Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

yaa kızlar yazdıklarınızı okuyorum da biraz hüzünlenip sonrada güzel sonuçlanacagını düşünerek mutlu oluyorum..............memorıal günleri geliyo aklıma...................ahhh ahh diyorum...............
eger gebe kalırsanız bu sıkıntıların hepsini unutacagınıza eminim..................ben hoş şimdi bile çogunu unuttum.............aynı kederleri yaşayıp duramaz ya insan..................neyse yine gevezelik ettim...................siz hepiniz güzel neticelerle geliceksiniz..................ben buna çok canı gönülden inanıyorum...............Rabbimin izniyle.............

Pınarcım evet bendım o tatlım neden kendını tanıtmadın
Ben zaten hastanenın moskotu oldum evet beyaz bır kazak vardı uzerınde
Hatırlıyorum canım benım benımde bugun 3 yumosum toplandı ınankı bunları has yazıyorum cunku durdugum yerde ınter yok bakalım hayırlısı allahtan benımde yumoslar cok cabuk buyudu yanı 5 gunde 6. gunde catlatma vuruldu ne olur dua edın dollenme olsun bana bu sefer cok ayrıcalık tanıdılar rabbım razı olsun butun ekıpten basta semra hanım olmak uzere zaten hep o baktı o takıp ettı burda olmadıgı zaman etılre gıttım hayırlısı bugunde hale hanım top yaptı sımdılık bır sorun yok rabbımde senın butun ıslerını asan eylesın bu ugurda ugrasan kardeslerımın ellerını kucagını bos cevırmesın amınnnopuyorumnanaktan

Canım çok teşekkür ederim inşallah bebek sahibi olabilirim...Daha önce sorucaktımda bu ilaçları eczanenizden kaç taksitle aldınız canım...Eşimde bizim eczanemize sormuş o da biraz indirim yapabiliriz demiş ama taksitten bahsetmemiş...

Canım inşallah bu ayda denicez eşimle bakalım gerek kalmaz....

Canım 7. denemenmiş acaba 7 denemedede niye olmadı acaba...7 denemenide memorialde mi yaptırdın..

minikcan bizim eczanemiz okulun anlaşmalı eczanesi,biz sadece ilaçlarımızı oradan alabiliyoruz.eczanemiz bize 4 taksit yapmış,eşimde yeterli demiş,ilaçlarımıza 3 tl.tutmuştu.memorialde 2.5 tl civarı veriyordu ama taksitle olduğu için biz eczanemizi tercih ettik.

gecmis olsun...inslh ucude dollenir...inslh bu son olur kavusursun bebeslerine....bende dun ve bugun kan vermedeydim...yumurta toplama aslinda bugun olcakti ama yarina ertelendi...hepimiz icin hayirlisi olsun...kimsenin kucagi bos kalmasin......

gecmis olsun...inslh ucude dollenir...inslh bu son olur kavusursun bebeslerine....bende dun ve bugun kan vermedeydim...yumurta toplama aslinda bugun olcakti ama yarina ertelendi...hepimiz icin hayirlisi olsun...kimsenin kucagi bos kalmasin......
canım inşallah yarın sağlıklı yumoşlar toplanır ve sağlıkla döllenirler veeeeeeeeeee annelerinin rahminle yerlerini alıp sağlıkla büyürler canım.herşey gönlünce olsun:Saruboceq:
artvinli canım sen pgt yaptırmış mıydın?

anjelic canım bu konuyu çok araştırdık eşimle ve yaptırmak için dr.ve embriyologlarımızla görüştük uzun uzun çok ilgilendiler saolsunlar.ama ne dr.nede embriyologlar kesin yapılması gerek demediler.bizce gerek yok ama siz illa derseniz onda etik olarak yok diyemeyiz dediler.bizde önce rabbime sonra dr.inandık yaptırmadık canım.şu an 6.5 günlük hamileyim herşey yolunda gider inşallah.

Artvinlimmm canim cok sagol...insallahhh...bugun yumoslari emanet ettim geldim..bundan sonrasi ALLAH A ve merkezime kalmis...Hakkimda hayirlisi....kendine bebise iyi bak:)

merhaba arkadaşlar,hepinizin bayramı mübarek olsun..
allah bi dahaki bayramda yavrularınızla olmayı nasip etsin inşallah...
ben de bugün itibarı ile 11 yumurta annesiyim:ecrin_bebek:inşallah bu defa en azından birine gerçekten anne olabilirim...
bu mübarek günde hepinizin duaları kabul olur inşallah...
sevgiler....

herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar...bebek istiyoruz ve milkpınar.rabbim toplanan yumoşlarınızın sağlıklı bebekler oluşmasını ve sizin ailenizde en küçük fert olarak yer almalarını nasip etsin.

Teşekkürler Artvinlicim....:1hug:

hayirli bayramlar...
artvinlim sagol canim..aminn.inslh..nasilsin?hersey yolunda dimi?kendine bebise iyi bak...
mlkpinar canim hayirli olsun..insallah bu sefer tutunur birakmazlar bizi...yumurta sayin guzelben bugun aradim 4 tane dollenmemis gerisi iyimis...transfer icin haber bekliyorum...Semra Hanim 5.gun transfer istedi...bakalim embriolarin gelisimine gore ne zaman nasip olcak..belki ikimize ayni gun nasip olur...kaydirigubbakcemile5en zoruda 12 gun icinde olduklarini bile bile beklemek,umut etmek.sevmek,endiselenmek...Allahim bu zorlu gunlerde sabir ve sonunda mukafatimizi verir insallahhhh..hepimiz icin....kimsenin kucagi bos kalmasin...bol bol dua ile...

bebek istiyoruz....iyiyiz çok şükür. malum bulantılar ama onuda idare ediyoruz.sana katılıyorum canım galiba en zoru bekleme süreci,sen nasıl geçirirsin bilmiyorum ama ben o dönemde sürekli evde ve yatar pozisyonda olunca zaman hiç geçmiyor gözüm sürekli saatte oluyordu.sana tavsiyem hep pozitif ol ve olumlu düşün.böyle davranmanın tutunmada etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum.rabbim emeklerinizin karşılığını verecek inşallah

milk pınarrrr canım yumurta sayın cok güsel insss hepsi döllenirler annis alucan sen ben buna inanıyommmmmm canım bak görürsünnnn allah nasip etsin inssss bebek istiyoruz canım sende ins hamis kalırsınn besinci gün se cok güsel insss canım ya

iyi olmana sevindim...bulantilar....o da guzel..inslh bizde o gunleri gorebilsek...bulantiya falan raziyim vallakaydirigubbakcemile3
bu 3.denemem ilk denemede cok tedirgindim..negatif...2.denememde surekli yattim..kitap okudum..hep pozitif dusundum..yine negatif...Veren ALLAHIM vakti gelmediyse vermiyor..
yinede pozitif olmaya dusunmeye devam...insalllahh vakti gelmistir bu sefer insallah Allahim verir...

elgizcim cok sagol..insallah canim...

Arkadaşlar herkezin bayramı mubarek duaları inşallah kabul olur.Rabbim isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın.ve herkeze Allahım bu güzel duyguyu tattırsın.artvincim ya benim bulantım yok acaba bi sorunmu var.cok komik ama bulantı olur bi türlü olmaz benim gibi bu seferde sorun yapar.benim 5+6 oldu
daha doktora gitmedim.inşallah herşey yolundadır.herkezi öpüyorum

bebek istiyoruz,ben de bugün aradım 4 tanesi döllenmiş,ikisi de sallantıdaymış(ama benim önceki denemelerimde de hep aynı şey oldu.4 döllendi 4 transfer edildi ama hiç tutmadı(( öyle garip duygular i.indeyim ki anlatamam.embriyolog 5 saat uğraştık dedi.çok zor hasatyız biz,çokkk...normal hücre bulunamadı,normale en yakın olanlarla döllenme oldu,o yüzden çok endişeliyim...
inşallah hayırlı haberi alırız canım...
sevgiler...

elgizcim yumurtalar iyi de inşallah embriyo halleri de öyle iyi olur teyzesi,ne olur dua edin...
çok öptüm canım...

sanada hayırlı bayramlar canım.....valla ne yalan söyliyeyim bende senin gibiyim,bulantım oluyor şiddetleniyor kusmak çok zorluyor,arada iyi oluyorum bu seferde aman bulantım niye yok diyorum.eşimde kızıyor sen bu hamilelik sürecini zor geçireceksin her dönemde sitres merak yapıyorsun diyorlmaz:.ne diyeyim çok haklıa.sa.s.senin haftanda benim bulantım yoktu,şimdi sabah bulantılarım başladı,akşama doğru hafifliyor ama.brnde ayın 1 inde kontrolüm var,hayırlı haberler alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…