selam arkadaşlar bende memorialde tedavi olmuştum dr um nur hanımdı Allah ondan razı olsun transfer işlemini semra hnm yaptı çok şükür Allah uzun ömür versin bebeğim şimdi kucağımda 6.5 aylık oldu bile
Allah sizlerinde gönlünüzdekini versin bebeklerinizi sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah
güzel hamilelik geçirmeniz dileğiyle
saol canım inşallah,rabbim herkese nasip etsin tedaviniz güzel sonuçlansın.canım sana tavsiyem dr.kimse onda ısrarcı ol,imkansız olmadıkça başka dr.isteme işlem sırasında,birde transfer günü bol su için derler,transferin mesela 12demi olacak saat 10 dan sonra vc çıkma va suyu yavaş yavaş iç birden içince sıkışma çok oluyor,ve hemşireler kontrol ettikten sonra su eksiğin varsa iç,gereksiz su içme,birde işlemden sedyeye alındığın zaman ayaklarını karnına doğru çek,yatağa alındığındada o şekilde yat,onlar sana 30dk.yeter çıkın deselerde sen 1 saat yat acele etme,yattığın yerde tuvaletini hemen yapabilirsin hiç sakınca yok sakın acaba yapmasammı diye kendini sitrese sokma,ama ördek iste sen kalkma vc.ye.sormak istediklerin varsa cevaplarım canım.rabbim kolaylık versin.
canım arkadaşım artvinli.yazın icin cok teşekkürler.evet insan yeterki istesin ve rabbim iazin versin gerisi boş.benim evlenmeme bile coğu insan karşı cıktı bu nasıl evlenir diye.bide sapa sağlam biriyle evlenince aman bu birakır bunu diye yorumlar bile yapıldı.Allahıma cok şükür merhametli bir eşim var Allah herkezinkinide öyle yapsın.heleki çocuk icin delilik dediler.diğer tedavilerimde calışıyordum iki günde bi merkeze gitmek ölümdü eşimde izin alamıyordu.bi halimi görsen ne akrobasilerle o catalda durup şekilden şekile giriyordum yumurtalarımı görmeleri icin.ama Allahıma binlerce şükür bu duyguyu bana tadırttı.allah herkezede inşallah tattırır.ve kucağımızada almak nasip olur.inşallah bir gün senle yüz yüzede görüşmek isterim.Allah emanet olun.öpüyorum
opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim artvinlicima.s.mlkpınar canım hiç bozma moralini sen herşey allahın izniyle yolunda gidecek ve sen meleğine kavuşacaksın.tese ameliyatından hiç korkmayın zor bir işlem değil,eşimde oldu 2007 de semih bey yaptı,ağrısı olmamıştı 2 gün sonra dolaşmaya başlamıştı bile,işlemden 2 saat sonra pantolonunu giydi ve yürüyerek dışarı çıkabildi.sakın sıkma canını olurmu canım.tese hakkında merak ettiklerin varsa sorabilirsin.
Kızlar dün hale hanımla telefonda görüştüm...Sesinden bile çok tatlı birisi olduğunu anladım...Bugün için ön görüşmeye çağırdı ama ben bayram için memlekete geldiğim için bugün olmadı...Aralık ayında kısmetse tedaviye başlıcaz.....Ne olur dua edin...
annene çok geçmiş olsun canım.duygusal olman çok normal,benimde sana rahat ol dememe bakma bende senden farksız sayılmam,tedavi sürecimde ben çok zorlandım,psikoloktan destek bile aldım bir kez.çatlatma iğnemin vurulacağı gün çok hastalandım kusmaktan içim dışıma çıktı,merkezden 2 kişi daha vardı onlar gülüyor neşeli bense eşimin dizine yattım öyle saatimi bekledim.sıkıntılı sitresli ama elden gelen birşey yok sabırlı olmalıyızki herşey güzel ve yolunda devam etsin.dualarım seninleopuyorumnanaktan
Kızlar selam
Artvınlı canım benım rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın
Rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlat versın ınseallah
Benımde yarın yumoslar toplanacak ne olur dua edın
3 yumosum var bunada sukur dıyorum
Duanızı eksık etmeyın ne olur bu 7. denemem bırde 6 gunde yumoslar buyudu
Cok hızlı gelıstıler sukur rahım ıcıde aynı hızda hamılesınız bızler ıcın bol bol dua ınseallah bende sıze edıyorum allaha emanet olun
Kızlar dün hale hanımla telefonda görüştüm...Sesinden bile çok tatlı birisi olduğunu anladım...Bugün için ön görüşmeye çağırdı ama ben bayram için memlekete geldiğim için bugün olmadı...Aralık ayında kısmetse tedaviye başlıcaz.....Ne olur dua edin...
artvinli canım çok teşekkürler...
inşallah biz de bu zorlu süreçleri atlatacağız,kaderde ne varsa o artık...ben de kendimi fazla üzmemeye çalışyorum.yarın eşimde gelecek hem,ben daha bi iyi olurum galiba...
bu arada dünkü acınacak halim semih bey'in gözünden kaçmamış olacak ki hale hanım'a bizim işleme gireceğini söylemişalkisalkisalkis benimle de güvenç bey ilgilenecek galiba...
allaha emanet ol canım...
sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?