merhaba canım,senin transferin de hayırlı olsun.kendini hiç üzme lütfen,biz zaten bu yola sağlıklı olsun da bir tane olsun diye çıkmıyor muyuz?bak eskiden belki de fazla koydukları için tutmamıştı,herşeyde vardır bi hayır...
ben sana böyle diyorum ama bana gelecek olursak da ben de 3 tane konmasından biraz endişeliyim.üçü de tutar mı,tutmaz büyük ihtimalle ama beni korkuttular çoğul gebelik de ayrı sorun diye...seçimi bana bıraktılar ben de embriyo membriyo atmasınlar çöpe diye bana verin dedimkaydirigubbakcemile3allahım hepimize hayırısını versin inşallah...
ama bu iğneler de pek yakıyor canımıklava:
sevgiler...
bahsettiğiniz iğneler ne iğnesi acaba ??
kızlar bende haftaya cumartesi etilerde semra hn. ile görüşmeye gitcem.çidere üy oldum. ilk görüşme ve muayene için neler apmalıyım. doktora neler sormalıyım bilemedim.önceden yapılan tahlillerimfilan vard. eşiminide gerçi 1 sene oldu onları yaptıralı. tekrar istermi. bide ben hsg çektirmedim. çok korkuyorum çünkü.onuda mutlaka istermi?
görüşlerinizi rica ederim.
allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar........[/Q slm canım cidere üye olduysan ilk görüsme muayeni onlar alıcaklar cideri ara randevunu onlar alsın cünkü ilk muayene ücretsiz oluyo bu sayede ve 1650 euro ödiceksin ilk muaynede 500 euro alıyolar sonra toplama isleminden sonra diğer kalanı ödüyosun canım tahlillerin varsa baska tahlil istemezler sanırım bende n istememisti doktorum gerek görmemisti ayrıca bende rahim filmi cektirmemistim onuda istemediler sonucta tüp bebede gerek görmüyolar umarım acıklayıcı olmsuusmdurrr
canım yaaa o igneler çok zor gerçekten..........heryerin mosmor..........Rabbim yardımcınız olsun...........hadi az kaldı güzel haberlere............ikinizdende güzel haberler gelecek inş.:hooray::hooray:
saol canım iyiyiz çok şükür.sen nasılsın,neler yapıyorsun.ARTVİNLİ selam arkadaşım.......nasılsın .......neler yapıyorsun.....
valla canım bir gün bi tarafa diğer gün öbür tarafa yaptırıyorum güya acısı azalsın diye ama yine de sonuç aynıklava: bebeğim gelsin ben de onun popişini sıktırcamlülülülülülügörsün anneyi bu kadar üzmek neymiş...şaka bi yana canım allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.sen de hayırlısıyla tedavine başlar ve mutlu haberini alırsın umarım...
sevgiler....
canım bizim sorunumuz azosperm.ben merkezden çok memnunum şu an ikilerie 8 haftalık hamileyim.merkez çok başarılı ve dr.uzman bence sende memnun kalırsın merkezden.hiç değilse bir ön görüşmeye git bence.kızlar bizim sorunumuz açıklanamayan infertilite eşimde ve bende herhangi bir sorun yok ama bebekte yok 3 aşılama 2 tüp bebek tedavisi sonuç negatif.3. için merkez araştırıyoruz bizim gibi açıklanamayan grubunda olup memorialden pozitif sonuç alan var mı?yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
slm arkadaşlar memorialin tüp bebek tedavi ücretleri nekadar bilgi verebilirmisiniz
valla canım bir gün bi tarafa diğer gün öbür tarafa yaptırıyorum güya acısı azalsın diye ama yine de sonuç aynıklava: bebeğim gelsin ben de onun popişini sıktırcamlülülülülülügörsün anneyi bu kadar üzmek neymiş...şaka bi yana canım allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.sen de hayırlısıyla tedavine başlar ve mutlu haberini alırsın umarım...
sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?