bozma moralini sen herşey allahın izniyle yolunda gidecek ve sen meleğine kavuşacaksın.tese ameliyatından hiç korkmayın zor bir işlem değil,eşimde oldu 2007 de semih bey yaptı,ağrısı olmamıştı 2 gün sonra dolaşmaya başlamıştı bile,işlemden 2 saat sonra pantolonunu giydi ve yürüyerek dışarı çıkabildi.sakın sıkma canını olurmu canım.tese hakkında merak ettiklerin varsa sorabilirsin.

çok teşekkür ederim artvinlicima.s.
valla bu sayfadaki arkadaşların hepsine yardımcı olmak için elinden geleni yapıyorsun...oylama yapcam,seni sayfa ablası seçtircem:teytey:
canım sana ilk sorum şu olabilir;tese ve tesa farklı şeyler değil mi?yani benim eşim için tesa dendi,teseyle bu aynı mı ki....tesa aspirasyon oluyo galiba...
lokalle uyuşturup iğneyle alıyoruz gibi korkunç ifadeler kullandı doktorkötükedihüso
ne bileyim ya,biz herşeyi çekmeye razıyız da eşimin de acı çekeceğini düşünüce inan daha bi kötü oldum...
hayırlısı olur inşallah...
sevgiler canım...

canım benim beni mutlu ettin inan sitenin ablası olmaya layık olabilirmiyim bilmiyorumopuyorumnanaktan.sakın merak etme herşey yolunda gidecek eşinince canı acımayacak,o kadarcıktan bir şey olmaz kız yasakkelime.bizim yumurta toplama işlemi gibi düşün,o kadar zorluğu vardır yani.kesin olunacakmı dedi semih bey,belkide hiç gerek kalmaz,bizimde son tedavide mikro tese olabilir eşin demişlerdi,bak spermler sağlıklı çözüldü ve gerek kalmadı.sen gönlünü ferah tut,rabbime sığın o herşeyin hayırlısını nasip edecektir.

sen ve minik artvinliler mutlu olacaksanız ben sizi başbakan bile seçerim,ne var opuyorumnanaktan
canım şaka bi yana,tesa kesin değil tabi...o günkü duruma göre olacakmış.eşimin sperm sayısı aslında yeterli ama canlılık ve morfoloji ne yazık ki bizi çok uğraştırıyor.işlem günü canlılığa bakıp ona göre tesa olacak ya da olmayacak denecek.canım ya kıymamam ben ona...:asigim:
ben de çok istiyorum pozitif olabilmeyi ama canım herşey de ters gidiyor sanki.ben burada annemlerde kalıyorum,annem de feci hasta,kafasını bile kaldıramıyor.böyle de olunca insan evde de teselli bulamıyor...
neyse canım fazla acıklı konuşmayayım,güya siz mutlu edecektim başta...
sevgilerle...

annene çok geçmiş olsun canım.duygusal olman çok normal,benimde sana rahat ol dememe bakma bende senden farksız sayılmam,tedavi sürecimde ben çok zorlandım,psikoloktan destek bile aldım bir kez.çatlatma iğnemin vurulacağı gün çok hastalandım kusmaktan içim dışıma çıktı,merkezden 2 kişi daha vardı onlar gülüyor neşeli bense eşimin dizine yattım öyle saatimi bekledim.sıkıntılı sitresli ama elden gelen birşey yok sabırlı olmalıyızki herşey güzel ve yolunda devam etsin.dualarım seninleopuyorumnanaktan

Kızlar selam
Artvınlı canım benım rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın
Rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlat versın ınseallah
Benımde yarın yumoslar toplanacak ne olur dua edın
3 yumosum var bunada sukur dıyorum
Duanızı eksık etmeyın ne olur bu 7. denemem bırde 6 gunde yumoslar buyudu
Cok hızlı gelıstıler sukur rahım ıcıde aynı hızda hamılesınız bızler ıcın bol bol dua ınseallah bende sıze edıyorum allaha emanet olun

NıLcim canım çok saol rabbim hayırlısıyla sanada nasip edecek ben inanıyorum,ve dua ediceğim senin için ve diğer arkadaşlarım için.rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını hayırlısıyla versin inşallah.yumurta toplama işlemin ve ardından transferin çok çok güzel geçsin :Saruboceq:

Kızlar dün hale hanımla telefonda görüştüm...Sesinden bile çok tatlı birisi olduğunu anladım...Bugün için ön görüşmeye çağırdı ama ben bayram için memlekete geldiğim için bugün olmadı...Aralık ayında kısmetse tedaviye başlıcaz.....Ne olur dua edin...

canım tedavinde başarılar diliyorum.sorunsuz, sıkıntısız geçsin inşallah.herşey gönlünce olsun.evet kesinlikle katılıyorum.hale hanım çok tatlıdır ve çok pozitif bir insandır onu çok seviyorum benopuyorumnanaktan

artvinli canım çok teşekkürler...
inşallah biz de bu zorlu süreçleri atlatacağız,kaderde ne varsa o artık...ben de kendimi fazla üzmemeye çalışyorum.yarın eşimde gelecek hem,ben daha bi iyi olurum galiba...
bu arada dünkü acınacak halim semih bey'in gözünden kaçmamış olacak ki hale hanım'a bizim işleme gireceğini söylemişalkisalkisalkis benimle de güvenç bey ilgilenecek galiba...
allaha emanet ol canım...
sevgiler....

merhaba nil,
ben de bugün hastanedeydim.orada güzel bi bayan bunun 7.denemesi olduğunu söyledi ama onun sen olup olmadığından emin olamadığım için fazla bir şey soramadım...biz, kan alınan yerin önünde 3-4 kişi oturuyorduk,ben beyaz bi kazak giymiştim...beni görmüş olabilir misin?ya da benim gördüğüm o güzel bayan sen misin?:sm_confused:
inşallah herşey yolunda gider ve bu defa mutlu haberinle evine dönersin...amin...
sevgiler...dua ile....

evet canım bence de hale hanım çok tatlı ama bi de bayramda yurt dışına gitmeseydi ben yarın kendisine biraz kur yapayım da vazgeçireyim bari...
inşallah tedaviye gerek kalmadan mutlu haberini alırsın...
sevgiler...

canım benim bak eşinde geliyormuş alkisalkisalkis.moralin yerine gelir senin.semih beyin işleme girmesine çok sevindim çok iyi bir dr.hasta ilişkisi ilgisi çok iyidir.güvenç beyde hiç kontrol olmadım ama oda diğer doktorlar gibi çok bilgili ve ilgilidir eminim.tedavin çok güzel geçsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…