Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bebis istiyoruz canım insallah bebebğin sana sımısıkı tutuncak bak görürsün herseyin hayırlısı bol dua et umudunu yitirme canım rabbim ol dedikten sonra ne ler olmaz milkpınar canım seninde insallah bebişin sana sımsıkı tutunurr ayyy beklemedesin yani bitti hersey canım 3 yumosmu transfer ettiler hadi bakalım hayırlrısı olsun ne yaptın kaldınmı hastanede sen yoksa annenleremi döndün seni cok merak ettimm canım benim tedavi bir ay ertelendi herseyin hayırlsıı napalım muayenede bir yumosum önde gidiyordu yani büyümüstü hale hanım ikinci tedavin riske atmayalım dedi bir ay erteledi bana ektrafrm adlı bir ilac verdi adetimin 21 nci günü iciicem adet olunca gidecem bakalım ne olucak bu sef erde olmasa dogum kontrol hapı kullancakmısım allahım herseyin en iyisini bilir napalım bakalım ne olucak bu yumoslar beni yaslandırdılar :)))))) neyse canım sizi koccaman öpüyommm insallah güzel haberlerinizi alıcaz burdannnnnn

betofen canım herseyin hayırlsıı olsun sıkma canını annesi onun yiyecek ekmegi varsa merak etme sana kavuscak annesiiiii insallah sag salım saglıcakla bebeklerine kavusursun canımmm

kızlar bende haftaya cumartesi etilerde semra hn. ile görüşmeye gitcem.çidere üy oldum. ilk görüşme ve muayene için neler apmalıyım. doktora neler sormalıyım bilemedim.önceden yapılan tahlillerimfilan vard. eşiminide gerçi 1 sene oldu onları yaptıralı. tekrar istermi. bide ben hsg çektirmedim. çok korkuyorum çünkü.onuda mutlaka istermi?
görüşlerinizi rica ederim.
allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar........

canım yaaa o igneler çok zor gerçekten..........heryerin mosmor..........Rabbim yardımcınız olsun...........hadi az kaldı güzel haberlere............ikinizdende güzel haberler gelecek inş.:hooray::hooray:

bahsettiğiniz iğneler ne iğnesi acaba ??

canım sorunu ben cevaplıyayım....bahsettikleri iğnelr transfer işleminden sonra yapılan progesteron iğneleri.bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor,rahmi kalınlaştırıyor. betofen kontrole gitmişsin kalp atışalrıda alınmış maşallah.diğer bebeğin içinde inşallah hayırlı haberler alırsın canım.diğer arkadaşlar hadi bakalım güzel haberleri almaya azkaldı.gönlünüze göre olsun 1.2.3 kaç tane istiyorsanız emi.

ELGıZCıMherşeyde bir hayır vardır tedavin ertelenmiş ama böylesi senin için daha hayırlı olacak rabbimin izniyle.anlamadım yumoş önde gidiyor demişsin,öyle olunca erken çatlar diyemi ertelendi?hale hanım dediyse kesinlikle öyledir...ben hale hanıma çok güvniyorum seninde aklınca acabalar kalmasın emi canım herşey çok çok güzel olacak.

canım yaaa o igneler çok zor gerçekten..........heryerin mosmor..........Rabbim yardımcınız olsun...........hadi az kaldı güzel haberlere............ikinizdende güzel haberler gelecek inş.:hooray::hooray:

valla canım bir gün bi tarafa diğer gün öbür tarafa yaptırıyorum güya acısı azalsın diye ama yine de sonuç aynıklava: bebeğim gelsin ben de onun popişini sıktırcamlülülülülülügörsün anneyi bu kadar üzmek neymiş...şaka bi yana canım allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.sen de hayırlısıyla tedavine başlar ve mutlu haberini alırsın umarım...
sevgiler....

ARTVİNLİ selam arkadaşım.......nasılsın .......neler yapıyorsun.....
saol canım iyiyiz çok şükür.sen nasılsın,neler yapıyorsun.

milkpınar canım sana bir tavsiyede bulunayım.iğne yerlerine pamuğa bolca kolonya dök,iğne yerlerine pamuğu koy yara bandıyla yapıştır çok iyi geliyor......ödemi dağıtıyor morluklara çok iyi geliyor....ama pamuğun avuç içi kadar büyük olsun.dene canım memnun kalıcaksın.

kızlar bizim sorunumuz açıklanamayan infertilite eşimde ve bende herhangi bir sorun yok ama bebekte yok 3 aşılama 2 tüp bebek tedavisi sonuç negatif.3. için merkez araştırıyoruz bizim gibi açıklanamayan grubunda olup memorialden pozitif sonuç alan var mı?yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

canım bizim sorunumuz azosperm.ben merkezden çok memnunum şu an ikilerie 8 haftalık hamileyim.merkez çok başarılı ve dr.uzman bence sende memnun kalırsın merkezden.hiç değilse bir ön görüşmeye git bence.
slm arkadaşlar memorialin tüp bebek tedavi ücretleri nekadar bilgi verebilirmisiniz

sevgidolu nasılsın canım...1900 euro,ilaçlar hariç,bizim ilaçlarımız 2.500 tuttu.eğer raporunuz varsa indirim yapıyorlar...

merhaba arkadaşlar ben de 4. deneme için memorial'ı düşünüyorum. sorunumuz erkek infertilitesi. 3 denemede hiç gebelik yok. sonuncuda kimyasal gebelik oldu. inşallah hakkımızda hayırlısı olur...

artvinli canım iyiyim çok sağol sen nasılsın bebişler nasıl bizde memorial düşünüyoruz bakalım inşallah güzel haberi bizde alırız

artvinli ne kadara mal oldu tedavin birde hangi doktoru önerirsin.bu arda allah taamına erdirsin.sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

h_L_C AKADAŞI bEN DE HAFTAYA 12 . İ İLK RANEUYA İİCEM AMA ÖNCE FH ONUCUNU AAIM 30 ÜSTÜYSE GELME DEDİ DR UM Ama ben kasımpaşaya giiyorum etiler değil

ammminnnnnn canım ammmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn.................................ama ilk güzel haberi senden bekliyoruz tattlı anniş.............................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

merhaba arkadaşlar ilk denememi memorial hastanesinde yaptırdım dr. mustafa beydi aman tedavi süresince hiç karşılaşamadık oyüzden benim moralim çok bozulmuştu.şimdi ikinci denemem de daha bilnçli olucam inş. mesela iğne için dışarı çıkmıştım şimdi eve hemşire gelse ii olur trasferden önce çok fazla su içmiştim ve çok sıkıştığım için ogün boyunca wc çıkamadım .şimdi kısmet olursa ocakda başlıycam tedadaviye ve yapay rahim uygulaması olucak tabi en önemlisi önce semra hanımla görüşmek istiyorun ve dr. hale hanım olsun istiyorum ve bu sefer KEŞKE demek istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…