Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

inşallah canım kalp atışlarınıda duyarız hayırlısıyla artvincim.sen merkezemi gidicen.ben başka yere gitmeyi düşünüyorum muayene orda cok pahalı.sonucta aynı şeyi görmiceklermi.

mlkpınar slm.sakın endişelenme canım.benim eşimin morfolojisi %0 idi.ve hic ümidim yoktu sağlam bulamazlar diyordum .gercektende birinci kalite hic yokmuş.ama ikinci kalitenin en iyisini bulduk dediler ve üc gün dayandı yumoşlar.daha önceki tedavilerimde başka yerlerde iki gün bile zor dayanıyordu ve hemen transfer ediliyordu.ama memoriyal üc gün saklamayı sağlıklı başardı tabi önce Allahın izniyle.ve şimdi 5+6 günlük hamileyim.ben asla yine tutmaz diyordum.ama Rabbim nasip ettinmi oluyor.oyüzden dua edelim inşallah sağlıkli bi şekilde sana tutunur bebişlerin.ve kucağımızada almak nasip olur.hic endişe etme tutmasaydı benimki tutmazdı.öpüyorum seni.Allaha emanet.

ay canımmmm,opuyorumnanaktan
beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam...inan çok korktum ya transfer aşamasına gelemezlerse diye.çünkü benim de diğer denemelerde hemen transfer ediyorlardı ve ben kocaman umutlarla bekleyip hep hüsrana uğruyordum....
allahım ne dileğin varsa kabul etsin canım...
sevgiler...

inşallah canım kalp atışlarınıda duyarız hayırlısıyla artvincim.sen merkezemi gidicen.ben başka yere gitmeyi düşünüyorum muayene orda cok pahalı.sonucta aynı şeyi görmiceklermi.

merhaba canım.evet ben ilk kontrollüme merkeze gideceğim,etiler polikliniğine,orada muayene olunuyor.ben ilk hale hanımda muayene olmak istiyorum.çünkü daha ayrıntılı bakıyor kalp atışlarını dinletiyor.ilk hamileliğimdede oraya gitmiştim.sonraki kontrollerde bsşka hast.gidicem.eşimle benim düşüncemiz bu bir tedavi süreci ve ilk muayenede tedavi süreci içinde biz böyle düşünüyoruz.çok haklısın ücreti pahalı ama o kadar masraflar içinde bu en güzeli diye düşünüyorum,kaymağı gibi yani.opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar hic sesiniz soluğunuz cıkmıyor.keyifler nasıl.artvinicm bugün muayeneye gidecektin inşallah hayırlı sonuclarla dönmüşündür.merak ettim.benimde cuma günü cok korkuyorum inşallah sağlıklıdır.Allahım herkezin umutlarını boş cıkrmaz inşallah.

merhaba betofen.iyiyiz çok şükür canım.evet bugün kontrolüm vardı.çok şükür ikizlerim oluyor,kalp atışlarını aldık,haftalarıyla uyumlular,inşallah sende cuma günü güzel kalp sel(lerini)duyacaksın.herşey gönlünce olsun.

Ayyyy canım cok sevindim merak ediyordum, maşallah Allah nazarlardan saklasın.Rabbim inşallah sağlıklı bi şekilde banada nasip eder ve kucağımızada almak nasip olur.öpüyorum seni.

canımmmmm hayırlı olsun ikizlerin.........ne güzel bir haber bu

betofen,nzmyh saolun arkadaşlar.rabbim sağlıkla nasip tsin inşallah.en kısa sürede sanada nzmyh canım rabbim gönlüne göre versin.betofen seninde güzel haberlerini almaya azkaldı.hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.

merhaba arkadaslar
lucrını 8 gundur kullanıyorum dun adet olma gerekıyordu olmadım ılac gecıktırdı sanırım oyle bır etkısı varmıs zaten asıl sorun su goguslerımdekı hassasıyette devam edıyor acaba hamıle olabılırmıyım bır yandan dıyede endıse edıyorum, test yapsam mı bılemıyorum kafam karıstı bıraz

slm kızlarrr allah kısmet ederse bende yarın hastanedeyim bakalım tedaviye baslıcakmıyım 2nci tedavim olucak bu dualarınızı eksik etmeyin arkadaslar artvinli canım rabbim bebeklerini sana bagıslasın milkpınar canım senin sürec ne alemde bende yarın geliyorum canımm karsılasırmıyız acaba ayyy cok heycanlandım yaaaa oyun gibi geliyo bana ya
:)))

süperrrr yaaaaa......çok sevindim........ALLAH sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin........kaydirigubbakcemile5

canım benim tedavin çok güzel başlasın ve mutlu sonla bitsin.yavrularını sağlıkla kucağına al canım.
süperrrr yaaaaa......çok sevindim........ALLAH sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin........kaydirigubbakcemile5

canım rabbim sağlıkla sanada nasip edecek dularım seninle.opuyorumnanaktan

B]merhaba canım,hadi hayırlısıyla sen de başla inşallah...benim transferim salı günü oldu, en zor dönemde yani beklemedeyim...önce aradılar transferinizi güvenç bey yapacak dediler,sonra da hale hanım ısrarlaraıma dayanamamış olacak ki kendi geldiopuyorumnanaktan şimdi ankara'da evimdeyim...öptüm seni canım
[/B]

Son düzenleme:
artvinlicim senin için de çok sevindim canım...inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur....
betofencim inşallah senden de böyle güzel haberi alırız canım...
sevgiler...

MıLPINAR.Canım rabbim sanada nasip edecek inşallah.rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin.BETOFEN canım senin kontrolün vardı bugün nasıl minik(lerin)nasıl.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar.biligsayarı eşimden ancak devralabildim.bugün kotrole gittim biraz fazla bekledim benim tansiyon heyecandan fırladı 15-9 oldu.ama şükür kalp atışını duydum Rabbim herkeze bu güzel duyguyu tattırsın ve kucağımızada almak nasip olsun.ama bu arada bitane daha kese ve bebek vardı onun kalbi atmıyordu.o daha kücüktü diğerinden.yani biri tam 7+0 haftalık diğeri ise 6+3 günlüktü.doktor daha atmaz bunun kalbi vucudun yok eder dedi kücük kalmış.acaba öylemi olacak kalbi atmazmı daha cokta kücük gelmedim bana diğerinden 4gün kücük.Allah hayırlısını versin gerci.neyse hayırlısı o olsun.herkezi öpüyorum.hoşcakalın.opuyorumnanaktan

Artvinli...betofen...gozunuz aydin..saglikla kucaginiza almaniz dilegile...
elgiz..hayirli olsun..
mlkpinar canim sende bebislerine kavusmussun inslh tutunur birakmazlar...transferimiz ayni gun olmus...benim 15.00 Guvenc Bey yapti...pek umudum yok diyebilirim(transfer oncesi bakildiginda ohss baslagici tesbit edildi...doktorlar toplanip baktilar...transfer etmekte cok kararsiz kaldilar...transfer iptal edip dondurulsa iyilesince transfer yapilsa embriyonun kalitesi bozulur.hemen transefr yapilsa ohss artabilir dediler...ben tabi ne umutla gitmisim 16 yumos var...2-3 transfer olur diye beklerken...moral bozuklugu yasadim...sonrasinda Guvenc Bey en fazla 1 tane transfer yapabilirim gerisi risk dedi...1 tane 5.gun transferi oldu...pek umudum yok...daha onceki denemelerde 3-4 transfere alismiism bunda 1 tane olunca hic yokmus gibi geliyor...yine de veren Allahim vermek istedikten sonra,nasibimin vakti zaman geldiyse 1 tane den bile verir diorum....Allahim insallahh bu sefer yuzumuzu guldurur..hayirlisini diliyorum...

merhaba canım,senin transferin de hayırlı olsun.kendini hiç üzme lütfen,biz zaten bu yola sağlıklı olsun da bir tane olsun diye çıkmıyor muyuz?bak eskiden belki de fazla koydukları için tutmamıştı,herşeyde vardır bi hayır...
ben sana böyle diyorum ama bana gelecek olursak da ben de 3 tane konmasından biraz endişeliyim.üçü de tutar mı,tutmaz büyük ihtimalle ama beni korkuttular çoğul gebelik de ayrı sorun diye...seçimi bana bıraktılar ben de embriyo membriyo atmasınlar çöpe diye bana verin dedimkaydirigubbakcemile3allahım hepimize hayırısını versin inşallah...
ama bu iğneler de pek yakıyor canımıklava:
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…